Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

U, pa res, sory, triple!!

Thanx, da si dal spesl gor, lepo od tebe, a to si drug clovek kot tam. x:)x :vio: :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, očitno enkrat pravi triple...ki mu precej manjka do tistih njegovih 188 cm... x;)x

Astra

Hehehehe,Astra, zdej si se pa zmotla! x:Dx Obe sestre sta zlo visoke, pa še na ravnem nismo stal! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

1:0 za Astro x:Dx :palec:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Mi imamo 15 filmov crnobelih sam z mackami, pa ene tolk s tamalim, pa 5 albumov (praznih, ker bova enkrat s tamalim to uredila...  xrolleyesx  :o|o:  x:px)...

Pri nas tudi fotke čakajo Trudija, da se jih loti spedenat :palec: . Ker je on nekak bolj človek za to, fuulll boljši spomin, pa natančnost, pa to... Pa je verjetno tečna zadeva, ker že lep čas čakajo x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

V bistvu jih ne, Bern, edino meni se tule upajo kaj reci - tle mi pa nis tolk usec, pa tko....

Poleg tega pa - kaj cjo pa rect?  x:o)x  xDDx

Hm, meni ste vsi na vseh fotkah všeč, ujet trenutek vas, pa če mi je vaša energija, ki veje prek postov všeč, potem so mi enostavno tudi fotke x:px :palec: .

Opij, lušni deklinici xsrcx :palec:

Pri nas tudi fotke čakajo Trudija, da se jih loti spedenat  :palec: . Ker je on nekak bolj človek za to, fuulll boljši spomin, pa natančnost, pa to... Pa je verjetno tečna zadeva, ker že lep čas čakajo [/color] x;)x .

x:Dx :vragec: xrolleyesx :o|o: xrolleyesx xrolleyesx

Dobra taktika - bi morala se jaz mitjo na forum spravit, pa se vsake tolk mal pritozit, mal pojamrat, kej poocitat....

Sam k Mitja ni lev... niti devica... :D :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

eh, ne znaš brat x:Dx x;)x x:Dx , sem ga pohvalila, da on to obvlada, samo da je verjetno zoprna zadeva, ker se še ni lotil x;)x , levčke in moške na splošno treba hvalit, če češ efekte x:Dx x;)x . No ja, sej ne gori voda, ko bo pri volji, pač bo, če se jaz lotim, bom ziher različna obdobja pomešala, tko da :2src:

Jaz pa gledam :eek: - saj je ista, a ti si sele zdaj opazila? x:Dx

Potem pa sem refreshala... x8Dx ja, fajn, lustna, zanimivo, Apolonija, da si ti tudi drugacna precej na enih 3, 4 fotkah. :palec:

No pa ti si tudi lustna na novi ikonci, Aiwa, ko sva glih na zvezi in govoriva o ikonah. x:)x :vio:

Picasso

Men je bila pa Apolonija na prejšnji ikonci bolj všeč...

ja, Aiwa lušna, ful dobra se mi zdi pa Contesa...prva njena ikonca, na kateri se mi zdi res lepotička...prej sem videla fotke, pa je bila res :palec: ...samo na ikoncah se mi je zdelo, da nikoli ni izbrala prave fotke...

No, to je moje mnenje...

je pa res neverjetno, kolk dobrih bejb je na tem forumu... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

anede marsa... ful je različna na fotkah.

pa x:Ix hvala za komplimentek. je tok fajn če maš na tulifonu fotič... pa se mal slikaš pa pol uno k ti je najbl všeč daš gor. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

astra tudi tebi en hvalček.

za conteso se pa ful strinja. na tej je ful simpatična. na prejšnih ni bla. pa še fajn je k tok luštna je tud v resnici. :2src: :palec:

Aha, sem nekje omenila ze tole, najbrz pac v Dnevniku - res, Contesa je tudi meni zelo vsec na novi, med najbolj vsecnimi njenimi. :palec:

Ce ne res najbolj. :palec:

Se na eni prejsnji je bila tudi taka lustna, nezna, ko sem rekla, da je 'ribja' - tam mi je bila poleg tele najbolj vsec.

Sploh mi je pa vsec (kot ustvarjalcu tega foruma pac tolk bolj), da je tolk fotk, pravih, gor, v ikonah mislim tudi.

Da kazes obraz, evo me, to sem jaz in to govorim, tak sem, kaj pa je pol!! x:)x :palec: :palec:

Picasso

Da kazes obraz, evo me, to sem jaz in to govorim, tak sem, kaj pa je pol!!  x:)x  :palec:  :palec:

Marsa, veš, obraz lahko tudi kaj prikriva, jaz sem pa raje kar svoj karakter gor butnila x:Dx x;)x x:Dx .

Apolonija, lušna si na ikonci :palec:

apolonija! ful si luštna na ikonci! :palec:  :2src:

Aiwa, Marsa,Trudi,JanjaK...hvala x:Ix x:Xx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

APOLONIA, MEN ZLO PAŠA TVOJA vidna SPREMEMBA, TUT TAKA, K VEDNO ZNOVA IN zNOVA PODAŠ NOVE VIDNE OBRAZE SI x^x

Hvala x;)x x:Xx

Mah....preveč časa imam....to je to.... xDDx

tako je edino prav. Sej jz se tud skoz neki menjam.

Pa marsina trditev mi je ful všeč, da je lepo videt s kom govoriš... si pišeš... da pokažeš kdo si. Čeprav enim paše da se skrijejo... pa naj se...

pujsa pa itak ma svojo ikonco x:Dx x:o)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...