Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

ne bom več gledla te teme...se glih odvajam kompleksov x:Dx ...bolš, da jih ne dobim nazaj x^x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

p.s. In lasje!

Imas tudi lepe lase, vendar jaz to na koncu opazim... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

LeilaniA, uaauuuu! x:Xx :palec:

Ampak ne se preveč ozirati na moje mnenje! Ni relevantno. V dokaz ti naj bo tale fotka, posneta istočasno kot zadnja, ki sem jo nalimal tule gor. Pa če še to ne pomaga, sem za danes zamenjal ikonco.

A zakaj tako dobro vidim, slišim, in voham? Tu so dokazi ... x:Dx Ufa, kako je moja glava okrogla! Včasih si nisem všeč, a nimam kaj, s takim kot sem, se moram sprijazniti. Vam pa svetujem isto...

(pa naj bo slikca tudi za vsak slučaj, da tudi ponesreči ne bi bil keri všeč..)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Piko, ful dobra fotka, malo spremembe zornega kota! x:Dx x8Dx :palec:

*sem mislila, da sem te videla zdajle v enem karavanu, sam pol sem se odlocila, da nisi ti. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Noro lepe modre učke x:Xx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

A zakaj tako dobro vidim, slišim, in voham?
Piko, maš čist nos x:Dx ,prezračene oči :palec: ,znaš hudomušno pokazat sebe x^x

.Leilana, oprost, men se pa zdiš preveč vitalna¨,noja pa vsaj obdrži se v tem zdravem stillu videza naprej x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ful zanimiva slikca Piko!!! :palec:
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

(pa naj bo slikca tudi za vsak slučaj, da tudi ponesreči ne bi bil keri všeč..)

:eek: :eek: fuuuuuuuuuuuuuul všeč, kake učke, pravi strup.....

P.s. pa glih smučarskega učiteljna rabim, hudoooooooo

srečna naključja x:)x x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

leilania.... :2src: :2src: :2src: waw! res huda bejbika!!! :palec: :palec:

(isto kt Aiwa :D ampak ... mmmm z mal drugačnim podtonom... grrrrr )

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Trenutno se lnf instruiram "kako dat fotko na lnf". x:o)x No, potem pa dam gor kako fotko mojga......mačkona. x:Dx :vragec: x;)x

Aja....pikec :palec: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Piko, nos :palec: Učki x:Xx

Sem zaradi teh fotk začela nosove bolj podrobno opazovat. Včeraj na enem sestanku sem analizirala ene 10 primerkov(tko sama zase x;)x ) Prov zanimiv kako različne lukne majo ljudje x:Dx

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Saj nisem (zavestno) vedel, da bo strar večplastna. Čeprav na nek način veš to ...

Recimo - slikca je lahko namenjena predvsem mladim mamicam. Dajo jo lahko na nutello, da je otroci ne bi naskrivaj jedli... Potem je to lahko test za moške lunatike. če grem komu na jetra, pa se tega ne zaveda, potem naj opazuje svoje reakcije ...

Očitno ima fotka tudi globino, ker se vidi globje v nos. Upam, da ni šla slikca še komu drugemu - v nos...

In še kaj. Vsem, prav vsem, ki ste komentirali, pa četudi samo v mislih pred monitorjem brez srbečih prstkov, najlepša hvala. No, enim pa še posebej. Saj je jasno, da vas imam vse rad. Ampak ene imam raje kot druge. Upam, da je jasno tudi to. Če pa ni, bom napopal eno tako jasno slikco.

Uf, še nekaj. Kot ste videli, dobro slišim, vidim, voham, ampak žal so to lastnosti, ki na LN niso tako pomembni...

Mejte se. Piko

P.S. LeilaniA je pa čistokrvna riba ... Micka bom kdaj poprosil za pravno pomoč tule na LN, ko se bom s kerim al kero udaril, pa na Borisa se itak lahko zanesem, pa Opij, vem da na slikci ni nič opojnega - razen vrtanja po nosu. Zato je pa čist!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Uf, še nekaj. Kot ste videli, dobro slišim, vidim, voham, ampak žal so to lastnosti, ki na LN niso tako pomembni...

Tole mi gre v nos.

Tvoje taksnole namigovanje, ki sem ga ze parkrat opazila in pa tole -

ko omenjas lastnosti, ki so zazelene na LN, naj ti ga predstavim - http://www.lunin.net/ - TO je LN.

In ne mores vedeti, kaj je zazeleno ali ne, itak si pa zgresil, ker jaz pa recimo vem, katere so, in te, ki si jih nastel, zagotovo so zazelene in pomembne, res pa je, da tezko vidimo, kako ti nekaj slisis ali vohas in tudi kako ti nekaj vidis.

Na LNF je zelo zazelena iskrenost in da reces bobu bob in ne neka namigovanja.

LN pa je portal, sestavljen iz vsaj 5 ali 6 podportalov in ni LNF (samo).

Tvoja slikca pa mi je se vedno vsec. :palec:

In ne recem npr. aha, Piko se pa pac spet nekaj gre.

Picasso

Recimo - slikca je lahko namenjena predvsem mladim mamicam. Dajo jo lahko na nutello, da je otroci ne bi naskrivaj jedli...

Piko...ker si avtor in te rabim prašat za avtorske pravice x;)x , a lahko tole sprintam pa res napopam - na marmelado, nutello...pa še kam....ampak ne za hčerko ampak zase...to bo pol uspešna dieta x:Dx ..

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...