Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 no tle še mal bol (včeri) http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Trudis kako si hudo našpičen meni tudi padlo v oči, da nam je vstop čist prepovedan...ah... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 no tle še mal bol (včeri)To je pa Trudi - Car Dvora! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Uuu pa si bil res tecen sam useen Se enkrat morm mal pohvalt pikota Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Trudi.......a vecje slike nimas? Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja a je loh vsaj na fotki velik , še tega mu ne prvošiš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 sm že zmanšu, da ne bo še sm na LNF tečnoba vdarla http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja a je loh vsaj na fotki velik , še tega mu ne prvošiš ha,ha nism tko mislil Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Trudi Cosma...ne pa ne bom...druga pa že ne... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo, še ena poletna, jaz s svojo čokoladno poltjo , pa Cyberček Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 sem mogla 2x pogledat, k sm mislila, da je Whoopy Goldberg zaradi čokoladne barve polti, potem pa sem po Cybru ugotovila, da je to naša Pujsas a je treba sploh kaj komentirati? pujsa in pol Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Viš, glih zato sem se nehala sončit, da se mi ne bi lasje čist svedrast nakraužlal, pa ustnice odebelile, pol pa res ne bi blo jasn kdo je na fotki . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo, še ena poletna, jaz s svojo čokoladno poltjo , pa Cyberček Sexy, doooolge nogice! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kok je šele jezik dolg Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 sm našpičen heeee, gestapo skrito nežni dobr poznam te oči, je kj škorpijonskega tut not, Pujsaaaaaa pa mau boxarskega pogleda tut .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 malo drugače ...HEH, tuki si kt B.Pahor ta je fina aja, zato je mogoce men tok vsec kle Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 sem mogla 2x pogledat, k sm mislila, da je Whoopy Goldberg zaradi čokoladne barve polti, potem pa sem po Cybru ugotovila, da je to naša Pujsas a je treba sploh kaj komentirati? pujsa in pol Enkrat je Kroki vprašal - kaj pa je to seks-petarda? No bombe so okrogle, seks-bombe sexy zalite, oblite, petarde so pa suhe in dolge, seks-petarde so pa ... (Vesoljna, ti ne povem, ker bom potem še manj nedolžen!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 heeee, gestapo skrito nežni dobr poznam te oči, je kj škorpijonskega tut not, Pujsaaaaaa pa mau boxarskega pogleda tut To je soft verzija, pol obstajajo pa posebni ubijalsko - ljubeči Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo, še ena poletna, jaz s svojo čokoladno poltjo , pa Cyberček Jaz bi mela tvoje noge Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pa našga Cyberčka....Michelle nevarna postajaš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kok je šele jezik dolg Hehehehe,mam rad to! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ufff, kakšne nogice....zdaj razumem, zakaj je tut Trudi tule gor...da te čuuuva... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pujsi,a ne opazis, da se zadnje case glede Cybercka zadrzujem...( komaj ) Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ti si kar daj duška, zadnjič mislim da sva po Tvju vidla s Trudijem enega kužka, ki je pa takšne pasme kot tvoj, tudi luškan . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Hmmmmmm..glede Caybrčka si dej zadržani dušek;pr men pa kr prosto po prešernu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts