Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

cool santos :palec:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

No ja santos, ta tvoj kolega ma stanovanje zlepleno s salotejpom??? :eek:

Aja Marsa, to sploh ni od mene soba-hvalabogu- ampka od frende ko smo bli na roj.dnevu pa sem glasbo mejaval x:Dx V moji sobi zihr neboš nekih medvedkov vidla :xx!: :xx!: :xx!:

Pa tista fotka zgoraj je čist mimo do mojega zdajšnega izgleda :xx!: Sem kar grd :V: Ta pravo fotko, boste dobili jutri x:Dx

Spodaj pa je mičken namig da vas nebo fuknolo x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>No ja santos, ta tvoj kolega ma stanovanje zlepleno s salotejpom??? :eek:

To ni bilo v stanovanju...ampak v lokalu ! Zalepljen je bilo, ker v ozadju so sobe od Hotela...in veš, kako je to...tam so se dogajale razne svinjarije...pa da neb kaki gost padu z okna...smo oblepil...! x;)x x:Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>ojoj tale santy x:px :2src:

Fajn fajn :palec: x:Dx

Joj ta Michelle...! x;)x :2src: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Tina :palec: luštna!

Santos :palec: super x:Dx

In kdo še... B666- a sem tudi vidla, the best x:Xx :palec:

x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx BTW...očitno ni nobeden opazil tisto reč, ki se nahaja na ledomatu z leve od fanta, ki dela koktail...( podougovata ) ! xg:Dx xg:Dx xg:Dx
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Aha, to uporabljava takrat, ko se kaka nenasitna napiči pa ji ni nikoli dovolj...pol pa ji kr predamo to reč, da se sama zadovljuje naprej !! xg:Dx

Zakaj bi ti zameril...hallo !!! :eek: :xx!:

Vidim, da imaš slabe izkušnje s folkom, kjerim komuniciraš...žal nismo vsi taki... ! x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx BTW...očitno ni nobeden opazil tisto reč, ki se nahaja na ledomatu z leve od fanta, ki dela koktail...( podougovata ) ! xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

Kako nej to opazim, ce si na sliki ti? x:Dx se unga zraven sem komi x:Dx x:Dx x:Dx :inocent: x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Aha, to uporabljava takrat, ko se kaka nenasitna napiči pa ji ni nikoli dovolj...pol pa ji kr predamo to reč, da se sama zadovljuje naprej !! xg:Dx

Zakaj bi ti zameril...hallo !!! :eek:  :xx!:

Vidim, da imaš slabe izkušnje s folkom, kjerim komuniciraš...žal nismo vsi taki... ! x;)x  :palec:

Misliš, na srečo, niste vsi taki x;)x

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Aha, to uporabljava takrat, ko se kaka nenasitna napiči pa ji ni nikoli dovolj...pol pa ji kr predamo to reč, da se sama zadovljuje naprej !! xg:Dx

Zakaj bi ti zameril...hallo !!! :eek:  :xx!:

Vidim, da imaš slabe izkušnje s folkom, kjerim komuniciraš...žal nismo vsi taki... ! x;)x  :palec:

S kom pa imam slabe izkušnje? :O: A misliš, da če v neki temi debatiram in se nekdo ne strinja z mano, da imam pol že kr slabe izkušnje?

Ja glede tistega kar si na začetku napisal; a celo oba s kolegom nista zmožna ene punce zadovoljit x:Dx ?

P.S.

Očitno si mi vendarle zameril!

Evo, tukaj pa en vlakec...žal mene ni bilo, ker jaz sem avtor te fotke ! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>S kom pa imam slabe izkušnje?  :O: A misliš, da če v neki temi debatiram in se nekdo ne strinja z mano, da imam pol že kr slabe izkušnje?

Ja glede tistega kar si na začetku napisal; a celo oba s kolegom nista zmožna ene punce zadovoljit x:Dx ?

P.S.

Očitno si mi vendarle zameril!

Sam to ti povem, si preveč zakompliciran primer...in zame je to veliko energije v nič s tabo se obadat, tako da...dasvidanje ! x;)x :palec:

p.s.

Zakaj bi ti zameril, če niti poznam te ne...?? x^x

<{POST_SNAPBACK}>Sam to ti povem, si preveč zakompliciran primer...in zame je to veliko energije v nič s tabo se obadat, tako da...dasvidanje ! x;)x  :palec:

p.s.

Zakaj bi ti zameril, če niti poznam te ne...?? x^x

A da sem preveč zakomplicirana? Možno...

Samo če praviš, da mi ne moreš zamerit, ker me ne poznaš, kako pa potem lahko hkrati rečeš, da sem zakomplicirana, če me ne poznaš? Pa sej je vredu.... Sej ne rabiš tega komentirat.... Sprejmem kar si rekel, pa ti ne bom več težila :palec: ?

<{POST_SNAPBACK}>A da sem preveč zakomplicirana? Možno...

Samo če praviš, da mi ne moreš zamerit, ker me ne poznaš, kako pa potem lahko hkrati rečeš, da sem zakomplicirana, če me ne poznaš? Pa sej je vredu.... Sej ne rabiš tega komentirat.... Sprejmem kar si rekel, pa ti ne bom več težila  :palec: ?

Že, ko si tako tečna ti bom z veseljem odgovoril ! :o|o: x:Dx

Morda te ne poznam ( osebno ), sam tvoja energija, ki jo oddajaš potem interneta...že me trese..."negativna", morda se tud motim !

Ne vem kam ciljaš...imam pa rahel občutek, da osebno mi ne bi bila kaj preveč simpatična !

Kot sem navajal včeraj, žal sem tud ta post zbrisal...( so ženske, ki mi grejo na živce po enem tednu ), ti si prvi primer, ki si mi šla že po prvem postu ! x^x x:Dx

Še kaj ? x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...