Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 O, thanx Contesa! mal sem zmatrana, suha, frizura ni ravno, mal oskubljena, ampak drugac pa se kar, no.. ja, mam rada crno. p.s. vmes pa si tudi ti dala fotkico, ja, fajn da se malo fotk pojavlja skoz. Cedna si s temile lasmi, frfru ti res pase, pa barva mi je vsec, se mi zdi da ti zelo pase tocno tale. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 kva se men dogaja, prav slišim sedajle Marsin glas ko berem včasih poste zraven slišim njegov glas...zanimivoobe dečvi ste kul, čeprav je Marsa mal od daleč... zamtrana, mogoče ampak v okicah je žar...Contesa, pri tebi sem vedno navdušena, ampak ena druga stvarca je pri tvoji slikici, a je možno da sem jaz tole zrevane tebe že nekje videla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Ja, ze ene dvakrat, s kolesi nekoc nekje, pa se nekje, v nekem soncnem zahodu al kaj tacga, velika kot contesa. ja, zmatrana, kaksna pa, mama je rekla danes kok sem bleda. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Bobnar! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 waw marsa contesa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ena od vceraj... Marsa je lepa, ampak mi ni podobna Ribi na tej sliki...no, saj sem navajena na tiste okroglicne Ribice, niske in zaobljene, taksne pogosto srecam. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 A res? jaz pa same dolgonoge poznam. Sam res nisem kaj prevec ribja.No kaj pa zgledam? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A res? jaz pa same dolgonoge poznam. Sam res nisem kaj prevec ribja.No kaj pa zgledam? Kot kozoroginja - malce zadrzano, estetski cut, visoka...saj ni jaz nisem podobna klasicni vodnarki, mam 160 cm, a vodnarke so pogosto visoke in koscate. Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Čista škorpijonka,Marsa! <{POST_SNAPBACK}>sco/oven <{POST_SNAPBACK}>Kot kozoroginja - malce zadrzano, estetski cut, visoka...saj ni jaz nisem podobna klasicni vodnarki, mam 160 cm, a vodnarke so pogosto visoke in koscate. Schtraufenpacht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pih!Star - samo ena v lajfu do zdaj mi je pripisala kozoroga (ker da sem odlocna in tko, dosezem kao, pa v crnem sem bila res dost).Pih no, saj pravim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 A ti je mogoce saturn kje blizu sonca, ali venere ? Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Ne sploh ne, ni zelo potenten, v 3. hisi, v elasticni opoziciji z uranom na mc (v 9). je pa pluton (vladar horoskopa) tudi na mc, v 10., morda tako se lahko posredno 'vidi'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne sploh ne, ni zelo potenten, v 3. hisi, v elasticni opoziciji z uranom na mc (v 9). je pa pluton (vladar horoskopa) tudi na mc, v 10., morda tako se lahko posredno 'vidi'. Potem ne vem zakaj te jaz dojemam kot saturna Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... (pogresam rdece laske ) Thanx za mnenje - jaz tudi, pa moja mama tudi, danes je rekla, da sem bleda in da so rdece boljse (s tem je priznala, da so boljs pobarvane kot naravne, sam se mi ni dal pregovarjat, ker je reva vsega boga ze spremljala, barvno in drugace, pri meni ).Oraznna mi tud k znacaju najbolj pase. Sam se bolj mi pase rdeca barva na blond lase, ki jo pa blazno rada nosim in se v njej super pocutim... pri oranzni barvi las moram pa vseen en mikrich na odtenek potem pazit pri rdeci, ceprav jaz si lohk barvno zelo velik dovolim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Stardragon, morda zgolj ker ga imam v 3 (pac, saj poznas me prek tele komunikacije pa tko)Aja, morda pa si med redkimi, ki opazis (edini!!!) kvadrat saturna z ascendentom. To me dela tako resno pa distancirano pa strogo tud vcasih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stardragon, morda zgolj ker ga imam v 3.Aja, morda pa si med redkimi, ki opazis (edini!!!) kvadrat saturna z ascendentom. To me dela tako resno pa distancirano pa strogo tud vcasih. Saj ni saturn vedno strog, je pa samostojan in vcasih mocan. Tvoj je v vodnarju ? Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Ja, glih komajda se (hvalabogu, da ni se ta v ribah - zame torej veliko bolje, da je v vodnarju (28:52). Tule je moj chart:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=132283 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, glih komajda se (hvalabogu, da ni se ta v ribah - zame torej veliko bolje, da je v vodnarju (28:52). Potem je na mom soncu in veneri in je uganka resena ! Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2004 Avtor Prijavi Deli 21. november 2004 Saj sem pomislila, da imava morda skupno kaj taksnega.. *naknadno sem zgoraj dala chart (pa da ne zabluziva prevec v tejle temi fotke, sam v astro temah raje sploh ne zacnem komentirat.. )..Saj ze vskocim spet kdaj (zdaj imam cist divje). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 hehetole je pa iz krsta: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 In zadaj pa lucifer. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 de o majci sploh ne bi... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 meni si dobra bionda, marsa! taka hard, ne bimbasta contesa pa ... je hecno, si mi bolj vsec v zivo, kot na slikah...povsod vedno, kako si lepa in gor in dol, ampak meni se zdi, da imas ti nek tak power, ki izzareva iz tebe, radiacija...si dosti bolj naredila vtis name v zivo, kot na slikicah...pa ne da nisi lepa, ampak mi nisi toliko 'lepa', kot si mi vsec v 3d, ker imas eno toploto, ki meni totalno sede.jaz nikoli ne opazim, da si lepa, ko te vidim v zivo, ker opazim prej vse drugo fajn si! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 hard... Ja, saj... ja, Contesa je fajn... na fotkah, v zivo pa se bolj, se strinjam. :plaec: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ja ravno berem nazaj, kaj sem napisala...izpade, kot da mi ni na fotkah vsec...ampak saj ne rabim modelki razlagat, da ne fotkah dobro zgleda ... sem samo ugotavljala, da mi je bolj v zivo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ja, Conti je fajn, kot človek! Sploh če jo znaš gledat kot osebo, ne tko, kot jo večina tipov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts