Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

ste me čist prehvalil... xsrcbumx xsrcbumx

zlomkec... morš to grdo šterko gor limat... a ne vidš kok je vroče pa zadušno... nobenga zraka... kokr ga je pa sam švic...

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ola, nene, ne tak mislt, je bil en micen kompliment, res x^x

al pa je to že siva, hmm

nim jest neč prot bjondoti, k se zavem, de original niso bjondi x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>

Poki, luštna fotkica, tko nežno odmaknjeno deluje

heh, dobr se skrije

<{POST_SNAPBACK}>heh ena slika iz arhiva
boljši zdele si x^x

<{POST_SNAPBACK}> Baka  ne morem verjet, jaz tudi imam nekje še od enga frenda shranjen en kravžlček, k je imel tako lepe lase
heh,mam tut jest spravljen en čop~15cm dolgih las ;sončna, kdaj te pridem poslikat?
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>Baka x:Dx ne morem verjet, jaz tudi imam nekje še od enga frenda shranjen en kravžlček, k je imel tako lepe lase x;)x

Hej!

zadnjic pravi frend (sicer znani glasbenik, mdr najpomembnejsi clen videosexa, joj mam tvojo kitko, copek doma ... 5 let stara ali 7, blond, zlatollas sop las... medene barve, ceprav bi ga mela, ne maram in se mi zdi bedasto - zdaj pa mi vrni. ce sem dala, sem dala - tako mislila in cutila. :vio:

In ima zdaj edini 'dokaz' o moji blondnosti otroski... ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kakšen pa si, če si dobre volje? x:Ix

Čakaj, da se poberem.

Sem bil krvavi boj pod temo "Orgazem"

Sredi plemenitega boja, sem začutil nekako zaroto proti meni.

To me je potrlo.

Sončna Vila Objavljeno Danes ob 18:20

Baka  ne morem verjet, jaz tudi imam nekje še od enga frenda shranjen en kravžlček, k je imel tako lepe lase 

Sem pa pred kratkim našla eno svojo fotko, na kateri imam dolge lase (še čez ramena) in naravne barve (kostanjevo rjave) - mislim, kaka bejba!!! 

Že ful časa neki cincam med tem, da bi si pustila dolge lase in naravno barvo, pa mi vedno nekje na sredini zmanjka potrpežljivosti in dam vse stran, pa spet s kratkimi frizurcami okrog hodim.  Tako da sem si tole sliko prav nalimala tule pred nos na pisalni mizi - spodbuda  

Sončna

Ja, jaz grem tudi na čupo. Boli me patka. Pa spet bom začel poslušat najbolj zahojen PUNKROCK, pa pil bom najcenejše vino, pa tak...

Let the sunshine in

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...