aakhut 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti dve spredaj pa imata mamo mlajso kot si ti pa kwa glavn, de sm jim ushech 666 zlomkou....tut prot mamam neb nch proti mel....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A več kot pa samo do ramen se pa ne da videti. Tamara, Rusinja, cist nekaj posebnega si, kok sijes!!! Zlomki, a si spet gobe zrckal? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zlomki, a si spet gobe zrckal? ne....sam e.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Aakhut, da te nau anravstvena obiskala,...hehehe Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 Tamara Aakhut , dober prvi plan! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 kolk novih slikic, ful ste luškani, zanimivi, face...Posebej bom pa samo Tamarino fotko komentirala, sreča in milina sijeta iz tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 uuu, usi 3je ste hot Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Maša, kok si luškana! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 zakwa pa mene ni zram na fotki 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Sončna Vila, zelo lušna puna...pa tud nevarna, kot vidim...!! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ups,popravek...! sem hotel napisat : punca...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> uuu, usi 3je ste hot Thanks, michelle ! Kdaj pa bomo tebe vidl ??? Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 in beseda je meso postala 666 zlomkou v devetih nebesih....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ste pa res vsi luštni , še posebej Mystica , ker jo vidim prvič, lp. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 kwa sta cukrčka!vidim da vas je zdej že enpar z istim nočnim urnikom... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut, da te nau anravstvena obiskala,...hehehe <{POST_SNAPBACK}>Malo mene & my frend ! http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/30942/79...2ff9117b18b.jpgHeh, zadnje cajte sam trojice tipckov gor popate - kar tako naprej! <{POST_SNAPBACK}>Hik... sem obljubila eno od včeraj ... tamle v dnevniku... no, tole se pa zgodi, če hoče kdo Sončno okol obrnit ... namreč... potem pridemo do tega, da ona njega ... pa tule so šle skor hlače dol, še ena mi je kasnej pomagala pri odpenjanju mislim, da tale dragec ne bo več izzival Sončna <{POST_SNAPBACK}>Hik... ... pa še ena "normalna" , da ne bom samih perverznih gor devala Sončna Soncna, mater si lustna, tolk si lustna, da se cloveku kar mal trapast zdi. <{POST_SNAPBACK}>... in beseda je padla ... Zlomk prestopa v nebesa...? SončnaAakhut!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Soncna, mater si lustna, tolk si lustna, da se cloveku kar mal trapast zdi. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Sončna Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Soncna, mater si lustna, tolk si lustna, da se cloveku kar mal trapast zdi. Sam reeeeeeeees! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Pa še moje humble fotke (zdej k je Sončna zasenčla vse )... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Ma smo lušni...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2005 No saj sem glih prej razmisljala ravno o tebi, Katja, da pravzaprav sta ena lepsa od druge! (?ko si se prejle prismejala na onile moj komentar soncni). zelo fajn, pa mal si se umetnisko poigrala, fajn so ti modri toni, ki si si jih nadela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, tenks, tebe pa tut še nisem komentirala mislim, da si eno tako ful luštno sončece, še posebej na tej tazadnji si mi všeč ... in beseda je padla ... Zlomk prestopa v nebesa...? Sončna ....thanks Sunshine !! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še moje humble fotke (zdej k je Sončna zasenčla vse )... skromnost tako si lepa, da se mi je kar zmodrilo pred očmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts