Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

hvala.... x:Ix x;)x
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ma to je na eni strani k lahko ima vsak svojo stran,... x;)x

sicer pa je že dolgo nisem prenovila. le danes sem malo ozadje zamenjala, prej je bilo modro... x;)x x:Dx

no pa v galerijo neki slikic dala.... morem še kake bloke not nardit, ampak ko se mi bo dalo.... x8Dx

jutri imam govorno vajo v šoli.... imam predstavitev pirana.... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

<{POST_SNAPBACK}>ma to je na eni strani k lahko ima vsak svojo stran,... x;)x

sicer pa je že dolgo nisem prenovila. le danes sem malo ozadje zamenjala, prej je bilo modro... x;)x  x:Dx

no pa v galerijo neki slikic dala.... morem še kake bloke not nardit, ampak ko se mi bo dalo.... x8Dx

jutri imam govorno vajo v šoli.... imam predstavitev pirana.... :xx!:  :xx!:  :xx!:  :xx!:

Evo Mikica,

tukaj imaš en link, ki pove vse o Piranu...!! Z upanjem, da je to kar bi tebi ustrezalo !? x;)x :palec:

http://www.slo-istra.com/piran/slo.asp

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

HHVVAALLLAA!!!!

full dobra stran.... jz sm se pa po knjigah matrala.... x8Dx

cool..... :palec: x:Xx x;)x x:)x :wOOt:

ja.. lih prov, kr rabim po točkah pa vse tm piše.... x8Dx

zej bo tršica zijala...he he he x:px

joj sej ne morem verjet da mi spet ni ratal. ampak ne vem zakaj - moja sličica je velika 134kb (jpg) prostora pa nej bi blo 149kb. k dam shrani priponko mi napiše da morm zmanjšat?!?

ne vem no x?x x?x x?x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>joj sej ne morem verjet da mi spet ni ratal. ampak ne vem zakaj - moja sličica je velika 134kb (jpg) prostora pa nej bi blo 149kb. k dam shrani priponko mi napiše da morm zmanjšat?!?

ne vem no  x?x  x?x  x?x

če maš program za predelavo slik, pol lahko tam sliko pomanjšaš pa shreniš manjšo... če pa nimaš pa ne vem...

xnckrivx xnckrivx xnckrivx

pa tenx, za vse pohvale glede oje strani :2src:

xnckrivx Kje pa je moj komentar? :eek:

Mikica, dbest da se spravis, cestitke! :palec: xyesx

Aiwa, ja, zdaj sele vidim, meni je bila pa najbolj vsec (mislim da) predprejsnja, a si taka sexy, cutna, pa tudi zelo fotogenicna, tako da si kar na vsaki fotki OK. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aiwa, ja, zdaj sele vidim, meni je bila pa najbolj vsec (mislim da) predprejsnja, a si taka sexy, cutna, pa tudi zelo fotogenicna, tako da si kar na vsaki fotki OK. x8Dx

Marsa: Prej je bila takšna "njami" fotka, kot praviš seksi, mi je pa ta zdaj bolj všeč. Na njej Aiwa izžareva toliko pozitivne energije, če ba malo boljše pogledaš :) pa tudi toliko skrivnostne zapeljivosti. Prava mačka, res. :palec:

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.

oh xredx kok ste vi.... fajn za samozavest.... x:Dx x;)x

hvala vsem. men je tud všeč ta fotka... samo temna je... za novo leto slikana.... x:)x x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...