Skoči na vsebino

Fotke (2)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Apolonija  :2src:  :2src:  :2src:

Rdeča ti ful lepo paše, in kar je še lepše "videt", žariš... xsrcx

In tisti trakec okrog vratu mi je ful všeč x:px x;)x  xokx

Sončna

Sončna, hvala. Mislim, da sem imela res full dober dan in dobro roko pri izbiri - bdw - vse cune so iz Ljubljanskega H&M-a, pa tok ga kritizirajo x;)x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

ej, za šopinge sm vedno...ti sam rec, ti grem za svetovalko heheh...pa še tok pocen je da je res za vsak žep...

Jest mam pa zdele tok službenih partijev, da morm ornk obrnt omaro, da bom vedno zgledala tko k se zagre...če ne zarad druzga pa zaradi lastnega ega... x^x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

ja resn sm pa ,tk de sm na škod čash, ampak sj, z leti vse tko nekak nevtraliziram in se ne obremenjujem, Kaj pa ti MIk, kje je tvoja kakšna podoba v stilu ,,,,,
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

<{POST_SNAPBACK}>povej, kak bi ti mene oblekla, pa ne mi zdej mahat s šminko, k pol vse to pojem lahko x:Dx

Tebe oblekla...huh...geštel predvidevam da maš kul....tko da to sploh ni panike...ne, tvoj obraz ni "modern" al kako se temu reče....črna majca z tričetrt rokavi, žametno krilo pod koleni - rjava - tople barve, ne hladne....škornji...mal pete....uhani...bakreni...make up....sence rjave...mogoče malo diha rdeče na licih....tko nekak...

Mick z mickenim se ne da prepričat... :o|o:

x8Dx :vragec: ....saj 1x me boste res tlk razrajcale, da se bova tud tam upala pokazat. x:Dx x:Dx

Ne vem kako se naj rešim te moje sramežljivosti, to ja ni tako micken blem, rabiš velik volje pa vzpodbude pa to..... :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Hihi - so mi včeraj začeli muslimani po ekranu skakati, ko sem prebrala...hehe upam, da se tole ne bo zdaj ponovilo x:Dx

Ja..vem...ni blema.. x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...