Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aiwa x:Dx :palec: x;)x

Nimam kej skrivat....taka k sm - sm. :inocent:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

He,he...pol familije....no pr men tok "strašno" glih ni....k so al premladi, al prestari(v glavi) al pa preveč vojaško usmerjeni :xx!: ....

Pa, no kaj nej rečm...itak si tok simpatična, da je užitek pogledat tvojo ikonco :vio: ...

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Malenkost x:Dx :palec:

Good Luck!

... sej mam tko pol familije na forumu x:Dx

hahaha, x:Dx x:o)x x8Dx :palec:

kar se pa tice sorodnikov, sem pa 1x pred metalko na tonski vaji rekla teti, ki sem jo opazila (med tisocglavo mnozico x:px x;)x) - joj, teta X., a gres lohk prosim dam, k se ne morem skoncentrirat in mi je nerodno in tko? :8): x:Ix :vio: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Piko me je prijel da bi te x:Xx

x:Ix

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja, Pujsas samo ko ga pa bereš, pa vidiš, da ni tok nedolžen x;)x

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja, Pujsas samo ko ga pa bereš, pa vidiš, da ni tok nedolžen  x;)x

Kaj pomeni, da je človek ne-ne-dolžen, je dolžen? x:Dx

Vse je navidezno ... x:o)x

Hudič je v tem, da se v meni skriva tudi malo vragca .... :vragec:

Trudi : gre za to, da ne maram kave z R-jem, kot imaš pa ti obratno, raje pasico z R-jem ! x;)x

ni bil ravno tak namen, pa sem vseh vlažilnih reakcij zelo vesel! x:Xx

No, mogoče je tale slikca bolj običajna ...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Počak, počak ...bom kar jest taprva, da me Astra spet ne prehiti x:Xx

(p.s. brzo učim x;)x )

to da si :vragec: je itaq predpogoj, da se vpišeš na luno.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

To! Trudi, kaki našpičen...

Pa ne, da zadaj na tabli morda piše: Našpičenim osebam vstop strogo prepovedan? :vragec:

Piko

P.S. Pa JanjaK se je navadila brati celo med črkami, ne samo med vrsticami... x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...