Milf 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Šobe Sicer sploh ne maram pikada. :xx!: It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Milfov trenutek nežnosti It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 x:Dx x:Dx eh, smeh je bil na 'shobo'... :||| trenutki neznosti so kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Šobe Sicer sploh ne maram pikada. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2004 Avtor Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dobro poziraš! Opa,conti! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 A ne? Maš vročo švestr,ni kej! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A ne? Maš vročo švestr,ni kej! Triple, ti dam čist prav. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Pa sem rekel, da nimam rad pikada (res mi je bljak). Sicer sem, kot ponavadi, tu grdo sfalil. he he pa še sponzorsko majco mam Marsa ne zamerit, ni reklama It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hehehehe,reklama za vodafone,js pa za mobitel Tle se pa vid, da si besn kt ris! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Milf fotogeničen pa si, kjerkoli že si in ne glede na to, kakšne face delaš ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 he he, sreča sreča, morš videt onih 100 slik ko niso za objavo It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Nove fotke Vsi lepi, vsi enaki Mipo, Milf eni sem se pa le dobra frizurca Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Eno frišno pripenjam. Le toliko da se ne bomo pozabili. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 ooo andres!!! je bil cajt za kšno frišno ja! prov fajn zgledaš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... Vsi lepi, vsi enaki ... ... dobra frizurca Hoj, ti pa daš človeku idejo!Mislim, da sem na tejle predpraznični: nelep, neenak pa slaba frizurca!(edino, kar je res, da je popolnoma nova, od včeraj zvečer pred eno zaprto Prešernovo kočo.)Kriv je seveda fotograf! (Ma sem se slikal sam...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 O, Andres, ves gladek in obrit, z drugacnega kota nekoliko! Piko! x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Piko -upam, da je bilo kaj dobrega v flaški Andres eh lunatik, ne more bit druzga kt fejst Milf , na tejle se mi tudi dopadeš, si tak malce drugačen. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Piko ti nam boš čist zmrznil Upam, da imaš kaj "vročega" v flaši Lunatke, tenks. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 andres piko marsa kje si pa ti z novo barvo?se nisi nekaj barvala? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Saj se ne vidi, kaj piše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa še sponzorsko majco mam Marsa ne zamerit, ni reklama Tinka, oprosti, sem falil celo luknjo :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Tinka hvala za zanimanje. Mah, kaj cem iz tega enega kota pa tko, vedno ista fotka... Mors met filing pa tko, jaz pa nisem v teh stosih zdaj, sam lohk si pa zelo hitro premislim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ej, če ni na tem forumu sam lep folk... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts