natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> če tko preberem res tko čund se sliš, no mislil sem še lepša kot ponavadi.... Hmm, ja, ja, kr zgovarji se zdej! Je že prepozn, boš mel zagovor pred Conti! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 kaj in če rečem da je tud sončna lepš kt ponavadi.. se bom moral tud pr njej zagovarjat? hehe, ohjej, še dobr da škorpice niso tolk dlakocepske... oziroma ko jim paše dajo mir... tud če ni prav... povedano al karkoli že .... grem js rajš kitaro igrat.... ne bom preveč komentiral tlele.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Stand up and fight! Kaj zdaj bežiš? Ja, pa dej še zame zaigraj eno od The Rasmus, lahko Guilty....če so ti kul, seveda! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončna, zelo luštna slikca! In res si fotogenična! Ti bi si pa tudi že lahko kakšno drugo belouško privoščil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ti bi si pa tudi že lahko kakšno drugo belouško privoščil Bravo, Sstane, čestitam! Dobra izbira! Pohvalno, he, he,....maš pa jajca! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Zakaj si zdej slikco umaknu??? Pa tko fejst je bla! Mmm, pa le nimaš tolk j...., kt sm mislu! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Joj, a sem zamudila kakšno zanimivo slikco? Mhm....Sstane je hitrejši, kt moja belouška! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bravo, Sstane, čestitam! Dobra izbira! Pohvalno, he, he,....maš pa jajca! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Ma si bil tko hitr, da sem že mislu, da je privid! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Mi ni dala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Sončna Vila, res sončna in sočna fotka. Super luštkana It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stand up and fight! Kaj zdaj bežiš? Ja, pa dej še zame zaigraj eno od The Rasmus, lahko Guilty....če so ti kul, seveda! who want's some.... no anyway hm nimam pojma kdo so the rasmus ampak bom naložil guilty pa še dva druga, da vidim khm predvsem slišim če so za kaj se lahko zgodi da ti kaj zaigram prejle mi je šel kabl, ampak sem ga tako hitro popravil kt je sstane prikazal in izmaknil fotko sam nit ne vem kaka je bla Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončna Vila, res sončna in sočna fotka. Super luštkana to ni več lušno to je že lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Zlomk je itak ena taka totalna lubica, ki gre v kategorijo čist zase Sončna .... 666 zlomkou....v specjalni kategoriji....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, še ena moja... Taka kjut Tole je blo... hmmmm.... osem let nazaj...? Sončna Uaaa,.....uaaaa.....cmok,cmok,cmok Matr, tle maš pa čist škrpjonski look! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Hih, kolk ste sončki. hvala. <{POST_SNAPBACK}>Soncna, saj res - a tolk cajta te ni bilo, da se mene komentiras? Thanx! Aham. <{POST_SNAPBACK}> .... 666 zlomkou....v specjalni kategoriji....tralalaNego Kam pa drugam spadaš <{POST_SNAPBACK}>Uaaa,.....uaaaa.....cmok,cmok,cmok Matr, tle maš pa čist škrpjonski look! Nenenene... Tale je mal prenežen za škorpijonski, Triple Škorpijonski zgleda drugač Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo, še ena moja... Taka kjut Tole je blo... hmmmm.... osem let nazaj...? Sončna Pravš, da pr nas doma delajo lepe ljudi...... ...hvala ti! Sam, zdej sem pa zmeden.....a pr teb tud delajo lepe ljudi v familiji, al mam nevede še eno sestrco?? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Bratci in sestrce smo itak vsi. Aja... ja, pri nas doma tut "lepe" (simetrične...? ) ljudi delajo, kar se fizičnosti tiče Bolj kot mi brat odrašča, bolj se za glavo držim, kako štalo bojo ženske imele zarad njega... Pol daš pa še njegovo psiho zraven, je pa itak KABOOM Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 haha wops sem že mislil, da takih ne delajo več... ehja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Nisem vedla da je toliko fotogeničnih ljudi na LNF! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Sončna pa ti si bejba in pol za dol past fijuuuu, če bi bila moški, bi še kaj več napisala Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončna pa ti si bejba in pol za dol past fijuuuu, če bi bila moški, bi še kaj več napisala bom jst u bodoche kej napisu....k sm moshki 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Sončna....WAU!!! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončna....WAU!!!A ima spet kakšno novo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A ima spet kakšno novo Mislm, da ne, he, he,... No, Sstane, sem zamenu belouško ! A ti je ta kej bl ušeč? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts