santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 That's me in action !! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 ... pih... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ... pih... Hm hm...jou marsa ?! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 Presenecas, to je... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Thanks, upam, da v pozitivnem smislu...!? Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 Ja, a ne znas 'brat' smeskotov? A sem napisala tako: al tko: :xx!:, al x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Aiwa kje je palec hm ? pa lih mal razprte ustnice to je zelo dober detail... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2005 Wow! Fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Santos pišuka polde, pa ti si zelo močan lunatik. Najs Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Kateri pa je, eden je bolj kilav Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 waw! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 iiiii misti bejbi!!!! pa ful huda barva las!!!! da best! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 santos a ti si tisti k bo drugmu rit zbrcal? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 santos, hot hot mystica, sem premisljevala, ce sem te videla slucajno, pa te nism v bratislavi lusna itak Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Mystica, se mi je kar stožilo po poletju. Zelo si luštna na tej fotki Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Lepa, zalimaj jo tam, namesto marjetice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2005 hehehehe, Pih, Tamara, a TO () je razlog, da te nekaj ni blo okol (ko sem te ze mal pogresala)... (*znam te tico )..Ful ti pase, ko se mal zrihtas, sploh si nekam... poduhovljena, cedna... Mystica, haloo, tu si pa cist moji dbest frendici (sco, 13/11) podobna, sem kar , ko sem zagledala fotko! Ja, huda barva las, fajn fotka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Tamara, Mystica...very simpatikus Santos.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 Tamara ....ful deluješ sveže, lepo te je spet videti po dolgem času. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena poletna ... komaj čakam spet na morje A več kot pa samo do ramen se pa ne da videti. Na čolnih se lepe slike delajo, tako da...... Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2005 Prijavi Deli 4. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena poletna ... komaj čakam spet na morje Sm pozabu pohvalt, pa enga cmoka prlimat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 HiA tis pa na fullkontaktu!? cool!to sm si jst zmer zelu in kako ti gre? uzivas?----------<{POST_SNAPBACK}> Tukaj pa še ene dve iz Tajske z ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 666 zlomkou zadaj desno....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Ti dve spredaj pa imata mamo mlajso kot si ti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts