Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pujsi, ja...sta si precej podobna. Se posebaj, ker jaz mojega cesem na Bobi Style Trudi, velja... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 se bo treba s cmokanjem chemu drugmu posvetittole z rilcom je mal memglede na fotkopa tut zadnch u zhivo 666 lizou od palchka (na levi nogi) pa do popka tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mišelka tvoj je za pohrustat... tako lep cuker... za v postlo pa stiskat se spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 666 lizou od palchka (na levi nogi) pa do popka Na popek na keri nogi si mislu Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo še ena, taka sramežljivo režeča... pismu bom čist tole temo posvinjala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 če jo nebi odrezala bi bla za NUDE http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 bemu, pol se pa čudite, zakaj eni ne damo fotke gor :o|o: :o|o: :o|o: hehehe se hecam, da nau kdo resno mislu. Bi tud svojo gor dala, pa ne znam. Šmrc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Piko, Trudi, Janjak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dolores, simpl.... Zmanjšaj jo na 51,2 KB, napiši komentar pa spodaj klikni na prebrskaj in jo prikliči s tam, kjer imaš shranjeno . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ok...de se nam z nogami zajebavuod POPKA pa do TRTICE en sam samcat doooooooolg LIIIIIIIIIIZZZZZzzzzzzzzz...........z 666 zamujenih prilozhnosti ...ups... ZLOMKOU....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 če jo nebi odrezala bi bla za NUDE tle sem pa še vseen mal zabita, pa rajš sam v živo, pa sam za nekoga, ki se trudi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 666 zamujenih prilozhnosti ...ups... ZLOMKOU....tralala Še dobr da je blo ta izkoriščenih precej več Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 uuuuuuuuuuuuuu!!! pujsika!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 precej svinjska fotka tole 666 zlomskastih zlomkou....pa en gromozanski LYZ tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 precej svinjska fotka tole spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 če jo nebi odrezala bi bla za NUDE ta odrezan konc pa u NUDE 666 zlomkou....tralala....hopsasa tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo še ena, taka sramežljivo režeča... pismu bom čist tole temo posvinjala Juh, da ne bom popagajasto ponavljal za vsemi,bom raje kaj dodal - niti na prejšnji fotki, na tej pa tudi ne -niso prišle popolnoma do izraza tvoje lips, take fajn, za - ! Skratka svinjsko fajn, kot sem videl v živo!A misliš, da je kateri jezen, če svinjaš; prej katera ... Pi o (danes pa Pikiss)P.S. Če je kdo razumel v enem od prejšnjih postov kaj slabega, sem mislil izključno najboljše! (Zato tudi ne bom šel brisat tistega...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 bemu, pol se pa čudite, zakaj eni ne damo fotke gor :o|o: :o|o: :o|o: hehehe se hecam, da nau kdo resno mislu. Bi tud svojo gor dala, pa ne znam. Šmrc skeniri jo... Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Piko, Trudi in Ojnk Ojnk odlično It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ooo, iiii, nogice suhice, pase ti oblekica, Janja, sam za moj okus si prevec zagorela, kaj ga pa lomis, da se gres tkole prazit! Ful simpatico. In kje pa je seveda Sajbercek? Aja, in - OO?Pih, Janja v sexy pozi? In Piko! (tista je dobra fotka, ko si od blizu, ko se sam fotkas, imas tale daljsi obraz pol, kot jaz, a so mi svec taksne fotke, na drugi pa si mi bolj vsec, imas pa zanimive oci, kot je rekla Michelle ali kdo). trudi, ti pa na prvi fotki zgledas kot bi bil napudran! Ti pa res pase - najboljs da si kar skoz tecen pol, a ne - kaj pa ces... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Uh, ni blo cajta v kader ga zvleči , k sem komaj roke uspela namestit ta prav cajt, bemu, ti trudi paparazzi, pa res nikjer ni člouk varen Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Evo še ena, taka sramežljivo režeča... pismu bom čist tole temo posvinjala JanjaK FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Janja,lepa fotka,pa tud trudi je fejst fant What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Uf, bolj ko gledam tole sajberchino, bolj sem (paf)! 333 lizou od krempeljchka (na prednji levi taci) pa do desnega ushesaok...de se nam s tacami zajebavuod SMRCHKA pa do OVRATNICE en sam samcat doooooooolg LIIIIIIIIIIZZZZZzzzzzzzzz...........z333 zamujenih prilozhnosti .... hopsasa O ! Kam pa sem se zagledal? Che bi shlo za hnjof hnjof, bi she shlo, sedaj me bo pa en (vcheraj in danes, kot se sam imenuje) Trdi ( z U-jem) za vrat! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Piko, kok si špasen Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts