Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

O, thanx Contesa! x:Ix mal sem zmatrana, suha, frizura ni ravno, mal oskubljena, ampak drugac pa se kar, no.. ja, mam rada crno. :)

p.s. vmes pa si tudi ti dala fotkico, ja, fajn da se malo fotk pojavlja skoz. :palec:

Cedna si s temile lasmi, frfru ti res pase, pa barva mi je vsec, se mi zdi da ti zelo pase tocno tale. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

kva se men dogaja, prav slišim sedajle Marsin glas x8Dx ko berem včasih poste zraven slišim njegov glas...zanimivo

obe dečvi ste kul, čeprav je Marsa mal od daleč... zamtrana, mogoče ampak v okicah je žar...

Contesa, pri tebi sem vedno navdušena, ampak ena druga stvarca je pri tvoji slikici, a je možno da sem jaz tole zrevane tebe že nekje videla :eek:

Ja, ze ene dvakrat, s kolesi nekoc nekje, pa se nekje, v nekem soncnem zahodu al kaj tacga, velika kot contesa. ;)

ja, zmatrana, kaksna pa, mama je rekla danes kok sem bleda.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A res? :) jaz pa same dolgonoge poznam. :)

Sam res nisem kaj prevec ribja.

No kaj pa zgledam? x:px :irs:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A res? :) jaz pa same dolgonoge poznam. :)

Sam res nisem kaj prevec ribja.

No kaj pa zgledam? x:px :irs:

Kot kozoroginja - malce zadrzano, estetski cut, visoka...saj ni jaz nisem podobna klasicni vodnarki, mam 160 cm, a vodnarke so pogosto visoke in koscate. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Čista škorpijonka,Marsa! x;)x  :palec:

:vragec: x;)x xcivx

<{POST_SNAPBACK}>sco/oven xrolleyesx  x:Dx  x;)x

x:o)x x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kot kozoroginja - malce zadrzano, estetski cut, visoka...saj ni jaz nisem podobna klasicni vodnarki, mam 160 cm, a vodnarke so pogosto visoke in koscate. xDDx

xsuperx Schtraufenpacht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x^x x;)x x:px xDDx Pih!

Star - samo ena v lajfu do zdaj mi je pripisala kozoroga (ker da sem odlocna in tko, dosezem kao, pa v crnem sem bila res dost).

Pih no, saj pravim. :D

Picasso

Ne sploh ne, ni zelo potenten, v 3. hisi, v elasticni opoziciji z uranom na mc (v 9). je pa pluton (vladar horoskopa) tudi na mc, v 10., morda tako se lahko posredno 'vidi'.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

... (pogresam rdece laske  x;)x )

:palec: Thanx za mnenje - jaz tudi, pa moja mama tudi, danes je rekla, da sem bleda in da so rdece boljse (s tem je priznala, da so boljs pobarvane kot naravne, sam se mi ni dal pregovarjat, ker je reva vsega boga ze spremljala, barvno in drugace, pri meni :P).

Oraznna mi tud k znacaju najbolj pase. Sam se bolj mi pase rdeca barva na blond lase, ki jo pa blazno rada nosim in se v njej super pocutim... pri oranzni barvi las moram pa vseen en mikrich na odtenek potem pazit pri rdeci, ceprav jaz si lohk barvno zelo velik dovolim.

xcivx :vio:

Picasso

Stardragon, morda zgolj ker ga imam v 3 (pac, saj poznas me prek tele komunikacije pa tko)

Aja, morda pa si med redkimi, ki opazis (edini!!!) kvadrat saturna z ascendentom. To me dela tako resno pa distancirano pa strogo tud vcasih.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Stardragon, morda zgolj ker ga imam v 3.

Aja, morda pa si med redkimi, ki opazis (edini!!!) kvadrat saturna z ascendentom. To me dela tako resno pa distancirano pa strogo tud vcasih.

Saj ni saturn vedno strog, je pa samostojan in vcasih mocan. Tvoj je v vodnarju ?

Saj sem pomislila, da imava morda skupno kaj taksnega..

*naknadno sem zgoraj dala chart (pa da ne zabluziva prevec v tejle temi fotke, sam v astro temah raje sploh ne zacnem komentirat.. :))..

Saj ze vskocim spet kdaj (zdaj imam cist divje). :palec:

Picasso

meni si dobra bionda, marsa!

taka hard, ne bimbasta xsuperx x:px x;)x

contesa pa ... je hecno, si mi bolj vsec v zivo, kot na slikah...povsod vedno, kako si lepa in gor in dol, ampak meni se zdi, da imas ti nek tak power, ki izzareva iz tebe, radiacija...si dosti bolj naredila vtis name v zivo, kot na slikicah...pa ne da nisi lepa, ampak mi nisi toliko 'lepa', kot si mi vsec v 3d, ker imas eno toploto, ki meni totalno sede.

jaz nikoli ne opazim, da si lepa, ko te vidim v zivo, ker opazim prej vse drugo x:o)x x;)x

fajn si! xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

xDDx hard... Ja, saj... :palec: :vio:

ja, Contesa je fajn... na fotkah, v zivo pa se bolj, se strinjam. :plaec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...