majica 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Saj res...volkec je dal samo svoj štumf gor...še uča ne... :xx!: Volkc...daj se malo pokaži... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 kdaj bomo spet kaj tortice da se malo slikamo (k ni boljših izgovorov za par sladkih besed in kako sladico ) ahja pravzaprav sem lačen... seeya čez pol ure Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Ohoho, ta je pa drugacna malo, bolj 'en face' - kul, si fotogenicna in precej 'pravilna', si iz vsakega kota kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 thx. mmmmhhhhmmm no ja... malo manj obdelana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 pismu hja saj sam mal zaspani očki sej pravilna to so tehtnice ane ? čist v nulo vse lepo in prav.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 pismu hja saj sam mal zaspani očki sej pravilna to so tehtnice ane ? čist v nulo vse lepo in prav....to so oči ki vidijo v dušo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 aira, kakšne obrvi... (mislim lok pa to..............) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Aira, eni moji bivši(kak je to lepo napisat ) sošolki si malo podobna. al pa ona tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 še ena futka Lepo Aira jaz pa svoje zdajle ne bom dala gor, nov look pa to tisti, ki bojo želeli me bodo že na party-ju videli! dobra ideja ja contes, sej noben najbrž nebi prišel nas tipčkov nebi hodu gledat ampak kako Conteso z novim lookom to pares... huhu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 A; zanimivo in redko ti rastejo lasje izpod čela, tisti vrtinec na špico Povej mi v katerem razredu si se začela mazat?sedmem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 u lej ga bobnarja, ej a lahko dam eno tvojo slikco gor sem ravno našel na disku? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Don't flater yourself... čist po nesreči sem jo najdu k gledam moj "spodobni" arhiv, neka čupica med bobni ful dobr zgleda ampak k vidim da nočeš... nič... sam predlagal sem hja pol me pa že zmerjaš... ccc "Ko mačku stopiš na rep....********" Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 sej res, no ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 ampak tista glava v ozadju mi pa ne gre v račun...ja no tisto glawo mam jst ful rada. sej cupco je meu ful hudo. mu jo je nardila od brata punca. drgac pa *mwa* rtm llunchyka..............4U Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 men se zdi pa kot en pav... barvasti čopki čez in čez hehe zakon,..... nekaj tazga more bit contesina nova frizurca da nam jo ne pokaže Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 ej contes a maš novo al kaj?? NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Saj res...volkec je dal samo svoj štumf gor...še uča ne... :xx!: Volkc...daj se malo pokaži... Maaaa ne morem , sem preveč sramežljiv fantek. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pazi se Nino, da mu ne boš ti ratal podoben! Moja frizurca je pa prav lepa, tako pravijo vsi, ki so jo videli,a prav?? Hehe a je to grožnja? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Saj res...volkec je dal samo svoj štumf gor...še uča ne... :xx!: Volkc...daj se malo pokaži... Maaaa ne morem , sem preveč sramežljiv fantek. Eh...dej nehi no...a po Rijeki si pa s škrniclom na glavi hodu...pa ponavad tut to prakticiraš...Dej no, k me matra...no! majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tole spodaj je slika iz enega plesnega nastopa v PFC. Me prepoznate...tista v sredini v roza oblekci...to je blo letos!!! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 kakšna lepa fotka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Pri PFC delajo vedno takšne, bistvo je v barvah ozadje pa zatemnjeno...všeč mi je ta stil!!!!! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 JA LEPA, slika KAR SAMA GOVORI .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Pa tudi mi smo uživali, ko smo takole končali našo točko...!!!! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Tole spodaj je slika iz enega plesnega nastopa v PFC. Me prepoznate...tista v sredini v roza oblekci...to je blo letos!!! Zelo lepo! Spominja na slikarski izdelek, ne na fotko! Res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts