Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Islandske konje najdeš tudi že v Sloveniji- izjemno trpežna vrsta živali...imajo pa specifičen način "hoda"...

Andres-konj je lahko žrebec ali pa kastrat......najbrž si misli na "tisto drugo"?

Sem slišal da so tisti v Sloveniji neka slaba roba. Ne vem pa, če je res. En ki ga poznam jih je nekoč hotel uvažati in dobro ve kaj se na trgu nudi. Njegova žena je pa neka prvakinja v jahanju. Islandka seveda. xDDx

Do katerega leta pa je konj žrebec in kdaj postane kljuse:D ?

Andres

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>volk tista prva slika mi je, ne vem, preprosto zakon  x8Dx  x:Dx

Hehe v reperskem stilu. Sam sva zmrzovala sto na uro, fotka pa je bila položena na led, ob ograji. Se spominjam, da je takrat ful pihalo na sredi februara, bilo pod ničlo, videlo se je od Tržaškega zaliva na Z, do LJ na vzhodu, na J Snežnik, na S pa Julijci, mislm tolk norega in čistega razgleda še nisem videl v življenju, klub temu da je bilo oblačno. Včasih je sonce pokukalo ven. Rad imam takšno zimo. Čisti zrak, da je vetrovno, malce sončka, snega, oblakov, to mam ful rad. Prav takšno vreme je bilo takrat ko sva posnela tole fotko. Bila sva čist omamljena od tako norega filinga.

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa, kaj te je s tvojo ikonco, si frizuro menjala al kaj? Meni je blo ono prej bolj všeč, tvoje učke pa to. :2src:  Tale maček (whatever) nima niti pol toliko lepih kakor ti x;)x  Šala seveda.

no za en kratek čas sem zamenjala... če me pa tko pogrešaš bom pa prec zamenjala x;)x x:Xx x:Dx

sicer si pa ti tud :2src: :2src: :2src: x:Ix :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Haha, sem sla prav pogledat, kaj neki Bern pocne v fotkicah... :) :)

Oj, Sanci, ne sam tvoj peso, tud ti si lustna, taka cvetoca, pa okolje, barve, rumenozelena, sam zakaj od zadaj?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

wOOOOOOOOw, evo tole, mega, meni pa sede tak hlad in mir... noro, pismu andres enkrat grem pa res .

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Do katerega leta pa je konj žrebec in kdaj postane kljuse:D ?

Andres

Ti "islandci", ki jih vidim jaz so nizki, čokati, dlakavi, izjemno prijazni in trpežni konjiči...Konj je žrebec, dokler ga ne kastrirajo....kljuse pa nikoli, če ga imaš rad xDDx .Ampak to ne paše v to temo...so pa tvoje slike izjemno lepe..pohvala :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...