Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Evo mene na novo postriženo in pobarvano.. fotka datirana fajn zgledaš tukle, všeč si mi k maš narave barvice na obrazu , maš tihi šarm .Contess .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Vas je kar več caric tukaj. Polonca zelo, zelo cortlih. Ti bi tudi lahko bila model. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Kva sta luštne.. Če boste kdaj snemal kakšno reklamo za LN, naj onidve nastopata v reklami... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Evo mene na novo postriženo in pobarvano.....fotka datirana 18.10.04 ob 15.15 Takoj v ikonco Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Še ena moja štirinajst dni nazaj! Kva mi delaš beyba! U,si huda! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Evo mene na novo postriženo in pobarvano.....fotka datirana 18.10.04 ob 15.15 Apolončica,cmok! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 A bo tko uredi Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Pa hvala vsem... x!x Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tule si še posebej luštna Apolonija FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tule si še posebej luštna Apolonija Hvala... Taka sem v službi .... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Apolonca, fejst babnca Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 O, damska Contesa, tu si pa res damska, zanimivo, ti pasejo tudi tele barve.Ja, lepa, kot pravi selene. O, Apolonija, meni je tudi lustna ta nova slikica, fajn barva in frizura, je fino ko si dala v ikonco. Aja, Poki nekje vmes s kratkimi, mi je vsec, glede 'nabildanih nog', sory, nisem cist tko mislila, kot se tam bere, saj vem, da si suhcena, je pac taka fotka, to sem pac mislila... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tule si še posebej luštna Apolonija Hvala... Taka sem v službi .... Kakšna si pa doma... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Apolonca, fejst babnca Od tebe Mick.... hvala!!!!! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tule si še posebej luštna Apolonija Hvala... Taka sem v službi .... Kakšna si pa doma... Uh...še huj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O, Apolonija, meni je tudi lustna ta nova slikica, fajn barva in frizura, je fino ko si dala v ikonco. Hvala Marsa Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Diplomatski odgovor, kaj še huj, a še bolj zamišljena FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 A bo tko uredi bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Diplomatski odgovor, kaj še huj, a še bolj zamišljena Prepusti se domišljiji... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Apolonija, tale mi je pa še najbolj všeč od vseh do zdaj. Deluješ taka domača. Contesa, itak, ženska s stilom. Macona, imas eno fajn lastnost, se mi zdi... nimas prav velik zavisti, bi rekla... fajn lastnost... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 no da vidimo še eno običajno dečvo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 O, kul Selene, si pa dobro se sfitala, pa mi je vsec nova frizurca in tud barva (sam sem si predstavljala svetlejso, sam mi je vsec). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Selene . Matr se mi zdiš dost bl šlang k na eni prejšnjih fotk. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 sej na sončni svetlobi je ja kr dost je šlo dol, tole me je moj slikal predno sva šla na koncert, ker mi je hotel dokazat, da se tud na sliki vidi razlika... pa se res, sem prav ponosna nase Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Aha, Contes, sem tud jaz opazila, pa ze veckrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts