Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Ne nic takega ne izpade... izpade tako kot si mislila - da je v zivo se boljsa. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>saj vem  x:)x

duhec, je pa to najbrz lazje, ce nisi tip...  x:Dx

Kakor vzameš, sploh ni rečeno! Vprašaj Natrixa, na primer! On se z vsako žensko pogovarja in jo obravnava enako, kot tipe. In jaz sem isti! Nikoli nobene ne obravnavam glede na izgled!

verjamem :palec:

na sreco je vecina mojih moskih prijateljev tudi takih. in vedno sem imela take partnerje.

govorim pac samo o tem, kar opazam. da so nekaterim moskim ocitni in izrazito zenski atributi

tako prevladujoci faktor, da jim je tezko zbrati pozornost. ali nekaj takega...

samo opazam, tezko kaj drugega povem, kot nemoski.

sem tudi rekla najbrz lazje, ne nemogoce x;)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Marsa, prvi vtis ob tvoji slikci. Ena fina guspa :vio: ...ne zdej u luft skakat. Se mi zdi, da se malce spreminjaš. najs slikca x^x elegantna

Conti, kot vedno v elementu, lepem seveda x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, prvi vtis ob tvoji slikci. Ena fina guspa  :vio:  ...ne zdej u luft skakat. Se mi zdi, da se malce spreminjaš. najs slikca  x^x  elegantna

x:px x;)x

Bom pazila, da ne bo toce. ;)

Cosma, videla si me 3x ali 4x v lajfu - imela neke plasce, jakne itd. Vcas imam pa tud usnje... pa tle mi strli tam pri hlacah nekaj, pa cist sprane... jakna je pa fajn, ja, jo rada nosim... dost obicajen imidz no, to hocem rect... Ampak thanx! x:Xx Mal zgazena zgledam pac (saj tud sem). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Marsa, skromnost je res lepa čednost! Kaj si fina, kar direkt priznaj, da si kul in da zažigaš! x:Dx  x;)x

hah, sem kul... in zazigam... :D saj, tu sem si kar podobna, po kontradiktornosti namrec... ;) :D

No, ja, thanx... :o|o: x:Ix x;)x

<{POST_SNAPBACK}>

Marza, moderna mama x:Dx

xDDx xcivx x8Dx Zakaj pa ne, Pane? :P

Picasso

Evo mene na partyju (kjer sem se :2src: )...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Ravno nasprotno...nikogar nisem želela ujeti....sem se pa ujela...eh....

za farbo pa....vse je v rokah moje frizerke... x:)x Tenx.

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

ful dobro zgledas tu, apolonija! :palec: x8Dx

Thanx Soncna, dobro opazujes, zmatranost vcasih odvzame malo ostrine. ;)

Picasso

Ma,srčki ste!!! xsrcx x:Xx x:Ix x:Xx

Apolonija, zgleda, da si res od :vragec: . Včeraj sem 3x napisala, da si :2src: bejba, pa me je vsakič dol vrglo.

Upam, da bo zdaj prilimano na lnf. Ni čudno da so fantje x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...