Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>to je od zdravja in dobre volje! jaz pa to ful cenim. pomeni, da je conti dovolj samozavestna in se ji ni treba za vsako fotko uštimat do maksimuma in pozirat brezveze. Tako kot tebi? Vprašam samo. Sicer se mi pa zdijo te fotke na hitro, z digitalcem v glavo res strašno poceni, in brez spoštovanja do samega sebe. Bom mar res moral preskenirat tiste moje črno-bele akte, al kaj? Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Buddha, temu se pa reeeessssssss pravi kremženje ja všeč si,dobra ,heh, dai kako profilno z izzivalnim napeljivim smehom .pa pofarbane lase maš .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon,tale čb je pa zate! mal pa se zame.Tle si ful lustna, Contesa. taka si kot Sneguljcica. Ti bom za stos nasla eno svojo sliko, pa bos videla, kaj pomeni 'ribji look' oz. kaj tocno mislim s tem. Ker tale tvoj je tud cist ribji. (*no tu pa je tale moja fotkica CB http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=115796 ) Naky, vsec si mi tudi ko se kremzis, imas zelo izrazit obraz in bi bila zelo zanimiva za fotkat, mal maskirat itd. Svetlobe odstekane, neobicajni koti pa tak... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon,tale čb je pa zate! Zelo lepo dekle si, contesa. Ti povem nekaj. Več stvari bi morala povedat ljudem, ali se mi pa zdi da v življenju nekomu nisi odgovorila, takrat ko bi mu morala. Zelo lepe poštene oči, ki se zdijo malo žalostne (razočaranje?), z velikim občutkom za sočloveka, ki se stvari loteva jasno in odločno. Zelo inteligentna punca. Sem zadel? Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon,tale čb je pa zate! Tudi ta je zelo lepa ! Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 No, tak sem pa jaz če me spravite v slabo voljo. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 tole je rakec tik pred tem, da se zapre v svojo votlinico, čeprav se mi ne zdiš tule jezen, prej razmišljujoč, zamišljen, v svojem filmu lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 maš kar toplo energijo, zaščitniško tudi, sam prepoln teorije si, bejž mau ven na praxo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, tak sem pa jaz če me spravite v slabo voljo. aha - vse jasno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No, tak sem pa jaz če me spravite v slabo voljo. ... a tak si, ko bereš moje poste ... no, pol bom pa še pisala Contesa itak lepa na vseh fotkah ... ko sem še enkrat pogledala Marsino in Contesino 'taribjo'... je nekej na tem ... me spomni na Dašo, kadar ji ribja 'ven udari' Naky, simpatična as always funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 da vas mal pozdravim spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Res imaš ubijalske oči It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Res imaš ubijalske oči pa tist u dekolteju tut 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa tist u dekolteju tut 666 zlomkou...tralala a verižica......? Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Uaaa, kakšne lepe okice, pa lepa usteca imaš tudi..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Luštna Aiwa, kot vedno... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ful lepe oči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 itaq da mi polepšate več kot samo dan... hvalček!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 de naujo sam babe not tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>da vas mal pozdravim Lep obraz in poduhovljen izraz, malce zasanjan. Saj so vse punce na tej temi lepe, pa tudi pametne - kaj je se bolj pomembno. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon,tale čb je pa zate! črnobela vsekakor vzame pet let dol s tebe... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Contesa, tocno to, sam ti si res tolk lustna...Saj sem ze omenjala, Liz taylor, kaksno kombinacijo da ima (riba, asc bik, luna v sco) Aiwa, zelo si lustna, pa ne sam to, izredno privlacna bejba, taka cutna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts