Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Res je - smo imeli ze izbore za miss, pa se je nekak izjalovilo...

Pol pa kar tu sproti 'ocenjujemo', pac dajemo komentarje - saj teh je itak vec kot fotk. :)

Kaj cakas, daj se ti svojo? x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

p.s. x:o)x 182 al kolk pa to...

A mislite, da je cajt za fotke 3? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja ja.... dober izgovor. xDDx

Bos pa sam ocenjeval... x:px

Picasso

mah sej to so ble sam moje ribje psiholoske predpriprave... :)

Po mojem lohk kaksno minuto se pocakamo z novo temo. xDDx

Picasso

Tko si... mlad, da si kar... hm, 'ganljiv'... ko si hkrati tolk odrasel... tam se medvedki okol, tule pa nek stolp (*lohk si sam mislimo kaj poslusas xDDx x:px)...

Si pa iskren fant, fajn! :palec: xDDx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Spet jaz... spet poletna...  x:Dx
Čisto fajn, ja. Samo naramnice so malo prekratke... x:o)x

Ocenjevanje slik? Na hitro, bi rekel Cosma med snemanjem filma (ena odštekana slika z barvo las v rdečih odtenkih) Ribica Katja, pa Stankaa, pa polno jih je, večino sem hvalil sproti. Težka bo pregledat vse strani nazaj!

Aja, pa sliki Izgubljenega in Lucka sta mi všeč. Kaj ju ni? Prav zato!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>

Ocenjevanje slik? Na hitro, bi rekel Cosma med snemanjem filma (ena odštekana slika z barvo las v rdečih odtenkih)

:wOOt: kakšen film? Kakšno snemanje? Zadnje čase je takle topic žgačkljiva-občutljiva tema.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Tinal ma da best fotko...tko ta pravo poletno, vročo....bo še kaj?

Pa lep dan vsem! x;)x

prav maš je ni čez lepe škorpije in the morning.... :D lep dan vsem tud od mene x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ta pa je bila narejena to soboto na roj.dnevu od kolega...v glavnem je dogajalo - Kokteil party ni mankal ! :vragec: x:Dx :palec:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...