Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>to je od zdravja in dobre volje! x:Dx

jaz pa to ful cenim. pomeni, da je conti dovolj samozavestna in se ji ni treba za vsako fotko uštimat do maksimuma in pozirat brezveze.

Tako kot tebi? x:)x Vprašam samo. :vragec:

Sicer se mi pa zdijo te fotke na hitro, z digitalcem v glavo res strašno poceni, in brez spoštovanja do samega sebe. xcivx

Bom mar res moral preskenirat tiste moje črno-bele akte, al kaj? :8):

Let the sunshine in
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Stardragon,tale čb je pa zate! x:)x

mal pa se zame.

Tle si ful lustna, Contesa. x:Xx :vio: :palec:

taka si kot Sneguljcica.

Ti bom za stos nasla eno svojo sliko, pa bos videla, kaj pomeni 'ribji look' oz. kaj tocno mislim s tem. :palec:

Ker tale tvoj je tud cist ribji. :palec:

(*no tu pa je tale moja fotkica CB http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=115796 )

Naky, vsec si mi tudi ko se kremzis, imas zelo izrazit obraz in bi bila zelo zanimiva za fotkat, mal maskirat itd. Svetlobe odstekane, neobicajni koti pa tak... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Stardragon,tale čb je pa zate! x:)x

Zelo lepo dekle si, contesa.

Ti povem nekaj. Več stvari bi morala povedat ljudem, ali se mi pa zdi da v življenju nekomu nisi odgovorila, takrat ko bi mu morala. Zelo lepe poštene oči, ki se zdijo malo žalostne (razočaranje?), z velikim občutkom za sočloveka, ki se stvari loteva jasno in odločno. Zelo inteligentna punca.

Sem zadel? :inocent:

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>No, tak sem pa jaz če me spravite v slabo voljo.

... a tak si, ko bereš moje poste ... no, pol bom pa še pisala :P x;)x :palec:

Contesa itak lepa na vseh fotkah :palec: ... ko sem še enkrat pogledala Marsino in Contesino 'taribjo'... je nekej na tem ... me spomni na Dašo, kadar ji ribja 'ven udari' xflirtx xribax

Naky, simpatična as always x^x x:)x

Contesa, tocno to, sam ti si res tolk lustna...

Saj sem ze omenjala, Liz taylor, kaksno kombinacijo da ima (riba, asc bik, luna v sco) ;)

Aiwa, zelo si lustna, pa ne sam to, izredno privlacna bejba, taka cutna. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...