Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 ...dej nehi, res? Jeo jih Alah Dober. Te pa bomo porihtali? Še letos? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 .Nataly, ti se že spomneš ja..sj si tut ti mela tak dolge, sam ti maš bolj temne,se bom tut jaz izzrinil v temne spet, take čokoladne .B. mislim,da ne bom šel za beautiful komandosa, ampak za beautiful voditelja watch me, bomba pod waknam .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Ja.Zdaj pa pa imam res že predolge...da se vsake toliko zbudim, ker spim na laseh..in nič prav mi ne ostanejo speti..v glavnem..čakam..eno pametno luno.(devica ali lev)...pa plačo seveda Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...Kaj pa ti MIk, kje je tvoja kakšna podoba v stilu ,,,,, Tebi vse pase, Bu, torej je odvisno sam od tega, kaj bi dobro nosila... V cem bi se dobr pocutila... Ti bi bila primerna, ce bi zivela v Franciji, za oni kip njihov kaj je ze... Imas cisto pravilne poteze, kot kip ali slika. Bi morala pozirat za slikarje... Ravna linijica obrvi, ck, pk, tale lok, tud body, bedrescka, pk, bokci... vse lepo... en micken 'miniaturno' a kjuty. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Kva to "cigumigu"? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Da se izrazim po budovsko: odkod izvirajo tvoje poteze? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 lepa pupa, samo ful si se zameglila nekaj tu...da nisi ti ze v reykjaviku Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 jaz sem za! ceprav mi ni jasno, kako bos to iz mene napravila. imam pa photoshop... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 tezko, bu... mimo tega, da se neznosno nerada fotkam, imam cel dan ze poln, delam (tudi zdaj) ampak hvala za ponudbo, ce si kdaj premislim... imam najboljsega prijatelja fotografa, pa se mu ne pustim, tudi...nekako mi ni to...rajsi jaz druge . Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Našla še eno fotko iz ta istega žura, tuki v elementu z svojim sodelavcem... Zarad mene, bi lahko dala še kako iz hleva, pa ne bi opazil razlike. Kakšna strast!!! Kakšna predanost!!! AH. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Da boste vidl, da skos jem Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Kako mlado dete Luštna! Lepo kožo maš. Ka maš to? sirni namaz? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Pomlad Mah, sam se že eno uro zezam fotko gor dat, pa ne gre. K pa jo hočem poslat po majlu, pa mi skoz pokaže, da ne gre, kao neka napaka strežnika, pa to......Naj gre nekam.... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Apolonija Pomlad, mi je več, da daš slikico gor ko ješ zelo luštna punca Mick, vaja dela mojstra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako mlado dete Luštna! Lepo kožo maš. Ka maš to? sirni namaz?Ne ne en ful dobro pecivo. Koža je pa kokr kdaj... :xx!: Pa ja, mlada mlada Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad Mah, sam se že eno uro zezam fotko gor dat, pa ne gre. K pa jo hočem poslat po majlu, pa mi skoz pokaže, da ne gre, kao neka napaka strežnika, pa to......Naj gre nekam.... :xx!: Ja seveda Nataša Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 Kok si lustna, Pomlad! Kot na ikonici (ex). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Da boste vidl, da skos jem Pa si res luštna ....dober tek FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja seveda Nataša Eh, lej jo, pa res no ......mam fajn fotke s Črnega jezera, pa to . Ma itak mam jst dost tega bluzenja, bom zdej enga znalca nažical, da mi to porihta, me pouči delat z digitalcem in pc-jem, bemu, zakaj sm si ga te kupu.... Sam neb pa rad totemu znalcu povedal, da sm tu, na lnf.....hehehe....torej, da mi pokaže kako fotko sem spravt.......no, to bom pa kazga lunatka prosu......Joj, bemu, pa 2 taki fuuuul dobri fotki jezera imam.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 moj hrbet... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>moj hrbet... Ajsa It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Kris FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Kaj ne vidiš, da je nalepka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 kaj drgnila....?? heh....niti ni bolelo...tak fejst... heh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts