Tuscon 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Hvala, hvala!Zanimalo me je za ocenjevanje, ker je nekaj luštnih punc tukaj gor! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Res je - smo imeli ze izbore za miss, pa se je nekak izjalovilo...Pol pa kar tu sproti 'ocenjujemo', pac dajemo komentarje - saj teh je itak vec kot fotk. Kaj cakas, daj se ti svojo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 p.s. 182 al kolk pa to...A mislite, da je cajt za fotke 3? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tuscon 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Oprosti nimam nobenega digitalca, niti ne skenerja!Tako da žal ne bo šlo!Še internet imam samo v službi..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Ja ja.... dober izgovor. Bos pa sam ocenjeval... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tuscon 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Mislim, da ste vse simpatične!Tinal mi je pa izredno fotogenična! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Aja ja pol pa sory Joj devica, vsaj 12 nisem Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da ste vse simpatične!Tinal mi je pa izredno fotogenična! he he... thanx za kompliment Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>p.s. 182 al kolk pa to...A mislite, da je cajt za fotke 3? ja sploh zdaj, ko je toliko lustnih novih... aiwa goes erotic zelo macka. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tuscon 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he... thanx za kompliment Malenkost.Povem tako kot se mi zdi da je. Slike so izredno lepe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Spet jaz... spet poletna... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tuscon 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet jaz... spet poletna... Ja, več kot simpatična si! Res. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 Aja, jaz sem za "Fotke 3"... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 mah sej to so ble sam moje ribje psiholoske predpriprave... Po mojem lohk kaksno minuto se pocakamo z novo temo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 No če že še vsi dajete extra fotke gor... Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 joj sam pizda ti je ta čudna :xx!: No ok bom že kaj boljšega gor fukno Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 24. januar 2005 Tko si... mlad, da si kar... hm, 'ganljiv'... ko si hkrati tolk odrasel... tam se medvedki okol, tule pa nek stolp (*lohk si sam mislimo kaj poslusas )...Si pa iskren fant, fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sploh zdaj, ko je toliko lustnih novih...aiwa goes erotic zelo macka. Aiwa was erotic a long time ago.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Spet jaz... spet poletna... Čisto fajn, ja. Samo naramnice so malo prekratke... Ocenjevanje slik? Na hitro, bi rekel Cosma med snemanjem filma (ena odštekana slika z barvo las v rdečih odtenkih) Ribica Katja, pa Stankaa, pa polno jih je, večino sem hvalil sproti. Težka bo pregledat vse strani nazaj! Aja, pa sliki Izgubljenega in Lucka sta mi všeč. Kaj ju ni? Prav zato! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. januar 2005 Prijavi Deli 24. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ocenjevanje slik? Na hitro, bi rekel Cosma med snemanjem filma (ena odštekana slika z barvo las v rdečih odtenkih) kakšen film? Kakšno snemanje? Zadnje čase je takle topic žgačkljiva-občutljiva tema. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Tinal ma da best fotko...tko ta pravo poletno, vročo....bo še kaj? Pa lep dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinal ma da best fotko...tko ta pravo poletno, vročo....bo še kaj? Pa lep dan vsem! prav maš je ni čez lepe škorpije in the morning.... lep dan vsem tud od mene Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ok, ta slika bi lahko šla tudi pod Hišne ljubljenčke.....Jaz in Lyn (od prijateljice psička) Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2005 Kako lepo barvno usklajeno vse! Vsec! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Ta pa je bila narejena to soboto na roj.dnevu od kolega...v glavnem je dogajalo - Kokteil party ni mankal ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts