Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

:P tamara prava tehtnica :D hihi sam če človk pogleda tisti šalček... hihi :D živahno živahno :P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Že, ko si tako tečna ti bom z veseljem odgovoril ! :o|o:  x:Dx

Morda te ne poznam ( osebno ), sam tvoja energija, ki jo oddajaš potem interneta...že me trese..."negativna", morda se tud motim !

Ne vem kam ciljaš...imam pa rahel občutek, da osebno mi ne bi bila kaj preveč simpatična !

Kot sem navajal včeraj, žal sem tud ta post zbrisal...( so ženske, ki mi grejo na živce po enem tednu ), ti si prvi primer, ki si mi šla že po prvem postu !  x^x  x:Dx

Še kaj ? x^x

Na to ti pa še res moram odgovorit! Kakšno mnenje si si ti ustvaril o meni na podlagi mojih postov, je tvoja stvar in ne mislim niti poskušat spreminjat tega tvojega mnenja. Ne vem na podlagi česa sem ti šla na živce že po prvem postu, ampak tisto včeraj je pač bla zajebancija in če sem s tem povzročila, da si dobil napačno predstavo o meni, pol pač ne morem pomagat...

Pa ne bom še o tem, koliko svojih postov si že zbrisal, ker se očitno še sam ne znaš odločit kaj v resnici misliš in kaj ne... Jaz pač stojim k temu, kar napišem in če me kdo zaradi tega ne mara oz. zaradi tega ne debatira z mano, pol pač vredu...saj je to odločitev vsakega posameznika! In tako se tud jaz zdaj odločam, da na tvoje komentarje ne mislim več odgovarjat (razen če me misliš namerno provocirat)! Pa srečno!

<{POST_SNAPBACK}>Na to ti pa še res moram odgovorit! Kakšno mnenje si si ti ustvaril o meni na podlagi mojih postov, je tvoja stvar in ne mislim niti poskušat spreminjat tega tvojega mnenja. Ne vem na podlagi česa sem ti šla na živce že po prvem postu, ampak tisto včeraj je pač bla zajebancija in če sem s tem povzročila, da si dobil napačno predstavo o meni, pol pač ne morem pomagat...

Pa ne bom še o tem, koliko svojih postov si že zbrisal, ker se očitno še sam ne znaš odločit kaj v resnici misliš in kaj ne... Jaz pač stojim k temu, kar napišem in če me kdo zaradi tega ne mara oz. zaradi tega ne debatira z mano, pol pač vredu...saj je to odločitev vsakega posameznika! In tako se tud jaz zdaj odločam, da na tvoje komentarje ne mislim več odgovarjat (razen če me misliš namerno provocirat)! Pa srečno!

Srečno ! x:Dx

Kiss x:Ix

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>tjazy, ful dobro...lepo, da z nami podeliš... :palec:

xsrcx

Astra

Ja racunam mal na vas, ko bova potrebovala kdaj varstvo.. Lahko kar razpored naredimo.. se kdo prostovoljno javi? Ali naj kar po lastni presoji dolocim? x:Dx x:Dx

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>Rok je 8 marec.. To je kao moje darilo za dan zena :)

x8Dx :palec:

Mi smo mel tud taksno darilo! xDDx

lepe fotke, res lepo za pogledat, pa cist raznezena sta oba, zelo je lustna jana, kot vedno. :) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tamara, wow, kok ti pase takle image! Blazno lustna si tamle, super si pases taksna! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...