Ksenia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 izjava tisočletja, se človek kr podpiše podnjo...Contesa, tudi ta je aua Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 js pa gledam ka za vraga tle govorite, k nobene fotke ni pol mi pa kapne aha itak ja conteso spet hvalite kaj nej rečem nice ikonca zanimiv obraz, hecno kdaj k se vidi kako potezo na fotki, k je ne vidiš v par urah... v živo ne itak za vse conti fane out there, bo treba it na tortice... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Pa se ena moja crno bela: http://img.photobucket.com/albums/v364/Kresimira/ab4.jpg Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Stardragon, nice smile It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ja res si cukerček... zmajčica... lepotička!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon,lušna fotka! Saj barvno imaš pa na osebni strani! Imas ti kaksno crno belo ? Meni so nekad bolj vsec crno bele - ce imate photoshop, vsaka barvna fotografija se v njem da narediti kot crno bela in to je zanimivo videt fotku v obe varijante. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Stardragon... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Jaz pa Beef, pa noce slikce prlimat... :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja,imam! No, potem jo daj na forum Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Stardragon, ful simpatično-luštkana slikica in osebica na njej. Deluješ krhko. V nasprotju s svojim nickom. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Lep pozdrav Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ufaa, Nakiy, si se pa na kremžla, mam tvojo še prvotno slikco v glavi, tale je kot,da ti nekaj prediši al pa obratn, hmmm .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Budda, zakva si pa tega tipa v avatar nalimala-mal čudn tole! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 men je šeč, mi je podobn ,tak sm jest,k mam kravato .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Heheheheh,bejži no,brez kravate si bolš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ...brez obleke pa sploh.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Hehehehe,vemo,vemo, pa še všeč nam je! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav kako si zanimiva :vio: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa se ena moja crno bela: g[/img] zmajči x!x vsa hihi pa hehe...sončne vodnarke so ponavadi take eterične.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 O, Stardragoncek, pupika, saj sem ti ze rekla, sploh pa na tej! O, Naky, uletis po dogem cajtu, pa prec v tapravih temah pa se fotko gor!Ja, kot pravi Aira, ful si zanimiva, pa totalno me na tej fotki na nekoga spominjas, pa se ne morem spomnit, na koga. Si pa drugacna kot na ostalih fotkah... aja, ker se ne smejes zobato. (no saj se, sam mal drugac )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Naky, vedno penso positivo! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Buddha, hahaha, Marsa, uletim jaz tle kr dostkrat, pa mal prebrem, pa se kaj naučim, pa včasih kaj postnem (ponavadi v kakšno novo temo). Resnično pa se mi ne da razpravljat o kakšni debati na dolgo in široko. Zelo zanimivo pa mi je brati poste in različna mmenja lunatikov. Drgač pa resničo ugotavljam, da imam prevelike zobe, ker jih ne morem držati za usti , kot tale smajli , k mi je najbolj pri srcu.Cosma ++++++++ LP Nataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 Jaz pa jih nikoli ne kazem oz. samo delno, ker imam tako majhna usta kot tudi majhne zobe, pa so mi vsec siroki zobati nasmehi. Aja, vidis, jaz pa veckrat rada na dolgo in siroko debatiram v kaksni temi in cist not padem... kakor me pici in kolikor imam casa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 O Naky, dečva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Selene Marsa sej glih zaradi tega mi porabi LNF včasih tolk časa, da pol nimam cajta še kaj napisat, hahaha (mal se hecam). Res pa je, da so mi včasih nekatera mnenja tako zelo blizu, da pol nimam kej več pisat . Veliko tem je prav super tle not.Kar se pa zob tiče, sem eno odkrila iz iste serije.... čak malBuddha, temu se pa reeeeeeeeeeeeeessssssssss pravi kremženje Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts