aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ste me čist prehvalil... zlomkec... morš to grdo šterko gor limat... a ne vidš kok je vroče pa zadušno... nobenga zraka... kokr ga je pa sam švic... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> de naujo sam babe not samo še črto narišeš posredi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ,ahutk je bjondi? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hermesov zakon Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Noooo,kje so zdej??? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 triple je tudi bjondi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hehehe,če sm jz blond, si ti fuknj..a! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 hipoteza nedokazano. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 hehehe,maš sam v prvi točki prov! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 jz vem da nisi blond... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jz vem da nisi blond... hehehe,muca, vem js to! Ti pa si! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>moja punca Dobr tole! Pol so ti tud beybe všeč! Sm jz vedu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>da vas mal pozdravim Muca moja lepa! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 mucek moj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dobr tole! Pol so ti tud beybe všeč! Sm jz vedu! .aja, tega pa res nism vedu,hmm, kak pa se to dela .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>,ahutk je bjondi? che si zhe ti blond.....ni treba, de so tut usi okol tebe :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ola, nene, ne tak mislt, je bil en micen kompliment, res al pa je to že siva, hmmnim jest neč prot bjondoti, k se zavem, de original niso bjondi .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 heh ena slika iz arhiva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 pa ja to so bla '90... je blo kr ogromno dela s čupo... zaj itak nebi mel več dolge čupe... jaks :xx!: mislim da ma samo baka shranjen en kravžl, drugač bog ve kje je zdaj tista čupa hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Poki, luštna fotkica, tko nežno odmaknjeno deluje heh, dobr se skrije <{POST_SNAPBACK}>heh ena slika iz arhiva boljši zdele si <{POST_SNAPBACK}> Baka ne morem verjet, jaz tudi imam nekje še od enga frenda shranjen en kravžlček, k je imel tako lepe lase heh,mam tut jest spravljen en čop~15cm dolgih las ;sončna, kdaj te pridem poslikat? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 še vidva <{POST_SNAPBACK}>to si ti, gospa Karies iz plastelina nisem vedel, <{POST_SNAPBACK}> Kateri stadij je pa to,da sama sebe imenuješ moja punca? samo tvoje površno razmišljanje je v stadiju, drgač se itak zezam, bi mogla ti to vedet .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.aja, tega pa res nism vedu,hmm, kak pa se to dela Prid k men, še eno prpel, pa boš vidla u praksi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ma nene, pridem jest sam poslikat te in potem slikovno obdelat Ti mene slikovno, jz pa tebe pa tvojo frendico strokovno! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Baka ne morem verjet, jaz tudi imam nekje še od enga frenda shranjen en kravžlček, k je imel tako lepe lase Hej!zadnjic pravi frend (sicer znani glasbenik, mdr najpomembnejsi clen videosexa, joj mam tvojo kitko, copek doma ... 5 let stara ali 7, blond, zlatollas sop las... medene barve, ceprav bi ga mela, ne maram in se mi zdi bedasto - zdaj pa mi vrni. ce sem dala, sem dala - tako mislila in cutila. In ima zdaj edini 'dokaz' o moji blondnosti otroski... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kakšen pa si, če si dobre volje? Čakaj, da se poberem.Sem bil krvavi boj pod temo "Orgazem"Sredi plemenitega boja, sem začutil nekako zaroto proti meni.To me je potrlo. Sončna Vila Objavljeno Danes ob 18:20 Baka ne morem verjet, jaz tudi imam nekje še od enga frenda shranjen en kravžlček, k je imel tako lepe lase Sem pa pred kratkim našla eno svojo fotko, na kateri imam dolge lase (še čez ramena) in naravne barve (kostanjevo rjave) - mislim, kaka bejba!!! Že ful časa neki cincam med tem, da bi si pustila dolge lase in naravno barvo, pa mi vedno nekje na sredini zmanjka potrpežljivosti in dam vse stran, pa spet s kratkimi frizurcami okrog hodim. Tako da sem si tole sliko prav nalimala tule pred nos na pisalni mizi - spodbuda Sončna Ja, jaz grem tudi na čupo. Boli me patka. Pa spet bom začel poslušat najbolj zahojen PUNKROCK, pa pil bom najcenejše vino, pa tak... Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts