astra 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Triple, sem šla še jest pogledat fotko na profil...hudo, ni kaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jp, corect! Ce ti dam kompliment, mogoce se bos prevec umislio ? Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, kaj ga "biksaš"... le tole pri ikonci bi za kakšen procent po širini stisnila, ker se mi zdi preširoka,... Hehe, nekam debelolična, ali pa širokolična mi deluje, Boris, to ni nič narobe! Poudarek je na tatuju! Kam pa ti gledaš! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 staro ikonco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, tale ikonca tvoja je pa zelo uau Tst škorpion na rami upam, da ni strupen, kr je za cel polizat It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 in kje je tvoja fotka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, nekam debelolična, ali pa širokolična mi deluje, Boris, to ni nič narobe! Poudarek je na tatuju! Kam pa ti gledaš! Sory PIKO, vmes ko tebe ni bilo na LNF, je imela Conti tudi drugo ikonco FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>tule pa sama sluz... Bobnar, da nebova zaropotala It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Contess, res je luštna fotka, sam mal jo skupi spravi Ker ziher nisi tolk široka al kako Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mačona mi je poslala mail, da bi rada da izbrišem njeno fotko na strani 54. Ko pa kliknem izbriši mi izpiše, da nimam dovoljenja za to. Hm, cudno, saj je tvoja objava...No, kakorkoli ze, se dobro, da sem opazila, bom jaz zbrisala (saj sem jaz tudi objavljala ene njene fotke, pa jih tudi zbrisala, ker je tako zelela). p.s. Vidim da je ni vec, ocitno ti je ratalo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 tule pa sama sluz...podpis pod to! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da je zdaj dovolj ozka ikona! si se...hmmmm...malce poredila 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da je zdaj dovolj ozka ikona! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Če vam ni všeč, pa mižite! pa sej mash prou kwa pa koga briga kwa mash za eno ikoncotisti k te poznamo, tko vemo de si RES TI na slikci (cheprou mal porejeni) 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> si se...hmmmm...malce poredila 666 zlomkou....tralalaTo pa ne! Meda je bila na vaji trobentačev Če še tako oža fotko, vedno bo čelo na njej ožje od ličk, hehe. Še dobro, da vem, kako izgleda v resnici! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Še dobro, da vem, kako izgleda v resnici! pa she lichka se ji tko svetjo....k pr tapravi debelushki 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna prijaznost! kakshna fotka 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa she lichka se ji tko svetjo.... to je od zdravja in dobre volje! jaz pa to ful cenim. pomeni, da je conti dovolj samozavestna in se ji ni treba za vsako fotko uštimat do maksimuma in pozirat brezveze. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> kakshna fotka 666 zlomkou...tralalaMeni deluje kot ena pubertetnica! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Super fotka, contesa Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Meni je tudi luštna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Meni tudi...samo najbolj všeč mi je bila predprejšnja...ko je vsa nasmejana... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Conti - perfektno!!!! Fuck everybody (smilea, ki pokaže fingerja pa nimamo). jaz te mam full rad It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 ALELUJAAAAA......NOVA IKONCA...CONTI TKO CHLOUK SEJ VE.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Če si lep si lep! Meni je Contesa na vsaki lepa Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts