Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 DivineGrl Kjut slikca Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 No saj Mislim, da nas večina na tem forumu gleda na tak način... s srčkom Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 .Mteja, zlo fajna v svetli farbi mau spremembe na black Hehehehe,temnolaska,nice! Sam mal več make-upa morš met! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 jaz mam 190 tak da je kratka. Lahko greva takoj roke lomit (mornarja) če si bo prosila Eh, z njo bi se mogu kej druzga igrat, ne to! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Coccinelle, ne samo tvoji posti, tud na fotkicah si mi všeč funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 A daj nehajte! x!x FUL novih fotk al kaj (saj ne morem verjet, komajda se mi da v fotke gledat sploh, ker itak sam... )... Mateja, cist skladna z okoljem (ful ti pasejo crte, sploh tale kombinacija, nisem dobro videla, ali je rozevcek? ) - ful si mi vsec na tej fotki! Cosma, simpaticno in pravo okolje, zate bi bla NL. (pa tam na oni plazi, ful hudo!) ... sam skoda, ko se vaju bolj malo vidi... Bu - kul, obe, tebi tudi vse pase, barve las, oci... In Coccinelle, vedno obdana z zeleno, tu si kot kaksna jackica na golf igriscu, a je nova fotka, imas bolj ...'zdravo'... barvo, malo zagorela... In Trudi - sam oprosti, tu si pa kar precej zblojen videti.. Soncna, tukaj si tudi ful lustna, taka sochna in sexy z lepo poltjo! In Divine, nova lustna zenskica! Kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Neverjetno, kolk novih fotk.. lnf ima dbest tipčke in bejbe...kolk ste dobri... Fajn, da imamo to temo.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Tud men je všeč, da je tolk novih fotk. Pa vsak po svoje tko fejst Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pa se sploh zavedaš, kako si seksi? ....Zblojen.....ja če sem že napol spal za tipkovnico Sončna nice dobra fotka Divine Girl, simpatična in tako nežno bitjece zgledaš in zapeljivo http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 trudi, ti zblojenost kr paše you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Amis Vas spet nekaj novih ....DOBRODOŠLI med nami , pa dost novih fotk, pohvale za prav vse FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Huh, kje si ti Marsa našla kakšno seksi zadevo tamle na tisti sliki, me zanima Sama sebi se namreč ne zdim.. no, ampak nevermind Mačona, ne nosim vedno majčk brez naramnic, tale je pravzaprav prva v moji "kolekciji", če naj se tako izrazim En lep dan vam želim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kok si hecna, Soncna, kazes 60% kozhe, in kje da sem jaz nasla, da si sexy? Brez naramnic, skoraj se ti vidijo joske malo, lepa polt pa tko..Ne vem, no, meni se zdi, da je to sexy. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 hja, pokažem tolo fotko mojemu, pa pravim, evo to je tolikokrat omenjena Sončna, pa pravi o glej glej, vredna greha Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Sončna, sexica Divine ravno tako...very najs Trudi, zaspane pa seveda vsi ostali cortli Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 Evo ene moje mal zgazene... , nic polepsane, gube se vidjo in vse, se celo nasminkana nisem (sicer se ne licim, ampak sminkam pa se, ker imam blede ustnice)...Pa cist od blizu je pa tko, mal cudna, a morda je 'zanimiva', jaz nimam prave percepcije, nekako... sam sem pa ziher (), da je se ni gor..To je tik preden sem se postrigla in pofarbala, torej kake 2, 3 mesece stara.Pa brada mi manjka. Saj vseen, kdo pa rabi brado... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Joj hvala, saj ni treba zdaj delat iz tega specializacije Aja točno, zdaj mi je kapnilo, Marsa - meni krpica kože gor al dol ne deluje nič bolj seksi, če ni na taprav filing pozicionirana, mogoče sem sama bolj gledala s te perspektive , ti pa s strani razkrivanja... golota... kar tudi je na nek način merilo Ehehe Selene, a veš da mi je "Kategorija VG (=vredne greha)" že znana, sem tole pri enemu frendu slišala... Moški, kje ste, da mal razložite - a je to splošno razširjen koncept? x:Dx Marsa, tvoja fotka mi je pa všeč, ful Naravna popolnoma, mah saj pri vseh fotkah vidim isto, pa čeprav milijonkrat na drug način - tebe In tebe lepo, tako kakršna si. Pa itak pri vseh, bemti bom začela še filozofirat tuki. Sem Bueni poslala še ene fotke, pa me že prav fajn firbec matra, kaj bo naredila iz njih bom kakšno gor pripopala, ko jih dobim nazaj Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pa brada mi manjka.Brkov tudi ni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kok si hecna, Soncna, kazes 60% kozhe, in kje da sem jaz nasla, da si sexy? Brez naramnic, skoraj se ti vidijo joske malo, lepa polt pa tko..Ne vem, no, meni se zdi, da je to sexy. Kje je pa kozhuh :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 Pa brada mi manjka.Brkov tudi ni seveda ne, ker sem jih tolk spretno retushirala, se matrala par ur... Soncna, kwa si me zdej zbanalizirala oz. mojo izjavo... kao zarad koze zdaj, saj sem ti 5x utemeljila (no 2x). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kje je pa kozhuh :o|o: Se ga ne vidi na tej fotki - noge namreč niso slikane x:Dx Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Soncna, kwa si me zdej zbanalizirala oz. mojo izjavo... kao zarad koze zdaj, saj sem ti 5x utemeljila (no 2x). Ma ja, saj sem napisala, da mi je šele takrat kapnilo , was not meant to Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 (popravljeno) Waw! Nove fotke Ne bom hvalila vsakega posebi Za Marso sem itak ze napisala, da ji ocala pasejo. Se mi zdi, da so lahko ocala zraven se super modni dodatek, ce je pravi okvir pa to ( ne pa tista cez cel obraz ).Trudi res mal zblojeno deluje, ampak I like him Ne morem, da ne bi pohvalila Soncne, ki je pa men osebno ful luskana osebica Luskan nasmeh, dobri ucki pa zavidljiva postava Sem popravila neki Popravljeno 16. oktober 2004 -> Michelle Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ne vem, no, meni se zdi, da je to sexy. Men se tud zdi Sončna sexy Pa Marsa mi je na tazadni fotki ful všeč, čeprov se mi zdi spet čist drugačna. Se mi zdi po vseh slikcah, kar sem jih vidla, da ima najmanj tri tazlične obraze Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kok novih fotk Mateja, full lušna, taka naravna, pa navihana, pa res v ambient z majčko pašeš Cosmas, nisem vedla, da imaš gorenjsko kri , tamle na drugi fotki, ko obutev šparaš , sicer pa ni tok zlo od bliz fotka, najbrž preventivno, ker vedno full zažariš na njih . Pa pomarančas 1 Budala - lušna z dolgimi in kratkimi lasmi DivineGirl, lušna Coccinelle, prav simpatična si tudi na tej fotki Marsa, tule je pa ena posebna milina, ne znam razložit zakaj, ampak prvi komentar, ki mi je padel na misel. Mipo, meni si tudi všeč na ikonci, saj si tudi na fotki simpatičen, ampak če bi morala izbirat, bi si pa izbrala ikonco Sončna, ne pošiljaj ti mene med manekenke, zase se brigaj . Pismu si lušna Trudi, tule si pa res čist konc, kaj tale LNF naredi iz nas Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts