Stardragon 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>stardragonka, puno seksualne energije skrivaš, kakor tudi obe prej navedeni. Sploh jo ne skrivam, pustim jo naj se svobodno giba Kaj pa tvoja ? Mogoce bi trebalo odpret temo o Tantri, ampak jaz danes nisem za resne pogovore, temvec samo za zajebanciju / ne vem kako se rece v slovenscini ? / Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 a ni tuki tema o fotkah ...fotk je bolj mal BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>sj sm vedu, de cvikaš, ne maram cvikačev Paz se tamala,da novš ti cvikala, k te u roke dobim! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Uff, Aiwa.Huda ikonca. Kakšen pogled... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sploh jo ne skrivam, pustim jo naj se svobodno giba Kaj pa tvoja ? Mogoce bi trebalo odpret temo o Tantri, ampak jaz danes nisem za resne pogovore, temvec samo za zajebanciju / ne vem kako se rece v slovenscini ? / si za zajebancijo. zajebancija, zajebancije, zajebanciji, zajebancije, pri zajebanciji, z zajebancijo. ce je pa to prehuda beseda, si pa za hece ali stose. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 pa to je baba na sliki a ni buda dec 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jao°° se pa res bojim, hik hik .tukaj pa so me kloniral hehehehe,kr še ni, pa še bo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>čak, čak, zaj mi pa nič ni jasno.. vsem sem znan al pa na koga spominjam... a vi meni kaj prikrivate? Chandra a se midva poznama? seveda poznaš chandro, definitivno. Chandra zdravo It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 untitled in mipo oba sta cort . Se mi zdi, da untitleda, še nisem nič oblajala. (Bo v zvezi z mojim trenutnim razpoloženjem ) Aiwa itaq huda bejbika Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Buddha, zelo zanimive slikce, vse po vrsti. Si res nekaj posebnega Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja obedva sta unikatno kengerujsko˝corti, to je itak v genih že taka lepota,sam lej, men se zdi untitled bolj sproscen, kot pa brat ,ki je bolj nekak napet Brat (jaz) ni napet, ampak je na devet. Buddha ((whoever (she or he)?) please, don't make come ovethere. daj objavi še ti nekaj čistih (ne nekih meglenih, pa šestglavih, pa dvotrupnih, pa matric pa taka jaja...) slik, pa da končmo lahko rečemo, ali govorimo z mejlom ali fimejlom? Ajde, ženo, ki so ti sise, al pa stari, ki maš muda, majku ti. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jao°° se pa res bojim, hik hik .tukaj pa so me kloniral Kaj pa je to? Slika mislm? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jao°° se pa res bojim, hik hik .tukaj pa so me kloniral ena ni nobena.... Mipo, za tvojo informacijo zgornja fotka je brez y kromosomov... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ena ni nobena.... Mipo, za tvojo informacijo zgornja fotka je brez y kromosomov... Brez y, al s premočnimi? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> de naujo sam babe not Kva ti to rolaš musko? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kva ti to rolaš musko? obchasno tut...drgach pa light 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Morje, moj Marlon Brando look x:Dx ... 14 mesecev ... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 ko sem jaz bil tak mali še niso poznali barvnih slik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Aiwa itaq huda bejbika Kaže, da si še velik bolj čoknjena, kot sem si mislil. Res ne vem, kaj ti je! Hud je moj lovski pes, ne pa Aiwa! http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaže, da si še velik bolj čoknjena, kot sem si mislil. Res ne vem, kaj ti je! Hud je moj lovski pes, ne pa Aiwa! prov fajn vas je brat. se morem nasmejat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Soncna, kaksno lustno detece! ja, ko sem jaz bila majhna, tud ne. Aiwa, lustna ikonca, bolj mi je svec kot prejsnja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 mal mam potemnjene lase. in je tud men bl všeč. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 men tud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Ena od vceraj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts