Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: x:Dx x;)x Ful dobre fotke aakhut!!!
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *
Deli na socialnih omrežjih

Men je pa kul Tjazijeva energija, sem prav vesela, ko je uletel s temi svojimi, pa tudi janinimi fotkami. x:Xx :palec:

Vedno je tak razmisljajoc... ena posebna skladnost je v tem paru, druzini, in to mi je res dbest - kajti vsem solatam navkljub Tjazy dokazuje, da kar govori, zivi... ima lustno druzinco...

Prima, skratka, pozitivno zelo jemljem.

Ob tem, da se ne gre neke pripadnosti, lupckov, je pravzaprav radikalen v staliscih...

Kul Tjazy, mi je vsec, ko si tu tako. x:Xx x8Dx :palec:

Druzina ste pa ful lustni, kar sevate simpaticnost in povezave medsebojne prijateljske.

Ni blef skratka, tvoje furanje, in to se vidi - jes, da lohk to recem. x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zlomk, kaskader :palec:

Tjažy mi zgledaš ful resen x:)x zlo prijeten pob x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kako gre tista mi trije smo najboljši par...

Nekaj mojih nerealiziranih misli (slikca s strani 123)

Ni toliko tehtnica, vidim bolj kot uravnoteženo sliko, stabilnost. Roke lepo počivajo na ramenih.

In lahko zreš naravnost v sonce, medtem ko si morata bejbiki z roko zastirati oči.

No, je še alternativna varianta, da imaš roke preveč zasedene!

Veselje gre z leve na desno, če gledam nasmeh (prva najmanj, ti optimalno, in desna se že reži)

Radovoljstvo gre pa od desne na levo - rdečemajičasta ga kaže največ.

A imaš postrani glavo? Drugače ni šlo, če si hotel iskati ravnotežje med obema ženskima glavama.

Od zadnje serije slikc se mi zdi ena najbolj kul. x^x x!x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

O, haha, quelle ikonca Piko!!  x8Dx  xDDx  :palec:
Hvala! x:Ix

Ta je še vedno moja najljubša. A čisto vedno je pa ne morem imeti. Saj tudi palačink ne morem vsak dan jesti, pa jih imam zelo rad ... in ob menjavi podpisa dostikrat menjam tudi ikonco.

Zakaj je ne mores imet vedno in zakaj palacink ne mores jesti vsak dan?

jaz pa bi lohk vsak dan makarone, palacink pa ne, sam ker ne shizim, ti pa.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dobro vprašanje. Ne vem odgovora. Ikona mi je kot nekakšna obleka. Koliko ljudi pa hodi naokoli v eni sami obleki? Prej imajo ene same čevlje. So pa tudi taki (ali pa take), ki imajo omare čevljev. Hmm, palačinke... z makaroni - pašto, je pa takole - Italijani je imajo v stotinah oblik, navidezno dajejo različne okuse in ni vseeno, katero obliko uporabiš za posamezno vrsto omake. Ja, pašta je osnovna hrana in bi jo lahko jedel vsak dan.

Ane, ja saj to sem mislila, razlicne pac...

Ceprav sem po tem v svoji natancnosti tuhtala, ce resno mislim. :D - pa potem si rekla, da ja, ker jih spackam na 1500 nacinov, ce ces. :)

In ce cem. ;)

Ja, dobro si povedal... nekaksna obleka....

Pismu, a ne bi bilo dobro, da bi lohk kar faco zamenjal, kot obleko?

A cem dat danes ta moder al ta zelen ksiht gor? x8Dx x:px x:o)x x:Dx

Picasso

...eni menjajo spol... čez dan dec, ponoči baba xrolleyesx
A niso tudi taki, ki so podnevi babe, ponoči pa deci? x:Dx

(no kako se jim že reče, k majo podnevi umetne joške vloške, ponoči pa unga potegnejo ven)

Evo - še malo samoreklame: x:Dx

Tjazy bi rekel - ena slikca zdejle iz službe. Kaj me vleče narest eno sliko med pitjem kave, kva bi blo to? Ali se da s samo sliko na kaj namigovati?

Le kam je usmerjena koncentracija med pitjem kave? Se da to videti ?

No punce, poleg vsega ena taka, da ne boste mogle hvaliti učkov!

Kwa si model, Piko! x:o)x x8Dx xDDx :palec:

Sem se pa ze zadnjic spomnila, da me na nekoga mal spominjas, tudi vizualno, ampak ves kaj je hec, tip je prav tako riba! xDDx xcivx

Picasso

Guest sstane
Vse svoje čute si usmeril v okušanje kavice! x:Dx  :palec: Pa kar s kravato? x8Dx

Sedaj jo voha, potem jo bo malce srknil, če bo nos dal dovoljenje in če bo tudi jezik DA, jo bo šele požrl po požirkih x:Dx

Zelo poučno, tako je potrebno poskušati vse x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...