El Nino 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 tamara prava tehtnica hihi sam če človk pogleda tisti šalček... hihi živahno živahno Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Že, ko si tako tečna ti bom z veseljem odgovoril ! Morda te ne poznam ( osebno ), sam tvoja energija, ki jo oddajaš potem interneta...že me trese..."negativna", morda se tud motim !Ne vem kam ciljaš...imam pa rahel občutek, da osebno mi ne bi bila kaj preveč simpatična ! Kot sem navajal včeraj, žal sem tud ta post zbrisal...( so ženske, ki mi grejo na živce po enem tednu ), ti si prvi primer, ki si mi šla že po prvem postu ! Še kaj ? Na to ti pa še res moram odgovorit! Kakšno mnenje si si ti ustvaril o meni na podlagi mojih postov, je tvoja stvar in ne mislim niti poskušat spreminjat tega tvojega mnenja. Ne vem na podlagi česa sem ti šla na živce že po prvem postu, ampak tisto včeraj je pač bla zajebancija in če sem s tem povzročila, da si dobil napačno predstavo o meni, pol pač ne morem pomagat... Pa ne bom še o tem, koliko svojih postov si že zbrisal, ker se očitno še sam ne znaš odločit kaj v resnici misliš in kaj ne... Jaz pač stojim k temu, kar napišem in če me kdo zaradi tega ne mara oz. zaradi tega ne debatira z mano, pol pač vredu...saj je to odločitev vsakega posameznika! In tako se tud jaz zdaj odločam, da na tvoje komentarje ne mislim več odgovarjat (razen če me misliš namerno provocirat)! Pa srečno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na to ti pa še res moram odgovorit! Kakšno mnenje si si ti ustvaril o meni na podlagi mojih postov, je tvoja stvar in ne mislim niti poskušat spreminjat tega tvojega mnenja. Ne vem na podlagi česa sem ti šla na živce že po prvem postu, ampak tisto včeraj je pač bla zajebancija in če sem s tem povzročila, da si dobil napačno predstavo o meni, pol pač ne morem pomagat... Pa ne bom še o tem, koliko svojih postov si že zbrisal, ker se očitno še sam ne znaš odločit kaj v resnici misliš in kaj ne... Jaz pač stojim k temu, kar napišem in če me kdo zaradi tega ne mara oz. zaradi tega ne debatira z mano, pol pač vredu...saj je to odločitev vsakega posameznika! In tako se tud jaz zdaj odločam, da na tvoje komentarje ne mislim več odgovarjat (razen če me misliš namerno provocirat)! Pa srečno! Srečno ! Kiss Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 Sam, da sta uredila Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam, da sta uredila Bi rekel, končno ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. januar 2005 Prijavi Deli 25. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>To si ti narisala? Ful dobro. Jaz si tud zelim, da bi me en narisal Super Neeeeeee Nisem jz narisala... Programček, ki riše zate... Kodak easyshare software Še ena "umetniška"... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Evo popravek Midva noseca *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Midva noseca kdo, kje, kaj??? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 tamara!!! the best fotka. santos... zgleda da je biu dobr žur!!tina... lušna... ful!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Midva noseca *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Midva noseca *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Lepe fotke... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 MIdva noseca FILIP MAI mu bo ime.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Čestitam!!!!!!!!! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Tud ime mi je hud. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 No.. sej se nisva prevec hudo matrala, da se je tole zgodilo... Je bolj on izbral naju, kot midva njega.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 v kolkem mesecu pa sta? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Rok je 8 marec.. To je kao moje darilo za dan zena *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 pa za dan mučenikov ga bo še tud ostalo.. darilca.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 tjazy, ful dobro...lepo, da z nami podeliš... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 super tjazy&co.! cestitke Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tjazy, ful dobro...lepo, da z nami podeliš... Astra Ja racunam mal na vas, ko bova potrebovala kdaj varstvo.. Lahko kar razpored naredimo.. se kdo prostovoljno javi? Ali naj kar po lastni presoji dolocim? *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rok je 8 marec.. To je kao moje darilo za dan zena Mi smo mel tud taksno darilo! lepe fotke, res lepo za pogledat, pa cist raznezena sta oba, zelo je lustna jana, kot vedno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2005 Tamara, wow, kok ti pase takle image! Blazno lustna si tamle, super si pases taksna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts