borism 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj je ne vidim Vse pa ne smejo vsi videti .....Marsa tule mi pa deluješ nekako strogo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 zato ker mam ocala... imam eno bolj prijazno, sam ker nekak postrani gledam, imam gube na vratu, pa iz necimrnosti tuhtam a cem jo dat gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 narejeno resno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 no pa ceprav gube na vratu, tako nerodno imam glavo... :||| civciv.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 zanimivo, smem komentirat?nim kj komentirat vse spada zram,layf izkušnje in trenutno zadovoljstvo .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 hmmmmm. j p-glavo.... Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Bu Opij, nic ne stekam? pa kaj pol? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Fajn blond barva....Na trenutke me na mojo mamo par let nazaj spominjas Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 štekanje je smisel življenja Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 evo ga, najbrzkomplimenta. Ja, pac... ti pa mene na mojo staro mamo. OO (saj se hecam, kao sem mascevalna, takoj popikam nazaj pa to... ) Opij, kaj se stulis v medcas (v ze eni temi tud). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 p.s. poudarek seveda na 'par let nazaj'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>p.s. poudarek seveda na 'par let nazaj'. Marsa, moja mat je 1 let od tebe starejsa Tako...da... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>evo ga, najbrzkomplimenta. Ja, pac... ti pa mene na mojo staro mamo. OO (saj se hecam, kao sem mascevalna, takoj popikam nazaj pa to... ) Opij, kaj se stulis v medcas (v ze eni temi tud). je treba pač razumeti... ali pa preživeti mar ne Marsha Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Al pa oboje, to se mi nekak zdi se najbolj varianta tlele... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Al pa oboje, to se mi nekak zdi se najbolj varianta tlele... Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Marsica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>no pa ceprav gube na vratu, tako nerodno imam glavo... :||| civciv.. U,Marsika, si pa tle k ena sexi-stroga tršica! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako mlado dete Luštna! Lepo kožo maš. Ka maš to? sirni namaz? Tale ta rdeča...me je pa full nasmejala... že dolg ne tko... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Hvalis pa lohk, triple x, pa ceprav z enim kratkim stavkcem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tale ta rdeča...me je pa full nasmejala... že dolg ne tko... Ko si na sliki ogledam to, kar je v ospredju, si vedno ogledujem še kake detajle: kako je kdo ravno v enem trenutku stegnu roko, da bi nekaj vzel z mize, kako kdo koga gleda, kako uro majo na steni, opaziš mačko v kotu, da se nekdo čoha, da so mel vložene kumarice....Se poskušaš vžvet.. Zato so slike iz žurko, ko noben ne vid, da kdo slika, najboljše. Sm pa gledala od sestrične slike iz maturantskega in so na fotki sošolci stali skupaj in ravno v tistem trenutku, ko je pritisnila, je en bruhnu in je glih ujela ta trenutek, ko še noben ni trznu...Tk da par se jih veselo smeji en med njimi pa kozla... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 JE S KLOBUČKOM? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Jep, zelen Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 .Mlada hrepeneča dama .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 Oj, Devica, lustna bejbka, taka kot si, mal gajstna, sem si te pa bolj spicasto nekak predstavljala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Janai.. in Maj v trebuscku.. Se tri mesece... *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts