Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ful lustne punce, Tina, poletje ti pase.. ;) :) vsec tule se bolj kot na oni, imas eno tako privlacnost. :palec: xyesx

Keti, ti pa kar zaris tamle, ful si lustna, pa taka vesela, fajn da ti je ratal! :palec: x8Dx

*aja, ampak kaj pa tistole, 800 pixlov brez veze, ce je sam glavcka, no a ko si se tolk matrala, kar pusti zdaj (ne da je kaj narobe, ampak za brez veze si porabila plac, bi rajs se kaksno dala ;)).

Ja, lustne bejbe, res mam (x;)x) fajn folk tule gor, ful se mi dobr zdi, same dobre face in ksihtki. xDDx x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Oooo, Keti, kere lude fotke :palec: Luštna ful :palec: Taka, ki se rada smeji x:)x

Tina...luštna x:Xx ...škorpijona pa nemorš skrit hihihi x;)x x:Dx x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>No, ko gledam te fotke x:px ........to je ena varianta k bi raj bil samski.... :vragec:  x:px  x:Dx

xokx

:D mhm mhm :P js tud take fotke zej gledam... :D ena prijazna lunatka pridno kaže... uh :D x:px

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bolj bejbasta... x:Dx x:Dx :palec:

Mystica iznajdeva nov besednjak...to bo zarad lune, a ne? x:Dx x:Dx x:Dx

Sam res, bejbasta :palec: :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz pa najprej :eek: Halo, a kar mal se aiwi komplimente tala vsevprek, zdaj pa ze pretiravate... (saj ima ze nekaj cajta tole fotko gor)...

Potem pa refresham (samo tole stran) in - :eek: :2src:

Hudooo, ta pa gate trga aiwa!! :palec: xyesx x^x

cak da vidmo kaj bo reku metuljcek. x;)x x:px

... da o xxx-u niti ne govorimo. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hvala za komplimente x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

*aja, ampak kaj pa tistole, 800 pixlov brez veze, ce je sam glavcka, no a ko si se tolk matrala, kar pusti zdaj (ne da je kaj narobe, ampak za brez veze si porabila plac, bi rajs se kaksno dala ;)).

marsa - o telih pixlih pa raj ne bi - ker se mi je skor SPIXLAL, k sm se 14 dni matrala da mi je ratal objavt slikco - pa drgač se z računalnikom zlo dobr razumeva, ampak kle je se mi pa neki totalno zapixlal xhypnox

hočm rečt da še zmeri ne štekam čist dobr, zakaj prej ni šlo in zakaj je pol šlo, no morde mi bo kšn majstor kdaj to razložu...

xsmx xsmx

drgač pa itak klele....

beuatiful people :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Metuljček je dol padu že takrat, ko mu je Aiwa poslala fotke na mail x8Dx

In zdaj, ker me ta bejbasta žlehtnobica noče pohvaliti se bom moral sam. Sicer je pa fotka skupinsko delo, Aiwa je slikala, jaz pa fotko obdelal :)

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.

<{POST_SNAPBACK}>Metuljček je dol padu že takrat, ko mu je Aiwa poslala fotke na mail  x8Dx

In zdaj, ker me ta bejbasta žlehtnobica noče pohvaliti se bom moral sam. Sicer je pa fotka skupinsko delo, Aiwa je slikala, jaz pa fotko obdelal :)

Kul. x8Dx :palec:

Zdej pa tud name nis vec jezen, a ne? x:px x;)x :vragec:

Picasso

dobra ikona Marsa :palec:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

O thanx Mikica (saj jaz sem tebi tud sajt pohvalila, sam nisi videla najbrz, ce pa si, ga pa se 1x, bravo, tamala! xDDx :palec:).. x:Xx

Ne blefiraj, metulj, tocno ves zakaj. ;) :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O thanx Mikica (saj jaz sem tebi tud sajt pohvalila, sam nisi videla najbrz, ce pa si, ga pa se 1x, bravo, tamala! xDDx :palec:).. x:Xx

Ne blefiraj, metulj, tocno ves zakaj. ;) :P

Ma ne vem no..kaj naj grem poste nazaj gledat al kaj? Moram biti jezen nate? :o|o:

Ne ne, hecam se... moj prvi post tebi je bilo tezenje v zvezi s fotko v zvezi z aiwo.

ves, imam zelo dober spomin. :)

Nikol ne iscem, ne gledam...

najhitreje je v glavi poiskat. tako jaz naredim, je najbolj simple..

ce ti je delo pretezko, ga prepusti lenuhu - varianta. :) ;)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ne ne, hecam se... moj prvi post tebi je bilo tezenje v zvezi s fotko v zvezi z aiwo.

ves, imam zelo dober spomin. :)

Nikol ne iscem, ne gledam...

najhitreje je v glavi poiskat. tako jaz naredim, je najbolj simple..

ce ti je delo pretezko, ga prepusti lenuhu - varianta. :) ;)

a to..eh kje je že to...davno enkrat, nekje ... he he

Sam "shranjujem" samo tiste podatke, ki se mi zdijo pomembni..tale potem že ni bil x:Dx

Sicer ma pa Aiwa zdaj tolko fotk, da jih bo kar vsak dan menjala po moje x:)x

Btw, za tiste lepe komplimente hvalahttp://www.smeski.com/razni/ljubezen/happy_blumen2.gifhttp://www.smeski.com/razni/ljubezen/147.gif

Drugače pa Keti in tinal (upam da sem prav trofu - naj me kter poprav) ej full sta luštne x:Dx x:Dx x:Dx

ELOW Marsa! Po moje tisti punci nebo nič škodilo če bo mal popularna. Pa itaq je nišče ne pozna tako da... x:px

Fajn bote xsrcx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Tina...luštna x:Xx ...škorpijona pa nemorš skrit hihihi x;)x  x:Dx  x:Xx

Ja, škorpijona se ne da notr potlačit... vn buta pol.... x:Dx

Hvala vsem za komplimente... vi ste tudi vsi ful good looking!!! x;)x

Scio mi nihil scire

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...