Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

js pa gledam ka za vraga tle govorite, k nobene fotke ni pol mi pa kapne aha itak ja conteso spet hvalite :fiju: ;) :D kaj nej rečem nice ikonca ;) zanimiv obraz, hecno kdaj k se vidi kako potezo na fotki, k je ne vidiš v par urah... v živo ne :P itak za vse conti fane out there, ;) bo treba it na tortice...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Stardragon,lušna fotka! :palec:  Saj barvno imaš pa na osebni strani! x;)x  x:)x

Imas ti kaksno crno belo ? xDDx Meni so nekad bolj vsec crno bele - ce imate photoshop, vsaka barvna fotografija se v njem da narediti kot crno bela in to je zanimivo videt fotku v obe varijante.

Stardragon, ful simpatično-luštkana slikica in osebica na njej. Deluješ krhko. V nasprotju s svojim nickom. :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Stardragoncek, pupika, saj sem ti ze rekla, sploh pa na tej! x8Dx :palec:

O, Naky, uletis po dogem cajtu, pa prec v tapravih temah pa se fotko gor!

Ja, kot pravi Aira, ful si zanimiva, pa totalno me na tej fotki na nekoga spominjas, pa se ne morem spomnit, na koga. Si pa drugacna kot na ostalih fotkah... aja, ker se ne smejes zobato. ;) :) :palec: (no saj se, sam mal drugac :D)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Naky, vedno penso positivo! x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx x:Dx x:Dx

Buddha, hahaha, :palec:

Marsa, uletim jaz tle kr dostkrat, pa mal prebrem, pa se kaj naučim, pa včasih kaj postnem (ponavadi v kakšno novo temo). Resnično pa se mi ne da razpravljat o kakšni debati na dolgo in široko. Zelo zanimivo pa mi je brati poste in različna mmenja lunatikov. Drgač pa resničo ugotavljam, da imam prevelike zobe, ker jih ne morem držati za usti x:Dx x:Dx x:Dx , kot tale smajli x:Dx, k mi je najbolj pri srcu.

Cosma ++++++++ :palec:

LP Nataša

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Jaz pa jih nikoli ne kazem oz. samo delno, ker imam tako majhna usta kot tudi majhne zobe, pa so mi vsec siroki zobati nasmehi. x:Dx

Aja, vidis, jaz pa veckrat rada na dolgo in siroko debatiram v kaksni temi in cist not padem... kakor me pici in kolikor imam casa.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Selene :2src: x:Xx x:Dx x:Dx

Marsa sej glih zaradi tega mi porabi LNF včasih tolk časa, da pol nimam cajta še kaj napisat, hahaha (mal se hecam). Res pa je, da so mi včasih nekatera mnenja tako zelo blizu, da pol nimam kej več pisat x:Dx . Veliko tem je prav super tle not.

Kar se pa zob tiče, sem eno odkrila iz iste serije.... čak mal

Buddha, temu se pa reeeeeeeeeeeeeessssssssss pravi kremženje x:Dx x:Dx x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...