Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

no da vidimo še eno običajno dečvo x;)x

Selen,tole pa ni običajno,kr fejs lepo.. x;)x :palec:

Se strinjam z Maestrom.

Selenca very mač najs x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

ah no... sem v živo drugačna, ne maram fotk in tole da dam fotko gor je napredek v razmišljanju x;)x pa še to, zelo dolgo sem bila zelo nesamostojna dečva, nezadovoljna sama s seboj, tko da, mah ja, evo me....pokončna drža, hm, na to pa nisem pomislila

Hvala vsem x:Xx

Sem bil malo odsoten in sem zamudil kar neki lepih fotk..

Contesa,zelo lepa ženska si... :2src:

Apolonija,ta tvoj nežni pogled pove vse... x;)x :palec:

Sončna vila,zelo simpatično dekle... xsrcx

What goes around....comes around! :)

No, sem še enkrat v miru pogledal slikce zadnjih nekaj dni,

Volk je faca! :palec:

Mipo skriva oči (in to v športni dvorani, kjer bi jih moral imeti na široko odprte...) potem pa dobimo še "For Your My Eyes Only" x:o)x

in na novo Selene! Koliko se popravlja ta punca ! Zdej ji dobro počutje že ornk buta ven. x:Ix

P.S. A sem na katero pozabil? x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Kot sem napisal v Dnevniku, akcija!

Žal, folk, izkupiček je samo 50%. Frizer me ustrigel je, pobarval pa ne. Verjetno sem mu pozabil reči...

Torej ostrižen 18.10. ob 18:10 , pih! (Žal sem pa obrit že ob 06:10) Bomo pa jutri menjali fotko, zdejle se sam bolj težko zadanem. Razen če rečem kakšni snažilki, če me enkrat pritisne.

Juhuhu, ni ga čez dobre ponedeljke!

Jasno je, čeprav tega takoj nisem napisal - da mi je postrigel tudi obrvi!

Guest sanjalica

Contesa me na tej fotki spominja na eno najlepših manekenko Bernardo Maroltovo; tk da..., ko je gledam, samo :palec: in žvižg........ (pa tista bedrca - odkogarkoližeso - so tudi hudo mamljiva... x:px )

Apolonija in Selene pa obe bolj domači; ženski, s katerima bi dosti lažje šla na burek in pir x:px x^x x:px , se z njima krohotala... in čvekala neumnosti o zelenih vesoljčkih :xx!: x:px x^x ...

... sam glej drugič direkt, z odprtimi naravnimi okularji :eek:  x:Dx

Tako se svet zavrti ...

Apolonija da gor eno lepo fotko, na novo sfrizirana (ampak kot ikonca mi je bila prejšnja bolj všeč!)

potem sem nekje ujel še eno luštno slikco z velikimi pomarančami,

na koncu pa mi je, kot že veš, zadišala skodelica kave.

In sem takoj moral leteti k frizerju, da se lahko malo napetelinim. Sem probal gledat direkt, pa je bila slika grozna, ker imam prekratke roke, da bi se lahko sam slikal malo bolj od daleč. Z naravnimi okularji? Z njmi ne vidim prav nič. x;)x

Piko hudo zgledaš x;)x

Škoda ker si kofetarico, dal samo 3x v branje, si zasluži več replik :vio:

Buena, bedresa v nebesa a ni to en komad od Šifrerja.

Sanjič o pa le brcaš malce tukaj, cmok tudi tebi x:Xx čeprav ni slikce.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, Sanjalica s svojimi komentarji. x:)x :vio:

mene pa Contesa spominja na... hmmm, joj, ze spet (1x je ze bilo, pa sem jo nasla potem bejbo, celo link na fotko sem podala, sam kdo bi vedel, kje)... skratka, na bejbo, ki je igrala eno od bejb v Bunuelovem Mracnem predmetu pozelenja... (pishuka, na konc jezika mam! :xx!:)..

O, Piko, mas novo barvo vidim (oci). :vragec: x:px x:o)x x;)x

Sicer pa fajn, opazam, da ti tud maras ta kot (kot Ich). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Upam da mi uspe....

x:Xx tudi tebi...

(Pikec, prej sem te izpustila, sem samo dame komentirala...kot poštena žena druge moške vedno modro spregledam...- mislim pa si svoje :2src: )

kot poštena žena druge moške vedno modro spregledam...- mislim pa si svoje  :2src: )

:wOOt: x:px :fiju: :mezik: :inocent:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ah no... sem v živo drugačna, ne maram fotk in tole da dam fotko gor je napredek v razmišljanju x;)x pa še to, zelo dolgo sem bila zelo nesamostojna dečva, nezadovoljna sama s seboj, tko da, mah ja, evo me....pokončna drža, hm, na to pa nisem pomislila

Hvala vsem x:Xx

x:Xx Tebi in tvojim

Ja sam ka mali pao s lipe

:eek: samo par ur me ni, pa... :palec:

Contesa... rasna lepotica :2src: ... si mi ful všeč tudi na oni fotki, kjer igrate tarok :palec:

Apolonija... si luštna tudi na tej fotki x:Xx

Selene... kwa dobr zgledaš xsrcx (in ti meni milo bitje :inocent: )

Piko... tvoje fotke so vedno zanimive x8Dx ... pohvale od morske ribe :palec:

Buda... lep telešček x^x

In skrivnostna Sanjalica... se je skrivnostno pokazala na ikonci :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

In skrivnostna Sanjalica... se je skrivnostno pokazala na ikonci :palec:

x?x :eek: jaz pa nic ne vidim, pa tamle vmes sem videla se en komentar, sanjalic, me veseli, ko spet pikas around :) ;), pa nek tarok... pojma nimam kaj pa je zdaj to... grem chekirnit... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

selene...običajno bejbo :eek: ...a se hecaš al kaj...fotka je prva liga, še bolj pa vse ostalo, kar :palec: sije ven

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Trudi... :) vidim da si brez besed... naj mal dodam zraven... ;) še mojih pet nokomentarjev.... :) hehe

:D sicer pa poko me nagovarja naj kako svojo fotko gor prlepim hm v bistvu sploh nimam kake ažurne se mi zdi, no naj bo tale...

Kako gre tista mi trije smo najboljši par... :) na levi moj ascendent na desni moj sonček :) ugotavljam da je moj obraz ravno tako ukrivljen kot moj horoskop :) hehe na škorpijonski ga je ful več, ampak ovnovska stran pa se tud ne da... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...