Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ej, hvala za komplimente...sej drgač nism tolk debela, sam ful sm bla oblečene, kr je blo mrzl x;)x

Ja, Marsa, na videz zgledam baje čist neškodljiva :inocent:

Ej, Aira, faca: ja, verjetno so Demi Moore delal po mojem modelu.... x:Dx

x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

No evo mene

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

tkole pa zlomk zgleda k je na gobah x:Dx

Je tole iz šterke?

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

O, kul, obe sta ful lustni Cosma! x:Xx :palec:

Ti pasejo tele zive barve, veckrat te obdajajo, fajn!

Aakhut! x:o)x xDDx xpartyx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A ni lep kimono? So me danes občudovali x^x , žal je sposojen od prijateljice in nimam svojega, pa tudi veliko spretnosti potrebuješ, da ga oblečeš.

Gospa poleg mene je pa, samo za :palec: x:Xx (je imela izjavo na TV, če ste slučajno jo kje opazili)

Vojko jaz sem :inocent: mmmmmm katera že????

aakhut, so bile pa hude gobe x:Dx x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma mi je naročila, da moram komentirat tisto njeno fotko s črnko in da naj napišem, da je ful fejst, ta črna pa tud faca. Šta se mora, nije teško ...

Hm. Sedaj me pa začenja na splošno skrbet, ali ni morda vsaj polovica pozitivnih komentarjev raznih fotk naročenih ...

x:o)x x:o)x x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

x^x Nosorog od tebe mi je vedno ljub kompliment, pa čeprav naročen x;)x x:Dx x:Xx

šifra: dobro blago se samo hvali :fiju:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ohhh Cocinelle, tole je bil pa spontan kompliment x:Xx hvala, recimo zgoraj lahko prebereš, da sem Nosoroga prisilila, da je napisal tisto kar misli x:Dx x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...