Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

A daj nehajte! :eek: x!x :2src: x^x :palec:

FUL novih fotk al kaj (saj ne morem verjet, komajda se mi da v fotke gledat sploh, ker itak sam... xrolleyesx x;)x)...

Mateja, cist skladna z okoljem (ful ti pasejo crte, sploh tale kombinacija, nisem dobro videla, ali je rozevcek? :2src:) - ful si mi vsec na tej fotki! x8Dx :palec:

Cosma, simpaticno in pravo okolje, zate bi bla NL. ;) (pa tam na oni plazi, ful hudo!) ... sam skoda, ko se vaju bolj malo vidi...

Bu - kul, obe, tebi tudi vse pase, barve las, oci... x;)x x8Dx :palec:

In Coccinelle, vedno obdana z zeleno, tu si kot kaksna jackica na golf igriscu, a je nova fotka, imas bolj ...'zdravo'... barvo, malo zagorela... x^x :palec:

In Trudi - sam oprosti, tu si pa kar precej zblojen videti.. x:o)x :8):

Soncna, tukaj si tudi ful lustna, taka sochna in sexy z lepo poltjo! x:Xx :palec:

In Divine, nova lustna zenskica! x:Xx x8Dx :palec:

Kul. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Huh, kje si ti Marsa našla kakšno seksi zadevo tamle na tisti sliki, me zanima :eek: :inocent: x:Dx x:Ix Sama sebi se namreč ne zdim.. no, ampak nevermind x;)x

Mačona, ne nosim vedno majčk brez naramnic, tale je pravzaprav prva v moji "kolekciji", če naj se tako izrazim x;)x

En lep dan vam želim xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kok si hecna, Soncna, kazes 60% kozhe, in kje da sem jaz nasla, da si sexy? :8): x;)x

Brez naramnic, skoraj se ti vidijo joske malo, lepa polt pa tko..

Ne vem, no, meni se zdi, da je to sexy. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sončna, sexica :2src:

Divine ravno tako...very najs :2src:

Trudi, zaspane x;)x x:Xx

pa seveda vsi ostali cortli x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Evo ene moje mal zgazene... x:)x , nic polepsane, gube se vidjo in vse, se celo nasminkana nisem (sicer se ne licim, ampak sminkam pa se, ker imam blede ustnice)...

Pa cist od blizu je pa tko, mal cudna, a morda je 'zanimiva', jaz nimam prave percepcije, nekako... sam sem pa ziher (x;)x), da je se ni gor..

To je tik preden sem se postrigla in pofarbala, torej kake 2, 3 mesece stara.

Pa brada mi manjka. Saj vseen, kdo pa rabi brado... x:o)x x:px x:Dx

Picasso

Joj hvala, saj ni treba zdaj delat iz tega specializacije x:Ix x:o)x x8Dx Aja točno, zdaj mi je kapnilo, Marsa - meni krpica kože gor al dol ne deluje nič bolj seksi, če ni na taprav filing pozicionirana, mogoče sem sama bolj gledala s te perspektive x;)x , ti pa s strani razkrivanja... golota... kar tudi je na nek način merilo x;)x

Ehehe Selene, a veš da mi je "Kategorija VG (=vredne greha)" že znana, sem tole pri enemu frendu slišala... Moški, kje ste, da mal razložite - a je to splošno razširjen koncept? x:Dx x:Dx x;)x

Marsa, tvoja fotka mi je pa všeč, ful x:Xx Naravna popolnoma, mah saj pri vseh fotkah vidim isto, pa čeprav milijonkrat na drug način - tebe x;)x xsrcx In tebe lepo, tako kakršna si. Pa itak pri vseh, bemti bom začela še filozofirat tuki. x:Dx

Sem Bueni poslala še ene fotke, pa me že prav fajn firbec matra, kaj bo naredila iz njih :inocent: bom kakšno gor pripopala, ko jih dobim nazaj x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest sstane
Kok si hecna, Soncna, kazes 60% kozhe, in kje da sem jaz nasla, da si sexy?  :8):  x;)x

Brez naramnic, skoraj se ti vidijo joske malo, lepa polt pa tko..

Ne vem, no, meni se zdi, da je to sexy.  x;)x

Kje je pa kozhuh :o|o: :inocent: :8):

Pa brada mi manjka.

Brkov tudi ni :eek: x:Dx x;)x

x:Dx seveda ne, ker sem jih tolk spretno retushirala, se matrala par ur... x:Dx x:px x;)x

Soncna, kwa si me zdej zbanalizirala oz. mojo izjavo... kao zarad koze zdaj, saj sem ti 5x utemeljila (no 2x). ;)

Picasso

Soncna, kwa si me zdej zbanalizirala oz. mojo izjavo... kao zarad koze zdaj, saj sem ti 5x utemeljila (no 2x). ;)

:O: :inocent: :vio:

Ma ja, saj sem napisala, da mi je šele takrat kapnilo x:Dx , was not meant to x;)x

Sončna

VILA SONCA

(popravljeno)

Waw! Nove fotke x;)x

Ne bom hvalila vsakega posebi x:o)x Za Marso sem itak ze napisala, da ji ocala pasejo. Se mi zdi, da so lahko ocala zraven se super modni dodatek, ce je pravi okvir pa to ( ne pa tista cez cel obraz xrolleyesx ).

Trudi res mal zblojeno deluje, ampak I like him x:o)x

Ne morem, da ne bi pohvalila Soncne, ki je pa men osebno ful luskana osebica x:Ix x:Ix x:Ix Luskan nasmeh, dobri ucki pa zavidljiva postava x:Ix :palec:

Sem popravila neki x;)x

Popravljeno -> Michelle
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ne vem, no, meni se zdi, da je to sexy.  x;)x

Men se tud zdi Sončna sexy x;)x

Pa Marsa mi je na tazadni fotki ful všeč, čeprov se mi zdi spet čist drugačna. Se mi zdi po vseh slikcah, kar sem jih vidla, da ima najmanj tri tazlične obraze x:)x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Kok novih fotk x:px x:px x:px

Mateja, full lušna, taka naravna, pa navihana, pa res v ambient z majčko pašeš :palec:

Cosmas, nisem vedla, da imaš gorenjsko kri :eek: , tamle na drugi fotki, ko obutev šparaš x:Dx x:Dx x:Dx , sicer pa ni tok zlo od bliz fotka, najbrž preventivno, ker vedno full zažariš na njih xsrcx :palec: . Pa pomarančas x:px :palec:

1 Budala - lušna z dolgimi in kratkimi lasmi x8Dx :palec:

DivineGirl, lušna :palec:

Coccinelle, prav simpatična si tudi na tej fotki xDDx

Marsa, tule je pa ena posebna milina, ne znam razložit zakaj, ampak prvi komentar, ki mi je padel na misel.

Mipo, meni si tudi všeč na ikonci, saj si tudi na fotki simpatičen, ampak če bi morala izbirat, bi si pa izbrala ikonco xsrcx :palec:

Sončna, ne pošiljaj ti mene med manekenke, zase se brigaj x:Dx x;)x . Pismu si lušna :palec:

Trudi, tule si pa res čist konc, kaj tale LNF naredi iz nas x:Dx xrolleyesx x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...