El Nino 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Hja men se je tud mal zmodrilo pred očmi in modra je postala meni zelo ljuba barva v momentu zihr si bla pr contesi na kakih modnih inštrukcijah da si se tko lepo zrihtala.... mmm nice nice Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 iiii ribica 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še moje humble fotke (zdej k je Sončna zasenčla vse )... Mnjama,mnjama, I like it Blue! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Hitro povej, si ti lutka ali so zivali plasticne ? Lepo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 krokodil, Jaz sem človek iz mesa in krvi in živali so prave to absolutno x!x To sem se slikal na Tajskem ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še moje humble fotke (zdej k je Sončna zasenčla vse )... Ful luštna!!!! (pa še sanjala sem te dons) Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 mene pa nker al kwa 666 zlomkou.....chist zasenchla sonchna lepota.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tudi ti si fejst,Aakhut! waw....conti me opzla 666 zlomkou....mora sicer s prstom nase pokazat, ampak se splacha....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Sončna in Katja, ajs, kok sta čedni obe zelo lepi, pravi pupiki Zlomk in Santos, fejst kot vedno Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Mislila sem sexy pupika , kar seveda si, mlada sexy ženskica. Obe s Katjo, da ne bo pomote in ne bo treba še enkrat odgovarjat (vročina :xx!: ) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, Santos! Tista taprva mrcina je ubitačna Neki takega bi jaz imela doma za se muckat z njim, sam kaj, ko tole niti pod razno ne paše kam v kakšno človeško okolje, pa še udomačit se jih ne da. Hvalabogu za to Bom rajš kar pri maine-coonkah ostala, so nekak mala kopija tega ko bom velika, bom imela maine-coon mačkico 12 kil odrasli osebek Za pokušino pa dam slikco v naše ljubljenčke Sončna Kar se tiče tiste mrcine...meni je tud tako...( neopisljivo ) Povem ti le to, da se da udomačit...žal ne v našem okolju to pa drži !! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sončna in Katja, ajs, kok sta čedni obe zelo lepi, pravi pupiki Zlomk in Santos, fejst kot vedno Thanks Cosma ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, ma sej se samo malo hecam Kam bi prišli, če ljudje ne bi vedli, kdo so sami Pa že tko jih velik takih hodi po svetu. Santos... tale lepotec si zasluži bit svoboden... v svobodi zasije pa mislim, da se strinjaš z mano Sončna Se strinjam s tabo, da vse živali spadajo tam, kjer jim je mesto ( svoboda ) ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 čudno, da se živali pustijo takole fotografirati itd. pomoje so omamljene. ali kaj podobnega, da ne napadejo. drugače pa se tudi jaz strinjam, da so živali za v divjino in ne v za v kletko.... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Hvala vam za komplimente. Fora je v tem, da mam končno svojga digitalca, k je res bogi, lih tok da ma osnovne funkcije.... tko da so se mi fotke pač posrečle... niso nič obdelane, ker ne znam ( )... svetloba je bla, kakršna je bla, modro pa pač nosim, sej sm riba a ne... In veš, kaj je še najlepš pri vsem tem... duša ....ej, hvala ti, srce... Pa Zlomk pa Santos, kok mamo na luni dobre moške!!! Santos, tele tvoje zverine....jz bi jo tut mela... Pomlad a res al kaj! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>čudno, da se živali pustijo takole fotografirati itd. pomoje so omamljene. ali kaj podobnega, da ne napadejo. drugače pa se tudi jaz strinjam, da so živali za v divjino in ne v za v kletko.... Mikica, na Tajskem in Afriki poznajo drugačne metode za dresirat živali...kljub temu verjami, da so bile čist trezne...morda so jih sam nafutrali tolk, da še ustat se jim ni dalo !! Predvsem sem opazil ostale živali, kot so veverice, sloni in podobni...sploh se ne bojijo človeka...to pa je ( Budizem ), razum do narave in živali !! Pa psi, sploh niso privezani in še manj uporabljajo nagobčnika...saj tam ni panike, da bi pes nate lajau ali celo napadel...ker kakšni so ljudje ( gospodar ), tak je pes ( žival ) !! Upam, da boš dojela na tisto kar sem se oziral !? Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala vam za komplimente. Fora je v tem, da mam končno svojga digitalca, k je res bogi, lih tok da ma osnovne funkcije.... tko da so se mi fotke pač posrečle... niso nič obdelane, ker ne znam ( )... svetloba je bla, kakršna je bla, modro pa pač nosim, sej sm riba a ne... ....ej, hvala ti, srce... Pa Zlomk pa Santos, kok mamo na luni dobre moške!!! Santos, tele tvoje zverine....jz bi jo tut mela... Pomlad a res al kaj! Tud ženske imamo tako...tako...nimam besed !! V glavnem, thanks za kompliment...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mikica, na Tajskem in Afriki poznajo drugačne načine za dresirat živali...kljub temu verjami, da so bile čist trezne...morda so jih sam nafutrali tolk, da še ustat se jim ni dalo !! Predvsem sem opazil ostale živali, kot so veverice, sloni in podobni...sploh se ne bojijo človeka...to pa je ( Budizem ), razum do narave in živali !! Pa psi, sploh niso privezani in še manj uporabljajo nagobnika...saj tam ni panike, da bi pes nate lajau ali celo napadel...ker kakšni so ljudje ( gospodar ), tak je pes ( žival ) !! Upam, da boš dojela na tisto kar sem se oziral !? ja itak, razumem!!upam, da bom tudi jz šla enkrat tja,.... zelo je lepo, predvsem zaradi živali in vsega.... tnx za pojasnilo... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Malenkost Mikica ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 Uf, uf, pa mi je uspelo vse pregledat, kar sem zamudila. Kar nekaj časa me ni blo gor, pa vidim da je ta forum še vedno poln lepih ljudi Fino, fino! Sončna, Aiwa, Contessa, prav zares prave lepotice Mene v kratkem čaka mal fotkanja, pol pa prilimam kako gor Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2005 Prijavi Deli 8. januar 2005 pišuka, že spet same lude, dobre fotke in folk ...mislim, a to je predpogoj za vstop na lnf, al kaj ...he he he...ful ste dobri....zlomk v devetih nebesih tudi... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 cool fotke... tole je link moje strani... My Webpage *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Lepo in pohvalno Mikica FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 HVALA... sem jo ravno malo prenovila.... na črno.....dodala par slikic itd... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Mikica, sem si ogledal tvojo stran...zelo lepa, lep opis in slikce tud !! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts