cosma 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Pomlad, multi simpatico Contesa je tudi meni bolj všeč na drugih fotkah, tukaj me pa ful spominja na eno **žleht babo**, ki jo poznam...ampak to nima veze z videzom Conti. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija, povem po pravici... ne zdi se mi najbolj posrečena fotka...na tej, ki jo imaš na ikoni si mi velik bolj všeč...pa zadnjič sem v uni rdeči oblekci videla hude fotke.. sori,ne mislim nič slabega, ker so se mi res vse doslej zdele dobre...in ti ful lušna... Ej, ne opravičuj se za svoje mnenje, vsi ga imamo in tvoje je čist ok Je pa res, da se držim resno ko kaka stara koka, hudimana, se bom poboljšala... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Contesa, ta frizura te nardi nevarno It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, Benji in moja malenkost! (par let nazaj )Super bratec pa sestrica. Jaz sem Kinga tui gor postno, da mu nebo Benji kaj sral <{POST_SNAPBACK}>Ena smesna zakaj pa bi bla ta slika smešna? Sam, čokolade pa neom, sm na dieti Luštkana fotka <{POST_SNAPBACK}>Evo moje od prejšnega četrtka...k smo mel službeni party....Apolonia, zadnje čase sam po feštah hodiš? Super si It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za vaša mnenja! Je pa res, da znam biti "nevarna" a pr potrebah pa nagonih.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> a pr potrebah pa nagonih.... 666 zlomkou....tralala <{POST_SNAPBACK}>Aakhut, pa saj nismo vsi kot ti! to pomen de blefirash jao jao 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 O! Men je pa vsec Contesa tu! Misloim pojava, ok, fotka bi lohk bila boljsa, mi je pa ful vsec firzura in tud barva (ce ni sam colorirana fotka mal). Apolonija tamle... men je bila tud drugacna, a nekak... domaca, znana, tud tu, men je pa vsec tud ce je nekdo na vsaki fotki drugacen...Pa kot Pomlad - ko je od blizu fotkana, je cist drugacna nekak...Pa jaz tud, saj ne recem da nimam dolgega nosu, a ker je vedno tko blizu fotka imam vedno tisto surlo dolgo. :||| Aja, Tinka, mas hudo bajto! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Meni je pa všeč, če je je nos malo poudarjen. Tisti Barbi noski mi niso všeč, ves karakter izgubi. jaz mam tud malo večji nos, pa mi je na meni tud edino všeč. He. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Apolonia, zadnje čase sam po feštah hodiš? Super si Milf...tenx. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 ja men tud Milf. Nos pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Nosovi, juhu It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 hecno mi je ce je tip ful nabildan pa ima cist majcken zavihan nosek in po moznosti se kako jamico na bradi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Meni tudi noski všeč. Všeč so mi grški nosovi, neestetski so mi pa orlovski ..... ampak pred nekaj dnevi spoznala, modela plešastega +orlovski nos....totalno karizmatična oseba sm kr dol padla .... vse **pomanjkljivosti in hibe** ga naredijo živalsko privlačnega Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nosovi, juhu Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Je pa res, da znam biti "nevarna" Sm vidu ja! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Pr nej me je moja psihološka žilca pustila total na cedilu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 pa se pr kom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 *, ps haha, sam te pa ni ginekoloska... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> se vidi moja bivsa hisa v amsterdamu... This was taken by the crew on board the Columbia during its last mission...Tole pa ne bo čisto držalo, se spomnim, da sem tole fotko (in ja, tudi moi bila vzhičena) videla nekaj meescev pred crashem Columbije ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hehe, bo treba še malo psihologijo študirat Mislim, da ti pri škorpijonki navadna psihologija bolj malo koristi! Probat pa ni greh, to je pa tud res, he, he,... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Hm.........Kak recept prosm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>nisem sam kriv če sem tak pametn Pameten, al šarmanten? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Morda pa obadvoje! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Hehehehehehe, vrjetn res! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 No, ne vem, samo ugibam! To bi morale pa lunatke podat svoje mnenje! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts