Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

Trudi na oni slikici nimam očal. na tej pa x:Dx

Thx za poskočne komplimente. ja mal od daleč zgleda, čeprav v bistvu ni.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Eh Pikapoka...jest pa gor dala, sam da bom kšnga x:Xx dobila, pa da bi me hvalil k da sm Naomi ali pa vsaj kaj takega...glede na barvo kože/after sun.

Plaži se reče Capo carbonara na sardiniji. Res najs. Voda lepe barve, tirkizno zeleno modre.

Itaq sem prvo fotko dala zarad pomaranč in tadrugo zaradi plaže.

Trudi dober si se zmazal. za kazen sta zdej kar dve fotke gor. sm mislila sam pomarančno dat. Zdej k je tok turobno vreme pašejo tele morske.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Bu1, a veš, da ti temni lasje pristojijo! :palec: No, vsaj meni si bolj x8Dx temnejša. Me ful spominjaš na eno mojo frendico. Saj enkrat zdavnaj sem ti že rekla, da si ji podobna v faco, s temnimi lasmi pa si... ma identična. x;)x

Cosma, pomaranče, plaža :palec: :palec: :palec: ! Ne boš ljubosumna, če še en :palec: za tipa? x:Dx x;)x

Coccinelle cockana! :palec:

Ja, skor eno na nos! x:Dx Hehehehe, beyba ma 18ocm, ni tok mejhna! x:px  :vragec:  x:Dx

jaz mam 190 tak da je kratka. Lahko greva takoj roke lomit (mornarja) če si bo prosila x;)x x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Coccinele, hvala ker nam dviguješ povprečje, ful si mila simpatična, luštkana, vedno neka nežnost s tvojih fotk veje x:Xx

tamara body gard tebi en pobož nazaj. ne nism ljubosumna.

Bu ne boš verjela, ne pije piva, pač pa rad zelo dobro papca x:px ....na bliz ne zgleda tok ogromen, sam tam na fotki sm jest tko **drobcena**, pol pa on večji izpade.

Bu tvoje fotke so tudi zelo najs za videti, malce drugačna temnejša verzija, zimska verzija x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

še jaz te bom pohvallila...pa to sam zato, ker sva si čist malč podobni x:Dx x:o)x x;)x ...hecam se...si mi res kul x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Evo sem si vzela mal časa za pregledat še vse fotke za nazaj, ker nekaterih sploh komentirala nisem (zadnje čase sem kot veter, zapiham, ko me piči x;)x drugač me pa ni kaj preveč naokol x:Dx ). Kolk ste lepi - vsi! xsrcx :D

@ Opij: tista "slika iz dnevne sobe" - noro mi je všeč tvoj humor x:Dx , tamale dve pa... hihi, sem se prav vprašala, če so že kaj problemi doma glede uveljavljanja svoje lastne volje x;)x Kaj sta po horoskopu? Ful mi zgledata ziher vase :palec:

@ Buena: tisti učki, ki si jih dala gor v mal povečave, so tolk noro lepi... taka barva, ki jo lahko že težko iščeš naokrog :2src: Aja, pa črna barva las ti ful paše! :palec:

@ Cocinelle, si dala kar dve fotke gor zdaj v zadnjem času, pa iz obeh... tako kot so že rekli (aja, pa res ga ne seri s kakšnim "zinževanjem povprečja", halo), iz tebe veje en tak mir, milina xsrcx Te je vedno veselje in lepo videt, pa čeprav sam na fotkah!

@ Apolonija, tamala je en cukrček x:Xx

@ Volkc, kolk te je fajn videt končno, po toliko časa "skrivanja" :P Zdaj se pa končno lahk prideš še kaj na tortožerke pokazat x;)x

@ Selene; jaz bi ti dala kakšen oranžen sij okrog, mogoče rdeč, rumen...? x;)x Ampak Buena, si pa naredila hudo fotko, thumbs up za tole, za Selenco pa itak že vem, kdo je x:Xx

@ Ribica Katja, sta s tvojim dragim prav lep parček, veš, mi deluje ful srce tale tvoj medo xsrcx

@ Marsa - tista tvoja rumena preosvetljena fotka je nadnaravno dobra - sicer se mi zdi, da sem jo že komentirala, ampak jo MORM še enkrat - meni ni nič čudna, ali pa ne-všeč, kot se mi zdi, da je nekomu bila; ful mi je dobra, ker ujame bistvo tebe, tko mi deluje no x:Xx

@ Piko - tista fotka iz nenormalnega zornega kota mi je ful všeč, pridejo ful lepo učki do izraza xflirtx x;)x

@ Trudi - hihi "tečnasto" razpoloženje, poznam jaz to... je nekdo dobil isti izraz, ko je bil tečen... si me spomnil na nekoga meni zelo dragega xsrcx

@ Janja, bemte, kake nogice, ti bi mogla it mal med manekenke :2src: potem nam postrežeš pa še z tako seksi fotkico, kjer oči govorijo same zase, kaj bo naslednje? x:px

@ Matejka, na tvojih fotkah se mi pa zdi da... imaš vedno okrog sebe en tak "surreal glow", eno tako milino izražaš nadzemeljsko x:Xx

@ Cosma, jaz bi ti pomarančko dala na lase nazaj, ne na zid (saj ne, da ni lep, ful je huda fotka x;)x ) - se mi zdi, da si z oranžnimi lasmi bolj taprava x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hih x:Dx Ti pošlem rajš kakšne druge za obdelat, pa se lahk igraš z njimi...? x:)x Tista, ki si jo za Selenco nardila, mi je ful všeč :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

x:Dx Tuki je bolj jogurt kot čokolada, Buena, razen če nisi mislila barve kože :inocent: Ti pošljem kakšno res čokoladno, pa jo lahk mal po svoje popraviš x;)x Dobiš po mejlu prec :palec:

Sončna

VILA SONCA

Huh prazne strojaste oči x:Dx x:Dx Ampak prva še nekak deluje, druga je res že preveč umetna x;)x Zanimivo :palec:

Sem ti poslala dve fotke, hvala ti :palec: x:Xx

Sončna

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...