El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 .Nine, zdjej si pa res kt punčka hehja, to dobim z dolgimi lasmi, roke mam že tak al tak kt reče bobnar babje.... hjaja... kaj čmo zdaj.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ajd da probam..... Jaz in moj dragi (on je ta visok ). ---------->http://www.mobisux.com/album/data/500/2825...Ral_Bar_116.jpgTi se mi pa zdiš zlo, zlo, zlo znana. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Trudi... vidim da si brez besed... naj mal dodam zraven... še mojih pet nokomentarjev.... hehe sicer pa poko me nagovarja naj kako svojo fotko gor prlepim hm v bistvu sploh nimam kake ažurne se mi zdi, no naj bo tale... Kako gre tista mi trije smo najboljši par... na levi moj ascendent na desni moj sonček ugotavljam da je moj obraz ravno tako ukrivljen kot moj horoskop hehe na škorpijonski ga je ful več, ampak ovnovska stran pa se tud ne da... A ti tud obe naenkrat Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Contes... full bejbika... ampak si v zivo velik lepsa...to pa je treba rect... Piko!...tut v zivo velik bolj simpa... kdaj mi bos se kej povedu...me zelo zanima tvoje znanje... x!x Selene... ti pa tut...sva si mal podobni...sam, ti prav izzarevas toplino in milino...ki jo pr men manjka... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Cotes... full bejbika... ampak si v zivo velik lepsa...to pa je treba rect... predvsem pri zadnjem delu morem potkrat... v živo velik lepša... kar me dokaj preseneča, glede na to da se za na fotke precej urihtaš... najbrž nam niso všeč manekenke... temveč bolj čarovnice... pa take bolj domače bejbe... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 ... toplino in milino...ki jo pr men manjka... No, majica, to pa sploh ni res. Nino?Gledam, gledam, ne opazim no sco... opazim pa eno tehtnico sam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Apolonija da gor eno lepo fotko, na novo sfrizirana (ampak kot ikonca mi je bila prejšnja bolj všeč!)potem sem nekje ujel še eno luštno slikco z velikimi pomarančami,na koncu pa mi je, kot že veš, zadišala skodelica kave.In sem takoj moral leteti k frizerju, da se lahko malo napetelinim. Sem probal gledat direkt, pa je bila slika grozna, ker imam prekratke roke, da bi se lahko sam slikal malo bolj od daleč. Z naravnimi okularji? Z njmi ne vidim prav nič. fletn dedc x!x Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Gledam, gledam, ne opazim no sco... opazim pa eno tehtnico sam. nisem govoril o tem kak zgledam temveč kak mam zvit obraz hehe tist pa itak kt tehtnica le kdo bi lahko spravil ovnico pa škorpijonko na isto fotko.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 contesa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Iiiiiiii contesa, kok maš lep organizem.... Ne, prav zares, zelo si lepa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Uauuuuuuuuuuuuuukok fotk Contesa Selene Piko Nino Apolonija Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Iiiiiiii contesa, kok maš lep organizem.... haha ena druga podobna beseda mi pride na misel, ko pomislim na njen organizem... hehe res contesa take fotke dajat gor... kak naj se pol tipčki počutimo ob tem... huhjej... hot hot hot... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 (popravljeno) Škoda ker si kofetarico, dal samo 3x v branje, si zasluži več replik Tule je ponatis! Veš, nekje zadaj na 117 strani je menda, kdo bi iskal...Če dobro pogledaš, se točno vidi, da je kava samo navidezno razlog, da izgleda tako dobro. Veš da je tu še kaj več, kot samo z dobra karoserija...Ali si opazila vrat, pa ramena, pa nosek, pa ušesa pa vrat pa kako ima roko zavito v zapestju? Pa frizurca... pa vidiš tudi oči, čeprav ima veke zaprte?(No, moram nehat, sicer mi bo nerodno, če jo bom kdaj srečal.) Slika je sedaj brisana. Popravljeno 2. november 2004 -> Piko Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja, mateja je med najprijetnejsimi osebami tu, kar izzareva tudi navzven, ji notranja lepota skladno seva z zunanjo. pac pa, Piko - se ti ne zdi, da s takim lahko cloveka spravis v zadrego? :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tole je pa ena mal bol art vrjanta... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Apolonija, po moje do sedaj najboljša za ikonco... Bobnar, tiste obrvi in bradico sem seveda tudi opazil, samo to pozabil napisati ... dejstvo je, da okus pa imaš! (e, sem vseeno napisal, pa si na Marsa misli karkoli!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 O, fajn, so mi vsec tile odtenki, morda bi lahko bila mikro svetlejsa oz. bolj kontrastna.A ta je nova? S tole isto frizuro? Se mi zdi, da ti pase ta frizura. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 20. oktober 2004 (e, sem vseeno napisal, pa si na Marsa misli karkoli!)ja, saj si. Ti mislis, kaj pa je narobe, saj hvalim, opevam, se izrazam pozitivno, torej kaj pa je lohk tu kaj narobe...V bistvu vsakdo (razen izjemoma, ce kdo drug da v njegovem imenu) da svojo fotko gor.To pomeni, da si fotko si skopiral itd.In jo objavil, kaj pa ce bi medtem Mateja jo dala ze dol, kaj pa, ce bi se tako odlocili tudi vsi drugi, kaj pa, ce bi dal lunatik svojo slikco gor, skromno, v 200 pixlih, ker preprosto noce biti na veliko razprostrt, in bi se nekdo nenadoma zacutil poklicanega, da bi skopiral fotko, jo bolje osvetlil in povecal?ne vem, no, morda pa gre res samo za to, kaj si jaz tule mislim........Mateje morda ne bo motilo.No, mene pa v bistvu je malo skoraj neprijetno presenetilo, ko je Poki nekoc se odlocil, da je ena moja fotka premalo osvetljena in jo je napedencal ponovno.No in jaz nisem navduseno skakala do stropa in rekla thanx, ampak mi je nehvalezno bilo odvec. res pa je, da je fotka bila pac objavljena.... torej teoreticno jo lahko vsak sam pri sebi kaj po svoje prcka. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Apolonija, po moje do sedaj najboljša za ikonco... Misliš? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 O, fajn, so mi vsec tile odtenki, morda bi lahko bila mikro svetlejsa oz. bolj kontrastna.A ta je nova? S tole isto frizuro? Se mi zdi, da ti pase ta frizura. Marsa..HVALA! Ja, ta nova je, mam kolegico k je mahnjena na art, pa me je spedencala takolele Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tole je pa ena mal bol art vrjanta... Apolončica, hot beyba si pa sej to veš! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tole je pa ena mal bol art vrjanta... Apolončica, hot beyba si pa sej to veš! Pazi da se ne boš speku Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Nč,bat,ogen ni ognu še nikol žalga storu! Jihhhaaaaaaa! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Dvojna ognjena strast.... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Fiiirrrrreeeeeee [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts