Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Ne morem rečt, nog ne vidim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Sej jih je mela, reva boga, pa so ji leta nazaj odpadle! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, ne verjamem. Po mojem si jo pa gnal na dolgo pot in so se ji obrabile. Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Tale belouškica je pridkana! Bi mogl vidt puščavskega gada, ki sem ga lovil v Tuniziji ! Ta je pa bil prebrisan.......sam sem bil jaz še bolj! Seveda sem ga na koncu moral spustit... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Nasplošno vse živalice! P.S. Človek je izjema! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 A sestrco strašiš z njimi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>A ima spet kakšno novo jest mam mal zapoznele Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nasplošno vse živalice! P.S. Človek je izjema! Pa sej ljudje smo največje žvali...pa ti nismo pr srcu? Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 kul fotkice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pa sej ljudje smo največje žvali...pa ti nismo pr srcu? Ahh, seveda sem malo pretiraval.... Seveda so mi ljudje všeč, samo da eni bolj, eni malo manj.....pri ostalih živalicah, pa ne delam takih razlik! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ... ena, kjer se smejim ... v bistvu imam nekam mal fotk, kjer se smejim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 OOOO Matejčula, kok si zala Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>OOOO Matejčula, kok si zalakene Sončna ... ja, kawa, mama, danke funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sončica Mateja Tebe bo pa tut treba enkrat na kavo peljat Sončna Hmmm, skor moj stavk...si me prehitela! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 je že triangelca rekla.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Mateja... navdušena (spet) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 A lahko jest še enkrat za Matejo glasujem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 še ena lepa bejba...mateja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 se strinjam z amis spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... ena, kjer se smejim ... v bistvu imam nekam mal fotk, kjer se smejim Ampak clo ko se smejis, si sramezljiva mal... men si itak vsec, ker mi je svec tvoja nezna energija, kar pa se vidi tud na fotki. vseh. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Contesa, ceprav si tu prav zelo lepa, si mi zdaj bolj vsec - je pa zanimivo, da ti si nisi (po mojem mnenju) nic podobna, pac pa Natrix si je pa cist. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Seveda, mene so tazga naredl! In to po kalupu! Sam baje da ga je fotr pol stran vrgu, k je vidu koga je naredu! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 No ja, ceden par sta vsekakor, Contesa zgleda kot da glih nekaj ima v nacrtih in natrix gleda mal mrko, izpod cela, natancno tako kot zdaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ena nostalgična z morja! (Jaz-15 let in Natrix 10)Aha, pa si napisala kaksna je starostna razlika med vama.No, zdaj samo pogledas kdaj je rojen natrixred, pa dobis tvojo 'mladost' Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Hehehehehe,Natrix sej si cool! Hm, ke sm biu jaz takrat, bi lohk Conti mal potolažu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts