pipika 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Takole, s pomočjo dobre dušice Borism-a ....tukaj je ena moja fotka, čeprav ne mene osebno (take še nimam), ampak moje srčice Mikice....sem jo mogla dat kar pod temo Fotke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ..kaka "mačka" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 hvala lepa jih imam še več, mini živalski vrt Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Da boste vidl, da skos jem Ti si najbrž bolj naravoslovno bijte, kaj?Lep, pravilen, skladen obraz.Tak zazrt, obnemel, skoncentriran pogled, za katerega se bojim, da pa se je je nekje tudi ustavil. Ej, kristalka. IMAŠ KOGA KI SKRBI ZA TA SIMPATIČEN LIK NA TVOJI KOŽI.Taka poganska sredozemska strast me začenja glodat. Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.Pomlad ,puščaš dolge lase?, ker jaz bi te kar ostrigel˝ Sej sem se postrigla... Mam vsakic krajse lase. Kako bi me pa ti postrigu? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Če bi te jaz strigel, verjetno te ne bi preveč lepo It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Takole, s pomočjo dobre dušice Borism-a ....tukaj je ena moja fotka, čeprav ne mene osebno (take še nimam), ampak moje srčice Mikice....sem jo mogla dat kar pod temo Fotke Zakaj je ne vidim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Ja, pa res. Uh, dzazno, kristalka!! A to je pravi?ne gre dol, razen s sirkovo krtaco al pa smirgl papirjem? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Da boste vidl, da skos jem Hehehehe,vidmo,vidmo, pa cute pupika si! <{POST_SNAPBACK}>moj hrbet... U,Kris, tole je pa za polizat (mam rad tatuje,sploh na kakih bl posebnih delih teleščka ) [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>moj hrbet... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa res. Uh, dzazno, kristalka!! A to je pravi?ne gre dol, razen s sirkovo krtaco al pa smirgl papirjem? pravi, pravi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ej, kristalka. IMAŠ KOGA KI SKRBI ZA TA SIMPATIČEN LIK NA TVOJI KOŽI.Taka poganska sredozemska strast me začenja glodat. hihi...mami, ati..naj me en namaže pliz.... hihi...v šoli pa mi je Tim(sošolec)..kr reko..jaoj....kaj te lahko namažem....heh....čist navdušen.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pravi, pravi uuuu... si pa pogumna. jaz si ne upam, odkar je pamela anderson dobila hepatitis B ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Hm... misliš, da ga je dobila od tatooja? Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.mene pa yanima, če se koža razleze, domač povedat zdebeli, a pol se tut znak razteza ( maa nism jest pristaš tega res, nevem...gledam bolj na zdravje ne pa na modnost, hmm...) 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>uuuu... si pa pogumna. jaz si ne upam, odkar je pamela anderson dobila hepatitis B ..... ne poslusat tega, kris... teh tehtnic pa rakic pa tacga... Oni ki se ufura bo vedno dobil 'hepatitis'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ne poslusat tega, kris... teh tehtnic pa rakic pa tacga... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm... misliš, da ga je dobila od tatooja? kdo ve a ni lepa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Bom Božičku pisala, da mi kup take zize :xx!: Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ne poslusat tega, kris... teh tehtnic pa rakic pa tacga... Oni ki se ufura bo vedno dobil 'hepatitis'. ne ne poslušat! Aira malo hudobna (ne jaz!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bom Božičku pisala, da mi kup take zize :xx!: a tri bi rada mela 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ja veš kak je s silikoni, če en airbag poči je pol..., tak pa je vsaka rezerva dobrodošla It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bom Božičku pisala, da mi kup take zize :xx!: potem boš pa res hepi , dva para plus še eno za rezervo ta prave gume zdaj pa poslušam...sava tiho teče...malo nostalgije, ah. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 ena Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts