pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>to je ta tip ki ti ne da?Ne, en kolega. Faca, je kr obleko kupu, pa je reku, da bo od letos naprej tradicija, da bo on Božiček. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 O, lustna in simpaticna (kot vedno), Pomlad! ... sem pa tud jaz na tistole pomislila kot Bobnar... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Pomlad evo kontra Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Je fino Božičku v naročju, a ne? Jaz sem bila tudi... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Jest sem mogla še pesmico zdeklamirat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 O, cosma, tu si pa taksna kot kaka puncka! Pa kok mas dobro barvo las! :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jest sem mogla še pesmico zdeklamirat Jaz pa lupčka dat. Jih je kr pokasiral tist večer... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ja to je ene par let nazaj...ene 3 se mi zdi...Barva je takrat bila taka, pomarančna, zdaj je pa malce drugačna.... A ti ni všeč, ko si natajpkala :xx!: smajli? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Avtor Prijavi Deli 25. december 2004 , ni to, ampak to je 'moja' barva, sam da je tvoja bolj moja kot moja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Kaj pol praviš na tale odtenek? mal divji ampak....mi je bil dopaden. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pol praviš na tale odtenek? mal divji ampak....mi je bil dopaden. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 und das bin ich Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 še ena..iz šole... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ful si luštna... Mate ful lepe barve las babe. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 še ena.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 zelo od blizu... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Tak bliz pa si še nkol nisva bla..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tak bliz pa si še nkol nisva bla..... še... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> und das bin ich Lepi otrok, kot vedno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo pa še moja fotka k ste hotl manj retuširano, bolj naravno... jaz in moj bratec... četrtek zvečer, Honda Club fešta... Na vsaki sliki si čisto drugačna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Cosma, jaz bi reku, da je ta Božiček very horny Kristalka, ne se skrivat, si luštkana , precej. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 ooo božiček na pohodu... ful ste lušne. kristalkica cosma barva las!!!! hudo dobra!pomlad... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Kristalkica, zelo srčkana pupika Milf kako si pa to ugotovil? Mogoče zato ker sem bila edina tisti dan večja od 120cm v Božičkovem naročju Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts