aakhut 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Da se tud jest mal pokažem po dolgem času....... Spet ne gre... Pa drugič... morsh EGO zmanjshat... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Saj bi te jaz, pa zdaj nimam časa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ti si pa res en hud ČRU... Pa dej se že sprijazn,da.... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Aira,bi me res?? Veš,bi se ti pustu,da me zrihtaš,si me zadnč tko dobr,da ti kr zaupam... What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ne ga srat no... in pošlji, te bom spet, ker sem dobre volje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Pol maš enga svojih svetlih momentov! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pol maš enga svojih svetlih momentov! ja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Jupi, to ni vsak dan! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jupi, Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ne ga srat no... in pošlji, te bom spet, ker sem dobre volje ups- luna v ovnu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija Rdeča ti ful lepo paše, in kar je še lepše "videt", žariš... In tisti trakec okrog vratu mi je ful všeč Sončna Sončna, hvala. Mislim, da sem imela res full dober dan in dobro roko pri izbiri - bdw - vse cune so iz Ljubljanskega H&M-a, pa tok ga kritizirajo Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 hah, si mi dala mislt, kdaj bom se jest tak obleku, huh .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ej, za šopinge sm vedno...ti sam rec, ti grem za svetovalko heheh...pa še tok pocen je da je res za vsak žep...Jest mam pa zdele tok službenih partijev, da morm ornk obrnt omaro, da bom vedno zgledala tko k se zagre...če ne zarad druzga pa zaradi lastnega ega... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Uuuu madona, kak smo resni, mal nesproščeni. Sicer pa.......bejba Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ja resn sm pa ,tk de sm na škod čash, ampak sj, z leti vse tko nekak nevtraliziram in se ne obremenjujem, Kaj pa ti MIk, kje je tvoja kakšna podoba v stilu ,,,,, .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ah, saj veš, da sem sramežljiv...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>povej, kak bi ti mene oblekla, pa ne mi zdej mahat s šminko, k pol vse to pojem lahko Lepa, poduhovljena oseba Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>povej, kak bi ti mene oblekla, pa ne mi zdej mahat s šminko, k pol vse to pojem lahko Tebe oblekla...huh...geštel predvidevam da maš kul....tko da to sploh ni panike...ne, tvoj obraz ni "modern" al kako se temu reče....črna majca z tričetrt rokavi, žametno krilo pod koleni - rjava - tople barve, ne hladne....škornji...mal pete....uhani...bakreni...make up....sence rjave...mogoče malo diha rdeče na licih....tko nekak... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ah, saj veš, da sem sramežljiv...... Mucek !! Kje je tvoja slikica, da te mal obcudujemo ! Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Mick z mickenim se ne da prepričat... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick z mickenim se ne da prepričat... Mick&mickeni bolj pašeta v temo nude....počakamo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ....saj 1x me boste res tlk razrajcale, da se bova tud tam upala pokazat. Ne vem kako se naj rešim te moje sramežljivosti, to ja ni tako micken blem, rabiš velik volje pa vzpodbude pa to..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Buena kolk so ti lasje zrastli Kot suho zlato klasje...lepo. Ja..Mick..kje je fotka kakšna?? Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Te čaka ena........zravn kave Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Hihi - so mi včeraj začeli muslimani po ekranu skakati, ko sem prebrala...hehe upam, da se tole ne bo zdaj ponovilo Ja..vem...ni blema.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts