Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 Ne nic takega ne izpade... izpade tako kot si mislila - da je v zivo se boljsa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 saj vem duhec, je pa to najbrz lazje, ce nisi tip... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>saj vem duhec, je pa to najbrz lazje, ce nisi tip... Kakor vzameš, sploh ni rečeno! Vprašaj Natrixa, na primer! On se z vsako žensko pogovarja in jo obravnava enako, kot tipe. In jaz sem isti! Nikoli nobene ne obravnavam glede na izgled! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 verjamem na sreco je vecina mojih moskih prijateljev tudi takih. in vedno sem imela take partnerje. govorim pac samo o tem, kar opazam. da so nekaterim moskim ocitni in izrazito zenski atributitako prevladujoci faktor, da jim je tezko zbrati pozornost. ali nekaj takega...samo opazam, tezko kaj drugega povem, kot nemoski.sem tudi rekla najbrz lazje, ne nemogoce Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Marsa, prvi vtis ob tvoji slikci. Ena fina guspa ...ne zdej u luft skakat. Se mi zdi, da se malce spreminjaš. najs slikca elegantna Conti, kot vedno v elementu, lepem seveda Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> brez "Ulozhkou" ne gre:Kva je Lucifer tale z brado? Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 une dve sm umaknu....k ni lih fer 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, prvi vtis ob tvoji slikci. Ena fina guspa ...ne zdej u luft skakat. Se mi zdi, da se malce spreminjaš. najs slikca elegantna Bom pazila, da ne bo toce. Cosma, videla si me 3x ali 4x v lajfu - imela neke plasce, jakne itd. Vcas imam pa tud usnje... pa tle mi strli tam pri hlacah nekaj, pa cist sprane... jakna je pa fajn, ja, jo rada nosim... dost obicajen imidz no, to hocem rect... Ampak thanx! Mal zgazena zgledam pac (saj tud sem). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ja, Marsa, skromnost je res lepa čednost! Kaj si fina, kar direkt priznaj, da si kul in da zažigaš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, Marsa, skromnost je res lepa čednost! Kaj si fina, kar direkt priznaj, da si kul in da zažigaš! hah, sem kul... in zazigam... saj, tu sem si kar podobna, po kontradiktornosti namrec... No, ja, thanx... <{POST_SNAPBACK}>Marza, moderna mama Zakaj pa ne, Pane? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 To! To! To! Braaavooo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 o lej ga zlomkec.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Evo mene na partyju (kjer sem se )... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Ravno nasprotno...nikogar nisem želela ujeti....sem se pa ujela...eh....za farbo pa....vse je v rokah moje frizerke... Tenx. Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Avtor Prijavi Deli 23. november 2004 ful dobro zgledas tu, apolonija! Thanx Soncna, dobro opazujes, zmatranost vcasih odvzame malo ostrine. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 me spominjas na kim basinger v katerem filmu ze...?ko je tako nekaj zazigala okrog v rdecem Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Avtor Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>..rdeča ti lepo pristaja! res, zelo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Hvala ! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Apolonija, nice. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene na partyju (kjer sem se )... Apolončica, lepotička u rdečem! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Ooo Apolončka!!! Se srtrinjam z ugotovitvijo, bejba in pol . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 jz tud! lady in red... lepotička!!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Ma,srčki ste!!! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 ti tud spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Apolonija, zgleda, da si res od . Včeraj sem 3x napisala, da si bejba, pa me je vsakič dol vrglo. Upam, da bo zdaj prilimano na lnf. Ni čudno da so fantje Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts