ribica Katja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Hvala Buddhi za slikce, evo vam mene! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Opa, lepa pupika, sam fotka je preveč retuširana! Dej kako bol naravno, sej si lušna! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Buddhi za slikce, evo vam mene! Vsekakor si luštna! Sam škoda, da jaz ne morem rečt isto! (se zahvalt, namreč, ker se nimam za kej!) Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Vsekakor si luštna! Sam škoda, da jaz ne morem rečt isto! (se zahvalt, namreč, ker se nimam za kej!)Komu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Sej je zraven slikce tekst, ki omenja fotografa! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Par dni nazaj! uau contesa huddo tle si pa lepa Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>uau contesa huddo tle si pa lepa To si tko napisu, k da sicer ni! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sej je zraven slikce tekst, ki omenja fotografa! V redu fotograf, meni je cel film posnel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V redu fotograf, meni je cel film posnel Res? A poljudnoznanstveni? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 contesa.... čist si mi drugačna... ampak res dobra fotka... katja... cukerček si! res... tako v živo kot na slikci!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Res? A poljudnoznanstveni? Hehehehehehehehe,vrjetn res! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Opa, lepa pupika, sam fotka je preveč retuširana! Dej kako bol naravno, sej si lušna! Men se tud zdi, katja, v resnici taka puncka, sochna sveza mlada, tule pa si videt precej starejsa in drugacna... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Ribika Katja, meni deluješ zelo krhko, nežno, luštkano, zelo mladostniško.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 saj taka tud je.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Hvala za vse komentarje. Ta fotka mi je bla od vseh tistih, ki sem jih dobila od Buddhe, najbolj vsec, zato sem jo postnila gor. Sem jaz, ampak nisem jaz. Ce razumete. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 Sklep: tok si cedna in lustna, da si tud tu OK, smo pa videl ze boljse tvoje, katja.meni je na tebi najbolj vsec tvoja milina in 'ribjost', tu pa tega nekak primanjkuje. ce bi dala samo eno, ne bi dala glih te - zate, za te rpedstavit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Kolk fotk Marsa, ti si mi itak vedno všeč, ker si pač ti Devica... zaboga, si mi znana, pa ne vem od kje - pa tisti dečko z dredi zraven tebe tudi Kul energy imaš Tjazy - nosečniške fotke me vedno raznežijo Cosmica - kolk ti pašejo barve, ful si lepa Zlomk je itak ena taka totalna lubica, ki gre v kategorijo čist zase Conti in Natrix na skupni fotki - pri vas doma res delajo lepe ljudi Pomlad, ful si luštna Apolonija - ful si kjut na fotki, pa tko nekak nežno žalostna tam nekje zadaj sama pri sebi se mi zdiš Tinka!!!! x:Dx Kolk huda fotka! Conti v rdečem - barva las je super, sam mal smešna svetloba je na tej slikci RibkaK - si ti, pa nisi ti, pa si še vedno totalna lubica Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Evo, še ena moja... Taka kjut Tole je blo... hmmmm.... osem let nazaj...? Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Res? A poljudnoznanstveni? Ja, hočeš še ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 Hudo Soncna. :palec:Pismu si fotogenicna in imas zanimiv face! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, še ena moja... Taka kjut Tole je blo... hmmmm.... osem let nazaj...? SončnaPrlimaj v ikonco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, še ena moja... Taka kjut Tole je blo... hmmmm.... osem let nazaj...? Sončna oooo the best res lepo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Sončna, zelo luštna slikca! In res si fotogenična! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 Soncna, saj res - a tolk cajta te ni bilo, da se mene komentiras? Thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To si tko napisu, k da sicer ni! če tko preberem res tko čund se sliš, no mislil sem še lepša kot ponavadi.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts