Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

zato ker mam ocala... imam eno bolj prijazno, sam ker nekak postrani gledam, imam gube na vratu, pa iz necimrnosti tuhtam a cem jo dat gor. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

no pa ceprav gube na vratu, tako nerodno imam glavo... :||| civciv.. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo ga, najbrzkomplimenta. :) ;)

Ja, pac... ti pa mene na mojo staro mamo. :P OO (saj se hecam, kao sem mascevalna, takoj popikam nazaj pa to... :P)

Opij, kaj se stulis v medcas (v ze eni temi tud). :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>evo ga, najbrzkomplimenta. :) ;)

Ja, pac... ti pa mene na mojo staro mamo. :P OO (saj se hecam, kao sem mascevalna, takoj popikam nazaj pa to... :P)

Opij, kaj se stulis v medcas (v ze eni temi tud). :P

je treba pač razumeti... ali pa preživeti

mar ne Marsha x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

Al pa oboje, to se mi nekak zdi se najbolj varianta tlele... :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kako mlado dete x:Xx  x:Xx

Luštna! Lepo kožo maš.

Ka maš to? sirni namaz?

Tale ta rdeča...me je pa full nasmejala... :palec: :palec: :palec: že dolg ne tko...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hvalis pa lohk, triple x, pa ceprav z enim kratkim stavkcem. ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Tale ta rdeča...me je pa full nasmejala... :palec:  :palec:  :palec:  že dolg ne tko...

x:)x

Ko si na sliki ogledam to, kar je v ospredju, si vedno ogledujem še kake detajle: kako je kdo ravno v enem trenutku stegnu roko, da bi nekaj vzel z mize, kako kdo koga gleda, kako uro majo na steni, opaziš mačko v kotu, da se nekdo čoha, da so mel vložene kumarice....Se poskušaš vžvet.. x;)x

Zato so slike iz žurko, ko noben ne vid, da kdo slika, najboljše.

Sm pa gledala od sestrične slike iz maturantskega in so na fotki sošolci stali skupaj in ravno v tistem trenutku, ko je pritisnila, je en bruhnu in je glih ujela ta trenutek, ko še noben ni trznu...Tk da par se jih veselo smeji en med njimi pa kozla... x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jep, zelen

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Oj, Devica, lustna bejbka, taka kot si, mal gajstna, sem si te pa bolj spicasto nekak predstavljala. :vio:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...