Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, a ne znas 'brat' smeskotov? xrolleyesx

A sem napisala tako: :eek: x^x

al tko: :O: :xx!:, al :eek: :sori:

x:Dx x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aiwa kje je palec hm :palec: ? :P pa lih mal razprte ustnice to je zelo dober detail...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Santos :palec: pišuka polde, pa ti si zelo močan lunatik. Najs :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mystica, se mi je kar stožilo po poletju. Zelo si luštna na tej fotki x:Xx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hehehehe, :vragec:

Pih, Tamara, a TO (x;)x) je razlog, da te nekaj ni blo okol (ko sem te ze mal pogresala)... xDDx (*znam te tico :D)..

Ful ti pase, ko se mal zrihtas, sploh si nekam... poduhovljena, cedna... x;)x xDDx

Mystica, haloo, tu si pa cist moji dbest frendici (sco, 13/11) podobna, sem kar :eek:, ko sem zagledala fotko! :palec: :vio:

Ja, huda barva las, fajn fotka! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tamara x:Xx ....ful deluješ sveže, lepo te je spet videti po dolgem času.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...