ribica Katja 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Mhm! Sam Aiwa ne samo fotogenična, tut v živo .....se spomnem takrat, ko sva se spoznale, sem te ful občudovala, uno wow, ful nardila vtis name.... sem te mogla takoj bratu podtaknt... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh kok ste vi.... fajn za samozavest.... hvala vsem. men je tud všeč ta fotka... samo temna je... za novo leto slikana.... Pošlji fotko, pa ti jo popedenam, da bo tako kot mora bit Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh kok ste vi.... fajn za samozavest.... hvala vsem. men je tud všeč ta fotka... samo temna je... za novo leto slikana.... Mucica je zmer lepa! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mhm! Sam Aiwa ne samo fotogenična, tut v živo .....se spomnem takrat, ko sva se spoznale, sem te ful občudovala, uno wow, ful nardila vtis name.... sem te mogla takoj bratu podtaknt... Ma Katja, kaj naj rečem, tud ti nisi švoh Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem te mogla takoj bratu podtaknt... hi hi hikwa je blo luštn... in to na moji mamičini poroki... to je pa že ful let nazaj... ona se je poročila 97. uh... kwa sem stara... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 sicer mal prepozno amlap vseen... dobra ikonca aiwa *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma Katja, kaj naj rečem, tud ti nisi švoh Thanks.... <{POST_SNAPBACK}> hi hi hikwa je blo luštn... in to na moji mamičini poroki... to je pa že ful let nazaj... ona se je poročila 97. uh... kwa sem stara... Pa dej mir k nisi stara! Jz sm bla takrt ful uno, kok sta dobra k sta že 17, ne pa jz....13.....sm bla kr ljubosumna na vajina leta What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 16 da nav pomote u bistvu celo 15 k sem njega spoznala. hi hi hiful mi je smešn k pogledam kšno stvar nazaj pa vidim da je že toookkk let nazaj to.... k se mi ne zdi... k se mi zdi da sem še čist mladkana... pa took čist nisem... jz bi bla še zmeri v sredni šoli... kwa je blo norooo... no pozdrav bratca.. k si me lih tko fajn nanga spomnla mikica tnx... za takele komentarčke ni nikol prepozn spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 zlomku se zgodil tist, kar se najbl bal....blond ratu : tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Sam da nauš tud na blond govoru,.. Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. januar 2005 mal zblondan pa se mal zblodnjen.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 pejt....se greva blondat.... 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal zblondan pa se mal zblodnjen.... A zdej nam boš pa še ti konkurenco delal? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 sej ti sam 14 dni.... pol sledi ORANZHNA 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> zlomku se zgodil tist, kar se najbl bal....blond ratu : ......zdej boš pa še štajerce pa čefurje vzljubu..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ......zdej boš pa še štajerce pa čefurje vzljubu..... pa sej si chist simpatichen...cheprou kombinacija obojega 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 hehe zlomk zdej pa vem zakaj se briješ.... haha ti blondinc... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Nič cheprou.....glih zato Lbezen še spremeni... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nič cheprou.....glih zato Lbezen še spremeni... hochesh recht...de che bi ti biu pichka (ne samo po karakterju)....bi te she dol dajal 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Hehehehe, ne bi, nisi moj tip...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe, ne bi, nisi moj tip...... no....nej te ne skrbi....k ti tut ne moj.... ampak....che bi biu pa pichka....hehe....perverzijam ni konca 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 hehehe Še dober, da si tud ti pička sam po karakterju..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehehe Še dober, da si tud ti pička sam po karakterju..... kr zhel si...... 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 To sem pa jaz... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Auuuuu Dobra bejba Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts