Aira 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ahaaaaaa štekam. Lahko grem z vami? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ni problema!!!!! Pa mamo ful ogledov. Prvi dan nas sprejme župan Singna, živimo v Hostlu. Gremo v Sea life center (to so taki veliki akvariji z živalmi.... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Super! Jaz sem bila samo enkrat v Nemčiji. Me je pa vabila ena punca, ki sem jo spoznala v Angliji, da pridem k njim v Nemčijo za nekaj časa... pa ni šlo zaradi šole Najbolj pa mi je bilo všeč na Češkem v Pragi.... ker je vse tako osvetljeno ponoči in skrivnostno pa tisti živi kipi, ko se en premaže s srebrno barvo in se dela da je kip Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Punce Kšno fotko ne sam čeblanje tle loh kokr čte TUKAJ http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja kipe poznam iz Dunaja....mam velik slik zraven njih. Pomladi pa grem v Nemčijo, Avstrijo, Češko, Švedsko. Grem tja nastopat-tokrat s šolo s projektom comenius. na strani naše šole (2. OŠ) je vse predstavljeno. *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Na,ko s frendico nastopava na plesnem tekmovanju. Jaz sme tista brez harmonike, moja frendica pa špila harmonko. To sma tud uporable v plesu!!! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Kostume sva naredili sami.... ...a zgleda da imava 100 kil????? *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ja, obe skupaj luštna punca, ni kej, ni kej.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Punce Kšno fotko ne sam čeblanje Nimam nobene, če pa objavim samo fris me boste kregali ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ; Ne 100; ampak 10 Luštno zgledaš http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Na predizboru za to tekmovanje sma imele mrežo...sej vete tisto frizuro iz samih čopkov...kok sem se mučla, da sem nama obena maredila!!!! S tem plesmo sma že ful velikrat nastopale!!!! V šoli, na gostovanjih,...... *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Nimam nobene, če pa objavim samo fris me boste kregali ... Zakaj le, ne bit tolk samokritična v negativnem smislu Kr pokaži se http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Saj nisem. se mi ne da trenutno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Res že komaj čaka nemčijo. Upam, da bom dočakala in da ne bom zbolela, kajti sem imela zdaj angino in grem šele jutri v šolo. *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 * Zadrega? Te seveda pri Mateji nisem želel. Mateja oprosti, če sem te s tem spravil v zadrego! Ampak to mi prodajaš ti, da spravljam nekoga v zadrego.... no, prav. če objavim svojo fotko tule, potem moram računat tud s tem, da prodajam nekaj, karkoli že to je, da ... kaj vem, kaj že... recimo, da uleti bobnar in navali na moje obrvi in bradico (ki jih je Piko pozabil omenit)... jeh, tako je ... gremo dalje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Meni se zdi, da je Piko hotel iskazati posebno pozornost Mateji. Mogoče nam je kdaj kdo še posebno všeč, fotka, poza, barve, o nekaterih premišljujemo več, nekatere samo preletimo. Odvisno kakšni opazovalci smo. Piku je pač Mateja všeč in se mi zdi, da je na zelo simpatičen način to pokazal. Kot Mateja pravi...big deal, gremo naprej. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Meni se zdi, da je Piko hotel iskazati posebno pozornost Mateji.Ja, meni tudi. Jasno je, da lahko Piko kogar koli opeva, ce je oni dal fotko, kot pa tudi vsakdo lahko pac ne napise nicesar, pa tudi ce se Pikotu to ne zdi kul in nas na to spomni - da bi bilo pravzaprav kul dat kaksen odziv. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Vsekakor je cutie fotka in simplastična! Natrix od kje ti pa ta izraz??? Tega sem namreč svinjsko izumila jaz, pa še nikogar slišala, da ga tudi uporablja Na fotki si pa slasten , vprašanje kok šele zdaj žariš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 Saj res, Natrix, mafioso! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Tok ste aktivni s temi fotkami zadnje čase, da sem se jest tud upogumila Spomin na poletje Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Pa še mal bolj vesela Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 kok žariš, pa kakšna postavca Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 o madona ..kašna bejba you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2004 O, prima, kaksne nogice, postavcka, minica huda, ja, ja, tipicna in zelo lustna Ribica! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Leilania huh sexy bejba Natrix meni se tudi na mafiozota tukaj Very simpa Mikica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts