Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 hvala.... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Mikica = prava mačkica! Kr svojo stran, wow! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ma to je na eni strani k lahko ima vsak svojo stran,... sicer pa je že dolgo nisem prenovila. le danes sem malo ozadje zamenjala, prej je bilo modro... no pa v galerijo neki slikic dala.... morem še kake bloke not nardit, ampak ko se mi bo dalo.... jutri imam govorno vajo v šoli.... imam predstavitev pirana.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma to je na eni strani k lahko ima vsak svojo stran,... sicer pa je že dolgo nisem prenovila. le danes sem malo ozadje zamenjala, prej je bilo modro... no pa v galerijo neki slikic dala.... morem še kake bloke not nardit, ampak ko se mi bo dalo.... jutri imam govorno vajo v šoli.... imam predstavitev pirana.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Evo Mikica, tukaj imaš en link, ki pove vse o Piranu...!! Z upanjem, da je to kar bi tebi ustrezalo !? http://www.slo-istra.com/piran/slo.asp Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 HHVVAALLLAA!!!! full dobra stran.... jz sm se pa po knjigah matrala.... cool..... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Malenkost Mikica ! Me veseli, da ti ta stran ustreza...! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ja.. lih prov, kr rabim po točkah pa vse tm piše.... zej bo tršica zijala...he he he *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 o mikica! ful si lušna! kul page!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>cool fotke... tole je link moje strani... My Webpage haha mislim da še nisem vidu bolj cute strani res lepo narejena vsi pogledat ! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 ja, sem pogledala že zjutraj, pa nisem imela časa, da bi komentirala... mikica, luštna si in bravo za spletno funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 evo mene You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 joj sej ne morem verjet da mi spet ni ratal. ampak ne vem zakaj - moja sličica je velika 134kb (jpg) prostora pa nej bi blo 149kb. k dam shrani priponko mi napiše da morm zmanjšat?!?ne vem no You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 pojma nimam. sej se bo najdu kšn stručko pa bo razložu. men zmer rata... če bi pa kej zaštekal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Aiwa .. nova slikica ... vedno lepše Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj sej ne morem verjet da mi spet ni ratal. ampak ne vem zakaj - moja sličica je velika 134kb (jpg) prostora pa nej bi blo 149kb. k dam shrani priponko mi napiše da morm zmanjšat?!?ne vem no če maš program za predelavo slik, pol lahko tam sliko pomanjšaš pa shreniš manjšo... če pa nimaš pa ne vem... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 pa tenx, za vse pohvale glede oje strani *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>cool fotke... tole je link moje strani... My Webpage full dober maš zrihtano stran! xrosex Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 pupe itak lusne, ampak SANTOS, S SLONOM.... ! keri lepi slon!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 Kje pa je moj komentar? Mikica, dbest da se spravis, cestitke! Aiwa, ja, zdaj sele vidim, meni je bila pa najbolj vsec (mislim da) predprejsnja, a si taka sexy, cutna, pa tudi zelo fotogenicna, tako da si kar na vsaki fotki OK. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Aiwa, ja, zdaj sele vidim, meni je bila pa najbolj vsec (mislim da) predprejsnja, a si taka sexy, cutna, pa tudi zelo fotogenicna, tako da si kar na vsaki fotki OK. Marsa: Prej je bila takšna "njami" fotka, kot praviš seksi, mi je pa ta zdaj bolj všeč. Na njej Aiwa izžareva toliko pozitivne energije, če ba malo boljše pogledaš pa tudi toliko skrivnostne zapeljivosti. Prava mačka, res. Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2005 Res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 oh kok ste vi.... fajn za samozavest.... hvala vsem. men je tud všeč ta fotka... samo temna je... za novo leto slikana.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts