Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

x:o)x x:Dx

Jaz veckrat kaj narobe preberem (pa tudi napisem :o|o: :8):). :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

pohodnica,

:vragec:

hehe marsa x:Dx :palec:

jst pa klele POHOTNICA x:Dx x:px

666 zlkomkou...tralala

tut jest :O: x:Dx :palec:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

pohodnica,

666 zlkomkou...tralala

za "JEST" je tema: kaj bomo pa danes kuhali... x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a pohotnica?

ti?

huuu, šeeeeeeeee x:px

Jest ne!!!! :O: :O:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

najbrz se ne jezi oz. ji je cist kul

pravzprav sem nekak tkole zgledala, ko sem vse tole našla tukaj :eek: :o :huh: xredx .... Piko, sploh ne vem, a se ti mal hecaš al kaj... izmed tolko res luštnih žensk, ki so tukaj objavile svoje fotke, pa si se ravno o moji fotki(meni) tolk razpisal... do zdaj tudi nisem razmišljala, da nekateri fotke kopirate k sebi, jih povečujete in take reči... no, sicer pa ... me veseli, da se ti tko dopadem x:Ix xDDx (fotkice bom pa zdaj verjetn mal bolj zadržano objavljala x;)x )

pohodnica,

666 zlkomkou...tralala

za "JEST" je tema: kaj bomo pa danes kuhali... x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

Zlomk Žleht! x!x !

Uf se je nabralo novih fotkic... Ne vem, če se bom sploh spomnila vseh, da pokomentiram xrolleyesx , če koga izpustim, naj se ne jezi preveč x;)x

Coccinelle- simpatična, prijazna, nežna x^x

Trudi- lušten fant :palec:

Janja- bejba pa pol, itak :palec:

Mipo- tudi meni si bolj všeč s kratkimi x:px

Sončna- krasna koža, lepotička in pol, res tak sončen nasmeh :palec:

Divine-luštna, nežna punca

Cosma-lahk rečem sam tole :palec:

Contesa- zares prava dama, lepa dama x:Xx

Marsa- kake gube x?x če bom jaz pri tvojih letih zgledala vsaj pol tako dobro kot ti, bom presrečna

Apolonija- spet je pokazala, da je zares lepa :palec:

Piko-lepi učki x^x

Uf se je nabralo novih fotkic... Ne vem, če se bom sploh spomnila vseh, da pokomentiram xrolleyesx , če koga izpustim, naj se ne jezi preveč x;)x

Coccinelle- simpatična, prijazna, nežna x^x

Trudi- lušten fant :palec:

Janja- bejba pa pol, itak :palec:

Mipo- tudi meni si bolj všeč s kratkimi x:px

Sončna- krasna koža, lepotička in pol, res tak sončen nasmeh :palec:

Divine-luštna, nežna punca

Cosma-lahk rečem sam tole :palec:

Contesa- zares prava dama, lepa dama x:Xx

Marsa- kake gube x?x če bom jaz pri tvojih letih zgledala vsaj pol tako dobro kot ti, bom presrečna

Apolonija- spet je pokazala, da je zares lepa :palec:

Piko-lepi učki  x^x

x:Ix hvala x:Ix

najbrz se ne jezi oz. ji je cist kul
pravzprav sem nekak tkole zgledala, ko sem vse tole našla tukaj :eek: :o :huh: xredx .... Piko, sploh ne vem, a se ti mal hecaš al kaj... izmed tolko res luštnih žensk, ki so tukaj objavile svoje fotke, pa si se ravno o moji fotki(meni) tolk razpisal... do zdaj tudi nisem razmišljala, da nekateri fotke kopirate k sebi, jih povečujete in take reči... no, sicer pa ... me veseli, da se ti tko dopadem x:Ix xDDx (fotkice bom pa zdaj verjetn mal bolj zadržano objavljala x;)x )

Hvala, ker imam možnost pojasniti nekaj stvari:

Če se hecam? Jasno da se hecam! (to mi piše tudi v podpisu) Ampak v vsakem hecu je tudi nekaj resnice... težko mi bo razložiti, v čem je pravzaprav hec; glej spodaj podčrtano.

A da izmed tolko res luštnih žensk, ki so objavile svoje fotke, sem se razpisal ravno o tvoji fotki? Veš, navadno ne ponavljam tisto, kar napiše že večina drugih, ne ponavljam venomer eno in isto o istih, pač pa poskusim opaziti kaj, kar je opazilo manj ljudi, ali vsaj to napisalo. Ne sicer vzeti preresno - včasih hočem videti z drugačnimi očmi, kot drugi. Lepe ženske še vedno vidim lepe, za nobeno tako ne bom nikdar napisal, da je grda, pač pa sem poskusil opozoriti še na katero drugo. Ki na prvi pogled ne učinkuje manekensko, pa je tudi lepa. Torej lahko to vzameš za hec, če hočeš. Lahko pa tudi ne. Oboje bo prav. Bistveno pa je - hec je v tem primeru lahko samo namensko, ne pa vsebinsko. Upam, da razumeš, kaj sem hotel s tem povedati ... Življenje je tako pestro po svojih možnostih, jaz samo opozarjam na kakšne možne vidike, teh je pa veliko... Naj vsak najde svoj aspekt. Mogoče kakšni ne bo prav, če to napišem, ampak ti si luštna...

Da nekateri fotke kopiramo k sebi? Slike se ne da replicirati, sem jo moral skopirati k sebi in ponovno naložiti. To je pač tehnična rešitev. Nisem mogel klikniti na gumb "Citiraj sliko" ampak če se tega dejstva - da se vsak slikco da posneti z neta na svoj računalnik - kdo zavedel ob tem mojem primeru, se mi tudi ne zdi nič narobe. Sam sem ob prvi svoji sliki pomislil, da objava na spletu pomeni na nek način prosto razpolaganje (ali pa nenadzorovano, kakorkomu ustreza izraz) s sliko...

Fotkice boš malo bolj zadržano objavljala? Ja, zavedati se moraš prejšnjega, kar sem napisal. Ampak

sam se vedno vprašam, predno ruknem svojo sliko gor - kaj je na njej kaj takega, ki bi mi lahko škodilo... in ponavadi se mi zdi, da ne.

Lepo bodi še naprej!

(Gotovo imaš več občudovalcev, kot je to na prvi pogled videti in brati po odzivih...)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Vem samo eno in to je,da tisti hip,ko svojo fotko postneš na forum, sprejmeš

vsak izziv oz.nevšečnost,skratka odgovornost.Fotografijo lahko kopirajo,možno,da jo kdo uporabi za kakšen drug forum kjer tudi objavljajo fotke,morda se kakšen fant na netu 'postavlja's svojo punco,ki ste v resnici vi itd.itd.

Pri vsem skupaj je najbolj neumno,da fotografijo brišeš ....nekdo ti jo lahko zelo hitro servira.

Uporaba 'save as' je poznana vsem.

Torej previdno in z razmislekom .

Ampak to je moje mišljenje.

Mimogrede:Mateja svetiš od znotraj navzven .Tvoja fotografija je enkratna pa še kofetek mi je zadišal x:Dx :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

svojo sliko gor - kaj je na njej kaj takega, ki bi mi lahko škodilo... in ponavadi se mi zdi, da ne.
piko :palec: vse uredu, Mteja, pokaži kake frišne svoje očk
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... navadno ne ponavljam tisto, kar napiše že večina drugih, ne ponavljam venomer eno in isto o istih, pač pa poskusim opaziti kaj, kar je opazilo manj ljudi, ali vsaj to napisalo. Ne sicer vzeti preresno - včasih hočem videti z drugačnimi očmi, kot drugi. ...

Pretiravas.

kateri drugi?

In ravno to ni res, prestevilni opazimo (in poudarimo, napisemo, komentiramo, obcudujemo) matejin sarm in notranjo lepoto.

In ti zdaj pravicnisko uletis, ces, glejte, takole...

ne vem, no - tako kot s fotko bi lahko spravil v zadrego ze s tem izpostavljanjem.

Saj si ti vmes ze tudi komentiral, saj si verjetno ze napisal kak komentar, zakaj zdaj ponovno, ker se ti zdi, da smo ostali pa premalo opazili to in da to nekako ni prav, ker da drugi in tko... ces, na druge se drugace reagira...

Ampak saj ne mores diktirat folku, kdo bo kako reagiral in kdo bo komu bolj vsec.

Sicer pa te stekam, a se mi vseeno cisto normalno zdi, da tisti dobi vec besed, ki da vec fotk, nekako... Ce da kdo 5 folk, bo dobil 5 komentarjev - a to ni ok?

Morda pa si ravno ti krivicen, ko si spregledal kakega drugega, za katerega pa se ti je zdelo, da ima ze dovolj simpatij od drugih...

Ja, lahko si vsak skopira - jaz si jih denimo ne.

p.s. Bu, lustna. V lepem okolju, sicer pa meni si ti v glavnem kar povsod OK. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Apolonija  xsrcx  :palec:

Mateja je pa itak dbest tršica, velik boljša kot bi si člouk sploh smel želet...., pa tut luštna na pogled  x8Dx  :palec:

Evo ena nostalgično pomladanska....

Vsekakor je cutie fotka in simplastična! x;)x :palec: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Tale je bla pa poletna! x:Dx (Tolk o nostalgiji!)

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

... navadno ne ponavljam tisto, kar napiše že večina drugih, ne ponavljam venomer eno in isto o istih, pač pa poskusim opaziti kaj, kar je opazilo manj ljudi, ali vsaj to napisalo. Ne sicer vzeti preresno - včasih hočem videti z drugačnimi očmi, kot drugi. ...

Pretiravas.

kateri drugi?

...In ti zdaj pravicnisko uletis, ces, glejte, takole...

...ne vem, no - tako kot s fotko bi lahko spravil v zadrego ze s tem izpostavljanjem.

...Ampak saj ne mores diktirat folku, kdo bo kako reagiral in kdo bo komu bolj vsec.

...Morda pa si ravno ti krivicen, ko si spregledal kakega drugega, za katerega pa se ti je zdelo, da ima ze dovolj simpatij od drugih...

* Pretiravam? Govorim na splošno - včasih je to treba! Kot učitelj (včasih bi to bil vaditelj) smučanja sem moral vsak gib na smučeh pokazati izrazito pretirano, da so tečajniki videli razliko, da so sploh kaj opazili.

* Kateri drugi? Napisal sem "navadno ne ..." kar pomeni na splošno in ni bilo mišljeno v tem primeru. Mišljene so bile vse teme, kjerkoli kaj napišem.

* Pravičniško uletim, hehehe ... samo opozoril sem, samo s prstom pokazal ...

* Zadrega? Te seveda pri Mateji nisem želel. Mateja oprosti, če sem te s tem spravil v zadrego! Ampak to mi prodajaš ti, da spravljam nekoga v zadrego.

* Diktiram? Sem potem diktator? Kot sem napisal, le opozoril sem na svoj način.

* Krivičen? Nasprotje od pravičen? Ali lahko tu koga označimo za pravičnega? Kaj pa sploh je pravičnost? Jaz ne vem in se nikakor nimam za pravičnega.

* Se mi je za koga drugega zdelo, da ima že dovolj simpatij od drugih? Bom pa malo pomislil, kdo vse bi še od mene potreboval simpatije...

Tako, vseeno hvala za tvoje mišljenje! In še naprej lep večer.

Piko

P.S.

Natrix, dobra fotka, :palec: (v odsevu očal ni videti morja. Mi je pa všeč, ker je tam veliko dreves.)

1Bu x^x luštna fotka! Sproščenost na zaviti beli cesti :palec: ... malo drugačna ...

Mikica xsrcx ples je moja šibka točka - tu pa nič ne naredim, čeprav bi moral!

JanjaK :vio: - neobvezen standard obveznega pasjega sprehoda

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Jz grem zej s tisto skupino k sem prej dala slikco v Nedeljo v Nemčijo v singen. je bil že kdo tam? Kako je?
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

v nedeljo gremo v Nemčijo v kraj SINGEN.
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...