Volk K.L. 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Saj res...volkec je dal samo svoj štumf gor...še uča ne... :xx!: Volkc...daj se malo pokaži... Maaaa ne morem , sem preveč sramežljiv fantek. Eh...dej nehi no...a po Rijeki si pa s škrniclom na glavi hodu...pa ponavad tut to prakticiraš...Dej no, k me matra...no! Ja v Rijeki sem bil s škrniclom na glavi. Kaj si me videla Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Tole spodaj je slika iz enega plesnega nastopa v PFC. Me prepoznate...tista v sredini v roza oblekci...to je blo letos!!! Zelo lepo! Spominja na slikarski izdelek, ne na fotko! zelo dober slikarski izdelek ob tem ... Van Goh? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Volkc...se mi ne da več fehtat... ampak matra me pa še zmer... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Tole spodaj je slika iz enega plesnega nastopa v PFC. Me prepoznate...tista v sredini v roza oblekci...to je blo letos!!! Zelo lepo! Spominja na slikarski izdelek, ne na fotko! zelo dober slikarski izdelek ob tem ... Van Goh? Meni je tudi všeč, da take slike naredo! V istem stilu (ozadje črno) so tudi naše razglednice! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Poglejte si še podobne slikice na strani:Od PFC! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Mikica tista plesna slikica se vidi, da uživaš v plesanju, naj te spremlja veliko plesa v življenju!Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 pa ja... za kakega pedofila orgazmični materijal... Coming clean a? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Mikica tista plesna slikica se vidi, da uživaš v plesanju, naj te spremlja veliko plesa v življenju!StankaaaHvala!!! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 me KRISTI..............FUL SI PODOBNA MOJI SESTRIČNI .......HHHHHmmmm...........JA .......NJEN ATA JE BIL PRECEJ POSKOČEN V MLADIH LETIH ..........AL PA TVOJ?! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 me Kris kaj pa je to brez bobnov? vsaj paličice? kaki nosek ... hja nevem kaj majo dvojčice z noski nekaj je na tem Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Kris- kulsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Cool silika!!!! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Narcisi... Prov nc... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Tole so mi pa sošolke poslale: *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 me Kris kaj pa je to brez bobnov? vsaj paličice? kaki nosek ... hja nevem kaj majo dvojčice z noski nekaj je na tem se bom danes poslikala...kaj pa je z mojim noskom KRISTI..............FUL SI PODOBNA MOJI SESTRIČNI .......HHHHHmmmm...........JA .......NJEN ATA JE BIL PRECEJ POSKOČEN V MLADIH LETIH ..........AL PA TVOJ?! kaj pa vem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 iz katere zlitine pa so tvoje obrvi? 1Buena? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Volkc...se mi ne da več fehtat... ampak matra me pa še zmer... Če bom našu fotko s škrniclom na glav', pol takoj objavim. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Luštkano stilizirana fotka, 1B Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 ..hoh, ene se še po čelu brijejo Če pa nimajo brade Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Huhjej... hehe to morem probat po čelu se pobrit.. hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Meni se tako in tako ni treba pobriti po čelu, hehe Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Dejmo mal osvežit fotke:Tuki je ena moja fotomontaža. Če že nisem najlepši, bom pa najvišji(-e) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 ti ej tolk visoko pa še nisem biu bom pa zagotovo hitro prpopal gor svojo fotko ko grem na mars Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Jaz pa sem bila, samo ni bilo toliko snega Nino! Ker se vse okoli tebe kar topi, haha! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts